Marko Zivic Sou...

E ovako :ne znam je li neko provalio dosad,nisam bas citala sve redom,ali saksofonista se zove Nikola Demonja,imate njegov profil na my space-u pa pogledajte ako vas zanima
Show je ,po mom misljenju,super,Marko je koma,totalni pozitivac, a bend je sjajan,repertoar sve bolji iz emisije u emisiju...

Ne znam da li ste culi, ali Markov show je skinut iz verovatno politickih rezloga.
Zabranjen je od juce.Pa sta ako je parafrazirao Tijanica i ostale.
Demokratija?!?!?!?, ne bih rekla....gori su od Slobe!
Srbija ce postati najgora rupcaga, gade mi se svi ti glavati bednici!
Zivecemo u mraku.
Zao mi je sebe.

@Ivan Bevc
MIslim da si svima dosadio sa svojim reklamiranjem.Meni je jako zhao shto sam potroshila 5 minuta svog vremena chitajucji tvoj blog,tvoje beskrajne kritike i loshe argumente. :|
Chak,skoro sam chitala jednu nashu knjigu i chini mi se da sam na poledjini videla komentar potpisan tvojim imenom...i shlogirala se.Danas izgleda svaka shusha mozhe da bude kritichar.Tvoj neukus je neopisiv.

A sto su ga ukinuli,sta je to rekao?
Cula sam da je popljuvao Tijanica.
Pa jel tako strasno?
Ne verujem da je opleo po Tijanicu kao Darko Milicic po sudijama.
(moram da nadjem snimak na netu,Milicic je prava srpska zadribajla,sto sam ga zgotivila posle snimka!)
A sa druge strane,odvratan je i obrukao je Srbiju tom izjavom.
Ali ja ga zgotivih.Mada ovo nije tema za to.

prica je krajnje obicna , zasto sada svi ispiraju usta , po navici "skinuli ga " ,
jednostavno nije zadovljio kriterijum niti je pruzio gledanost kanalu , koliko je ocekivano od njega .
Prica o "glavojnji" je glupa , jedino ako je on ne pusta pa Zivic osvane uskoro kod njega ,
ali ne za toliko para koliko mu je placano do sada :)
Sto sam Zivic ne kaze da je imao ugovor sa stanicom do 01.09.2007 . koji nije produzen !

Back