Marko Zivic Sou...

Открио сам шта ме највише нервира код Марка Ж.
Одело му је увек закопчано до краја. И кад седи.
Тешко је прећи из чакшира у листер одело.

na silu sam pokusala da odgledam markov show jos neki put.

svaki put sam posle desetak min morala da promenim kanal.

prosto bih zatekla sebe u sledjenoj pozi, u nekom grcu zbog neuspelih pokusaja da voditelj bude duhovit. iste izraze sam vidjala i na licima markovih gostiju.
sirok izvestaceni osmeh na licu u ocekivanju neceg pametnog i smesnog......a ono ....sve glupi, istroseni fazoni..
marko - jadno!

postoji jedna jako zanimljiva stvar koju je Aleksandar Radivojevic rekao u Sok koridoru,ne znam da li znate da je rejting Foxa jedan,odnosno najnizi moguci,dok za vreme Marka Zivica pada na nulu a zatim se ponovo penje na jedan...toliko o njemu.

U svemu sto nas danas okruzuje,pocev od onoga sto svakodnevno vidjamo na ulicama pa do onoga sto gledamo na popularnim nam televizijama,jako nam je poteban Marko Zivic.Sposoban,spontan,harizmatican,sa izuzetnim smislom za humor.Nekoliko sitnica ne razumem :
1.Zbog cega neko komentarise Kseniju?Devojka izuzetno peva,vrlo je prijatna,simpaticna...I naravno,ukoliko Vam se ne dopada,to uvek mozete reci na jedan malo pristojniji nacin,nacin u kome se ogleda domace vaspitanje.Ovako,citajuci neke poruke,iako imam 25 godina,uspete da me ostavite bez komentara.
2.Ukoliko je taj Marko Zivic sve to sto neki od Vas ovde kazu,zbog cega ga uopste gledate tih 10 ili 15 minuta koliko izdrzite dok ne promenite program i zasto gubite dragoceno vreme pisuci o nekom ko Vam se ne dopada?
3.Ako je los,a kazete da jeste,zasto je bas njemu poslo za rukom da u svoju emisiju dovede cak i ljude koji su odbijali pozive mnogih drugih koji su godinama unazad autori i voditelji,kazu,jako dobrih emisija?
Ne morate ga voleti,kritikujte ga ako smatrate da je potrebno,ali pokusajte napraviti razliku izmedju kritikovanja i "pljuvanja".Ne poistovecujte se sa nekim politicarima.

mrzi me da čitam prethodne postove, samo ću izneti svoje mišljenje..8)
Taj Marko je toliko loš zabavljač, fore su mu nikakve, stil pričanja takođe nikakav, a najjadniji je kad nešto "provali" pa sam sebi pukne od smeha...:roll: i nisam gledao samo 5 minuta, više puta sam pokušao i svaki put je bio isti...
Iskreno, malo mi ga je i žao, ali nije loš lik, pa ga neću baš jako opljuvati...jednostavno nema to u sebi, to što je potrebno da bude zabavan i duhovit...Pravi šoumeni čim kažu dobro veče, već me prikuju za fotelju...

Ja sam skapirao da je autorski show najbolje raditi kada imash iza sebe ogromnu publiku, fanove, popularnost, a ne da naletish na nekog ko je glumac po vokaciji i da ga gurnesh u emisliju...
Show je glup, ponasha se kao infant, fore su bajate, budjave... Sve najgore.

Add: Ovo je subjektivno mishljenje.

Marko i nekako ,ali...jedno veliko ali ..onoj Kseniji...to sto je ona mirodjija tu i tamo je prosto zastrasujuce..
Cim pevachica mnogo objasnjava svoje pevanje tu je sumnjivo. Kako se samo uvek uvali na pravo mesto ,to je pitanje -prava vestina.Ona jednostavno iritira ,a peva nizi tonalitet od moje mame (gluva zena) kada treba da izvuce negde onda -falset.Iskusno nema sta
Da nije ona tu preko .....

Back