Marko Zivic Sou...

Najgluplja emisija koju sam u zivotu gledao! On me toliko nervira da pocnem da se tresem kad ga vidim. Nikad nisam izdrzao duze od 2 minuta da gledam, sve mi je tako izvestaceno.. Ja se ne bunim sto ga nema, mada sam izmedju Foxa i Avale uvek za Avalu..

ja gledala par puta, uopste mi se nije dopala emisija. "humor" marka zivica mi nikako ne ide u glavu. :-? ne znam, meni ga je nekako bilo i zao. stekla sam utisak da se lik uzasno trudi, ponekad i nabode neku osrednju foru, ali sve u svemu - promasaj...

tako da me nimalo nije zacudilo kad sam saznala da su ukinuli.

ja gledala par puta, uopste mi se nije dopala emisija. "humor" marka zivica mi nikako ne ide u glavu. :-? ne znam, meni ga je nekako bilo i zao. stekla sam utisak da se lik uzasno trudi, ponekad i nabode neku osrednju foru, ali sve u svemu - promasaj...

tako da me nimalo nije zacudilo kad sam saznala da su ukinuli.

Ti devojko/zeno neznas da se opustiš,jer ako je neko mogao da opusti čoveka to je bio on!

tebi je on dobar jednostavno jer ne znas za bolje. Postoje radio/tv voditelji koje kad slusas ne mozes da dodjes do daha od smijeha, gusis se i stomak te boli. I onda poslije takvih on stvarno djeluje bezveze...
To si možda sanjao, dok si se uspavao gledajući nekog od naših voditelja, koji su svi od reda dosadni do yaya... :D

Marko je car

ma Marko je bio extra!!!! Svako vece zabavljati ljude(mozda ne uvek istom merom) je veliki posao i umece.Gosti su mu bili uvek ljudi koji imaju sta da kazu,dovodio je glumce/ice koji nikome nisu zanimljivi pored toliko glupavih pevaljki koje vidjamo svakodnevno na drugim televizijama.Nije bitno sto nemas sta da kazes, nego samo d aimas sta da pokazes,jel ?! Meni je bas zao sto ukinuse emisiju....:-(

Marko Zivic show je ako nista drugo bio originalan i on je hendlovao tu koncepciju bolje neko iko od nasih "poznatih" voditelja koji se ne skidaju sa TV-a vec godinama a iz emisije u emisiju koriste iste fraze. Kad cujem ono "vidimo se sledece nedelje na istom mestu u isto vreme" dodje mi da povratim!

I ne verujem da ga je Fox ukinuo, zavrsila se sezona, glumac se zasitio, usput se malo promovisao pa je dobio sad neke, prave uloge, a nama ostala Katarina, da je mucno gledamo kako ne ume da slozi 2 prosto prosirene recenice, nekad me stvarno sramota kad ubodem njenu emisiju na Foxu :S

Da li neko gleda (mozda prati) ovu emisiju... :D Emituje se na Foxu svakog dana uvece u 22:30, a ima i repriza u 14:00... Svakog dana dovodi u svoju emisiju dva gosta (glumci, fudbaleri, voditelji, pevaci...) i ima cak i zivu muziku (sa pevacicom Ksenijom koju redovno proziva) :)

Ja na emisiju jedino mogu da kazem sledece: :D :D :D
Svaki put se slatko nasmejem...

ih,po meni glupost zive,voditelj je smesan,prodaje neki humor koji samo plitkim umovima moze da se svidi...

Marko Zivic show je ako nista drugo bio originalan i on je hendlovao tu koncepciju bolje neko iko od nasih "poznatih" voditelja
хендловао ??:confused: јеси хтела да кажеш: држао, управљао, ?

ih,po meni glupost zive,voditelj je smesan,prodaje neki humor koji samo plitkim umovima moze da se svidi...
хммм па не баш . . ;)

Back