Lucky_Charm
Domaćin
- Poruka
- 3.869
Auuuu al ste vi iskompleksirani....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, cetiri romana, jedna nagrada za zlatni bestseler, u knjigama sve vrvi od seksa a glavni lik je uvek pogubljen.Jezik kojim pise je neposredan i zato privlaci citaoce.
Sta vi mislite o Marku Vidojkovicu?Da li je on dobar pisac, da li je on dobar govornik?Da li ce trajati?
ima negde na netu da se cita Vidojkovic?nesto mi tesko pada da dajem lovu za njegove knjige
Što tako?..Izvini, al ovo se može shvatiti kao neko poniženje. Onako, već unapred, što baš i nije zahvalno ako imaš u vidu da ipak pročitaš neku njegovu knjigu. Ne žalim što sam dala 388 din. Ne kupujem novine, pa se skupila neka kinta.ima negde na netu da se cita Vidojkovic?nesto mi tesko pada da dajem lovu za njegove knjige
Što tako?..Izvini, al ovo se može shvatiti kao neko poniženje. Onako, već unapred, što baš i nije zahvalno ako imaš u vidu da ipak pročitaš neku njegovu knjigu. Ne žalim što sam dala 388 din. Ne kupujem novine, pa se skupila neka kinta.
Marko Vidojkovic? Lik je extra! Citala sam Sve crvenkape su iste i odusevila se!:razz:
O cemu govori knjiga? Hteo bih da je procitam.
Cini mi se da je bas u knjizi Sve crvenkape su iste pise nesto sto bi se moglo reci, tako mi se cini, i o Vidojkovicevim knjigama. Glavni lik Crvenkapa a istovremeno i narator jeste pisac koji je upravo postigao veliki uspeh, ima oko 30 godina, mnoooogo sve to lici na zivot samog autora, ali, ofkors, nemam pojma koliko je to autobiografija; vazno je da u knjigama glavnog lika - pisca ima puno seksa, droge i tako dalje, tako da i to lici na Vidojkoviceve knjige. I receno je da je taj lik-pisac prodao toliko knjiga zahvaljujuci opisima seksa a to vrlo vole citateljke. Imam utisak da i Vidojkovica citaju pre svega devojke, a one vole da citaju o seksu kojeg ima u izobilju u Vidojkovicevim knjigama![]()
I sad mi je pala na pamet jos jedna stvarPoznato je da se zena/devojka zavodi recima. Momak mora umeti da prica ako hoce da smuva devojku. Vidojkovic valjda nema problema s pricanjem (mislim na knjige) pa mozda zato devojke toliko vole njegove knjige
![]()

.......Sladak si..... Znači, ako je upotrebljena kad treba i kako treba, nije problem. Ako on pomoću njih vjerno prikazuje diskurs koji dominira određenom društvenom grupom na nekom mjestu u nekom vremenu, to je u redu. .
Ja sam knjigu procitala dva puta. Prvi put, mislim da je bila, 2004., a drugi put u oktobru mesecu prosle godine. Sigurno, svi imate onaj osecaj (pa, i kada gledate film) da vam zbirni utisak zavisi i od trenutnog raspolozenja, trenutnog promisljanja, a i od zrelosti vase, odnosno dobi u kojoj se nalazite. Naravno i da je sve stvar ukusa. Kada sam je prvi put procitala bila sam odusevljena. Laka za citanje a opet nosi neku odredjenu tezinu. Inace sam protivnik bestsera i zaista sam slucajno dosla do nje. A, opet sa druge strane volim konciznost u pisanju i direkt u prenosenju emocija, dakle volim "udar". Sve to postoji tu. Na drugo citanje sam se odlucila posto sam je kupila drugarici kao poklon i kao ajde da se podsetim. I tada sam dosla do zakljucaka koje sam predhodno istakla. Fali mu ona tanka nit, fina paucina koja cini jedno delo umetnickim. Ima on pokusaj toga, ali nekako nikako da ga razradi kako treba, necu da se ponavljam.
Sto se psovki tice, to nikome ne treba da smeta. Svi psujemo. Uvek se setim Ramba kada su ga u nekom intervjuu pitali, dobro zasto stalno psujes, a on je rekao, ja dok kazem npr. izvini, ali me zaista toliko nerviras ti i tvije prisustvo i to sto pricas gluposti i neznas nista o tome i bla, bla, bla,...meni je lakse da kazem: odyebi, bre!
.......Sladak si....
....Pa, ne muva se žena samo rečima?..Ima toga još......
......A, ova priča iz Kandži i nije neka za muvanje......:rolleyes:
Ih ih.....Šta sad, kao opise sexa ne vole da čitaju muškarci? Samo žene to rade...? .![]()
I zato žene toliko vole da im se priča kako su lepe, kako su voljene, posle seksa hoće da čuju koliko je bilo dobro i tako dalje
Naravno, ima valjda toga još 
I dobro prikazuje stvarnost. Neposredan je, pa ga možda zato svi čitaju, jer svi razumeju šta hoće da kaže.