Ajd, da i ja ovde pisnem neku.
Zahvaljujući mrtvilu na Forumu, vrlo živahnom erorru, i vašim komentarima, guglala sam malo i pročitala par odlomaka pomenutog nam pisca. Čisto da vidim o čemu se radi.
Koliko sam skontala, radi se o prikazu jednog našeg istorijskog perioda, kao i njegovom uticaju na život i svest, prvenstveno mladih ljudi. Nije pisac brutalan, vulgaran, prost.....itd. nego to vreme o kome on govori, a kroz koje smo svi prošli. I već ga zaboravili.
Nameću mi se i neka pitanja povodom vaših komentara...
Naš najveći i najbolji.živi pisac, g.Pavić, visok je, koliko? Jel ovaj "dečko ima problema sa izražavanjem", ili govori bolje od mnogih političara bez hm..ovaj, i tome slično? Mislim, jel vi uopšte pričate o istom čoveku? Da li buržujska deca imaju svest i oči? Ili su po pravilu, svi debili? Po čemu se da naslutiti da su ovo autobiografski romani? Po tome što je čovek pravnik? Ako je tako, onda je u tom slučaju i narkoman? E, da, da ne zaboravim. Od kakve je važnosti za razumevanje knjige, to što njen autor nosi farmerice "501" sa crtom ili sa rupom?
A, da ne bi nabrajala više u ove sitne sate, mislim da bi bilo najbolje da on vama lepo vrati pare za kupljene knjige.