Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Ne bih rekla da ga razumeju svi..Barem po komentarima koji se svode na "do jaja" ili "ha-pu" ili "fuj".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma meni je dovoljno samo da pogledom u njegovu facu i nema potrebe da me neko ubedjuje kako je los pisac.![]()
Cini mi se da je bas u knjizi Sve crvenkape su iste pise nesto sto bi se moglo reci, tako mi se cini, i o Vidojkovicevim knjigama. Glavni lik Crvenkapa a istovremeno i narator jeste pisac koji je upravo postigao veliki uspeh, ima oko 30 godina, mnoooogo sve to lici na zivot samog autora, ali, ofkors, nemam pojma koliko je to autobiografija; vazno je da u knjigama glavnog lika - pisca ima puno seksa, droge i tako dalje, tako da i to lici na Vidojkoviceve knjige. I receno je da je taj lik-pisac prodao toliko knjiga zahvaljujuci opisima seksa a to vrlo vole citateljke. Imam utisak da i Vidojkovica citaju pre svega devojke, a one vole da citaju o seksu kojeg ima u izobilju u Vidojkovicevim knjigama![]()
I sad mi je pala na pamet jos jedna stvarPoznato je da se zena/devojka zavodi recima. Momak mora umeti da prica ako hoce da smuva devojku. Vidojkovic valjda nema problema s pricanjem (mislim na knjige) pa mozda zato devojke toliko vole njegove knjige
![]()
pa ja volim i sekspira...![]()
p.s. "Glavni lik Crvenkapa a istovremeno i narator jeste pisac..." WTF? si ti uopste procitao knjigu, covece...?
... Glavni lik Crvenkapa a istovremeno i narator jeste pisac
U tvom postu, zbog izostavljanja navodnika, nije bilo jasno da misliš na naziv knjige. Pretpostavljam da je Cinderella89 pomislila da kažeš da se glavni lik zove Crvenkapa , da je narator...pa je zbog toga došlo do pitanja da li si pročitao/la knjigu.
ja volim. a i upoznala sma ga i bas je ok covek... nemam pojma sto ga svi namazase ovako...
Am, jel ima neko ko voli Vidojkovica? Hocu da kupim tamo-nekom-decku Vidojkovicevu knjigu jer mislim da ce mu se svideti.
/nemoj slucajno da uputite bilo kakvu uvredu tom decku(na racun njegove inteligencije) jer cu vam u protivnom otkinuti glavu :mad:
Moram neshto prochitati od Marka Vidojkovica. Digla se velika prashina oko njega. Koja glasi za njegovu najbolju knjigu? Kandze?