DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
..alo,ljudi...pa vidite li gde nam je zemlja.a to nema nikakve veze sa Markom...
da,marko je zlatan dečko.
od majke veštice i oca tiranina,kako reče vojvoda šešelj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..alo,ljudi...pa vidite li gde nam je zemlja.a to nema nikakve veze sa Markom...
Slažem se. Ja bih ipak preskočio Miru i Marka - dovoljna je kazna čoveku da je prognan - da ne može da se vrati kući. Težak je to teret.
e ovo od tebe nisam ocekivao...pa ti si ko onaj degen iz otpora sto je pre 7 god popio dva samara od obezbedjenja M.M. pa i dalje pizdi zbog toga i trazi "pravdu".. da ga sretnem,zalepio bi mu samarcinu taman da se i na mene malo ljuti....alo,ljudi...pa vidite li gde nam je zemlja.a to nema nikakve veze sa Markom...
da,marko je zlatan dečko.
od majke veštice i oca tiranina,kako reče vojvoda šešelj.
a sad ti valja sta kaze Seselj?kakav je Marko,ne znam ali znam da mu ova i ovakva vlast ne bi pravedno sudila...

a sad ti valja sta kaze Seselj?kakav je Marko,ne znam ali znam da mu ova i ovakva vlast ne bi pravedno sudila...
Gde nam je zemlja????? Zemlja nam je tamo gde je vec odavno.Pa necu valjda samo o Kosovu da raspravljam ima i drugih tema.

ima naravno,ali cenim da je samo pitanje u tvojoj anketi van pameti....misli,chemu to???!!da si rekao da ih "uslovimo" da nam njihove tajne sluzbe daju koga sve siptari u s svetu i kod nas placaju pa i ajde....mislim,covek takvih "resenja" kao ti nam je potreban,al daj,biraj malo ciljeve![]()
To koga siptari placaju znaju i mala deca u obdanistu.Ne moze Rusija da skriva zlocince a da zeli saradnju.
koje zlocince?za sta su optuzeni ti zlocinci?ta ista rusija ne zeli da saradjuje sa Tachijem,a to je bitno....a ti hoces u ovoj i ovakvoj situaciji da necime ucenjujes Ruse??!!!!!!!PA NAMA TREBA SARADNJA I PODRSKA RUSIJE A NE NJOJ...I DA BOGA MOLIMO DA SE NE PREDOMISLE!!!
oho vidi sta je mladih socijalista na forumu jos samo da se pojave Ivica Dacic i Marica Percevic![]()

Rusija ovo sto radi radi zbog sebe a ne zbog nas.
pa vis da je njegov duh jos uvek ziv na ovoj anketiKako se samo seti Percevica?![]()
sumnjam da je SAMO to u pitanju ali i da jeste,zar stvarno mislis da je sada pravo vreme da potezemo takvo pitanje i na taj nacin...mislim,pa taj gasovod moze da prodje i mimo Srbije sto se tice ekonomske isplativosti za Rusiju....
Upravo tako. Niti smo u situaciji da postavljamo uslove Rusima, niti ćemo ikad biti.koje zlocince?za sta su optuzeni ti zlocinci?ta ista rusija ne zeli da saradjuje sa Tachijem,a to je bitno....a ti hoces u ovoj i ovakvoj situaciji da necime ucenjujes Ruse??!!!!!!!PA NAMA TREBA SARADNJA I PODRSKA RUSIJE A NE NJOJ...I DA BOGA MOLIMO DA SE NE PREDOMISLE!!!
Da ano su tako dobri i izdasni da eto posto nas vole odlucili su da ide kroz Srbiju mada su tako na gubitku.Ne budi smesan.Rusija kao i svaka druga zemlja iskljucivo gledaju interes. Cak sa jedne strane Rusima ide u prilog nezavisno Kosovo ali sa druge i ne ide.Rusima je dogorelo do nokata kad je NATO u pitanju i zato je sada ova borba.A za sada je sve na diplomatskom nivou ali s obzirom na bezobrazluk onih koji vode NATO ukoliko na vlasti u Rusiji u buducnosti budu ljudi poput Putina garantujem da ce rat da bude,mozda u tom ratu glavni bezobraznik nece dobiti samar ali ce neka Evropska zemlja dobiti takvu pljusku da ce biti oduvani par vekova u nazad.E sad kako stvari stoje izgleda cemo mi imati tu cast da ucestvujemo u tome zajedno sa ostatkom Balkana.Ali videcemo.
A Mira i Marko platiti moraju.
Ma ajde, otpisite se od toga. Nikad nisam bila za Slobu, mada sad vidim da je za mnogo sta bio u pravu, ali ako neko ne ode na sahranu svog oca i muza, to je najveca kazna i treba ih ostaviti na miru.
A kad se dokaze sta je Ceda radio u Zemunu, odakle mu dzipovi i sl., onda i njih dovesti da odgovaraju, nisu oni jedini "bogatasi"!
Sta moraju da plate.........pa recimo pokusaj ubistva Vuka Draskovica, ubistvo Slavka Curuvije, ubistvo Ivana Stambolica i jos dosta ljudi.............STA tacno MORAJU PLATITI Mira i Marko?!konkretno...samar za onog idiota?
Sta moraju da plate.........pa recimo pokusaj ubistva Vuka Draskovica, ubistvo Slavka Curuvije, ubistvo Ivana Stambolica i jos dosta ljudi.............
Pa licno je Pored onog sto je sahranjen pod lipom za ta ubistva kao nalogodavac odgovorna i mmpa zar ljudi za koje se tvrdi da su odgovorni za to niswu sada u zatvoru......ili smatras da su te ljude ubili Marko i Mira.....i mislis da za TVOJE postupke treba ubuduce da odgovara TVOJA porodica?
Pa licno je Pored onog sto je sahranjen pod lipom za ta ubistva kao nalogodavac odgovorna i mm