Mars+Pluton konjukcija (Killer instinct)

• Začetnik teme Začetnik teme N3W
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dakle mogu se posmatrati prikrivene emocije, sve ono što je nedorečeno, sve ono što ne može da se kaže, sakrivene suze, sakriven bol, tiha patnja koja samo čeka da negde pukne. Može se negativno odraziti na štitnu žlezdu ukoliko nema način filtriranja.
Moto je ''Biće bolje, samo da sam ja dobro''...

S druge strane nije loš aspekat ni za hemiju, pravljenje parfema.

Схватате да су сви ови убијали због свог стања у мозгу не због некакве планете у свемиру?

Tesko ces njima to dokazati.. Psihologija je jasna,za razliku od astrologije,mada ima necega verovatno,analizirajuci sledecu sliku.

8508829806_d33dcf6945_b.jpg

Psihologija je pala na testu kod ovih osoba. Nije bilo bilo kakvih predispozicija koje će naglasiti sumanuto ponašanje. Pogotovo u slučaju mapetovca.

Astrološki postoji potvrda za njegovo ponašanje na kontu premijere filma The Dark Knight Rises u direktnoj kombinaciji sa njegovim lošim ocenama.

Studirao je neurologiju.

Poslednja izmena:
Liberalne gluposti.

O čemu ti pričaš, pa ameri jedva čekaju da povežu nekog muslimana koji izvrši ubistvo u USA sa teroristima, od toga im zavisi monetarna mašina i tu imaju opravdanje za svoje male ratove. Ta vlast ne mari ni za svoje građane, a tek ne za nekog tamo afganistanca ili šoneta_93.

This was TERRORISM!

‘It’s WAR!’ howled Senator Ted Cruz, a gun-adoring presidential candidate never knowingly heard saying anything about any mass shooting other than ‘pray for the victims’.

‘We’re deeply concerned this is yet another manifestation of terrorism,’ he added, ‘radical Islamic terrorism here at home.’

maxresdefault.jpg

james-holmes.jpg

Poslednja izmena:
Vrati se kada možeš da pronađeš neki bolji argument osim što pišeš o stvarima u koje nisi upućen. Za svoje kratko vreme si dokazao da

a) Ne poznaješ politiku
b) Ne poznaješ astrologiju
c) Ne poznaješ anime

Slobodno piši još nešto čisto da vidim koliko stvari još ne znaš.

Vrati se kada možeš da pronađeš neki bolji argument osim što pišeš o stvarima u koje nisi upućen. Za svoje kratko vreme si dokazao da

a) Ne poznaješ politiku
b) Ne poznaješ astrologiju
c) Ne poznaješ anime

Slobodno piši još nešto čisto da vidim koliko stvari još ne znaš.

Довољно познајем политику да нисам либтард.
Нисам оптерећен псеудо-наукама.
Не гледам аниме, јер нисам пао до тог нивоа, нити ћу то сам себи да дозволим.

Vrlo strucne teme mogu biti psihologija,biologija,krivicno pravo...za utvrdjivanje ko sto kolega japanac napisa Killer instinct-a. To dal ce neko biti Brejvik,Trbosek utice konjukcija? da..al kad bi se zezali,a astrologija jeste zabava, prevashodno..

Da li mogu negde na forumu da nađem rasprave vezane za pravo? Pitam bez zezanja, student sam prava.

Da li mogu negde na forumu da nađem rasprave vezane za pravo? Pitam bez zezanja, student sam prava.

Bez zezanja mislim da nema nista konkretno,sve sto u toj oblasti mozes naci je ako ides na - nauka i obrazovanje-fakulteti.. mozda se tamo eventualno nadje nesto,bilo bi dobro kad bi bila neka tema za razgovore i razmenu misljenja,ono barem zbog predmeta tipa krivicno,gradjansko,obligacije,trgovina itd itd..

Back