Marko i Mira

Da li treba usloviti prodaju NIS-a Rusima izrucenjem Marka i Mire

• Ukupno glasova
    64
  • Anketa je zatvorena .
e ovo od tebe nisam ocekivao...pa ti si ko onaj degen iz otpora sto je pre 7 god popio dva samara od obezbedjenja M.M. pa i dalje pizdi zbog toga i trazi "pravdu".. da ga sretnem,zalepio bi mu samarcinu taman da se i na mene malo ljuti....alo,ljudi...pa vidite li gde nam je zemlja.a to nema nikakve veze sa Markom...

Gde nam je zemlja????? Zemlja nam je tamo gde je vec odavno.Pa necu valjda samo o Kosovu da raspravljam ima i drugih tema.

Gde nam je zemlja????? Zemlja nam je tamo gde je vec odavno.Pa necu valjda samo o Kosovu da raspravljam ima i drugih tema.

ima naravno,ali cenim da je samo pitanje u tvojoj anketi van pameti....misli,chemu to???!!da si rekao da ih "uslovimo" da nam njihove tajne sluzbe daju koga sve siptari u s svetu i kod nas placaju pa i ajde....mislim,covek takvih "resenja" kao ti nam je potreban,al daj,biraj malo ciljeve:)

ima naravno,ali cenim da je samo pitanje u tvojoj anketi van pameti....misli,chemu to???!!da si rekao da ih "uslovimo" da nam njihove tajne sluzbe daju koga sve siptari u s svetu i kod nas placaju pa i ajde....mislim,covek takvih "resenja" kao ti nam je potreban,al daj,biraj malo ciljeve:)

To koga siptari placaju znaju i mala deca u obdanistu.Ne moze Rusija da skriva zlocince a da zeli saradnju.

To koga siptari placaju znaju i mala deca u obdanistu.Ne moze Rusija da skriva zlocince a da zeli saradnju.

koje zlocince?za sta su optuzeni ti zlocinci?ta ista rusija ne zeli da saradjuje sa Tachijem,a to je bitno....a ti hoces u ovoj i ovakvoj situaciji da necime ucenjujes Ruse??!!!!!!!PA NAMA TREBA SARADNJA I PODRSKA RUSIJE A NE NJOJ...I DA BOGA MOLIMO DA SE NE PREDOMISLE!!!

sumnjam da je SAMO to u pitanju ali i da jeste,zar stvarno mislis da je sada pravo vreme da potezemo takvo pitanje i na taj nacin...mislim,pa taj gasovod moze da prodje i mimo Srbije sto se tice ekonomske isplativosti za Rusiju....

Da ano su tako dobri i izdasni da eto posto nas vole odlucili su da ide kroz Srbiju mada su tako na gubitku.Ne budi smesan.Rusija kao i svaka druga zemlja iskljucivo gledaju interes. Cak sa jedne strane Rusima ide u prilog nezavisno Kosovo ali sa druge i ne ide.Rusima je dogorelo do nokata kad je NATO u pitanju i zato je sada ova borba.A za sada je sve na diplomatskom nivou ali s obzirom na bezobrazluk onih koji vode NATO ukoliko na vlasti u Rusiji u buducnosti budu ljudi poput Putina garantujem da ce rat da bude,mozda u tom ratu glavni bezobraznik nece dobiti samar ali ce neka Evropska zemlja dobiti takvu pljusku da ce biti oduvani par vekova u nazad.E sad kako stvari stoje izgleda cemo mi imati tu cast da ucestvujemo u tome zajedno sa ostatkom Balkana.Ali videcemo.

A Mira i Marko platiti moraju.

koje zlocince?za sta su optuzeni ti zlocinci?ta ista rusija ne zeli da saradjuje sa Tachijem,a to je bitno....a ti hoces u ovoj i ovakvoj situaciji da necime ucenjujes Ruse??!!!!!!!PA NAMA TREBA SARADNJA I PODRSKA RUSIJE A NE NJOJ...I DA BOGA MOLIMO DA SE NE PREDOMISLE!!!
Upravo tako. Niti smo u situaciji da postavljamo uslove Rusima, niti ćemo ikad biti.

Da ano su tako dobri i izdasni da eto posto nas vole odlucili su da ide kroz Srbiju mada su tako na gubitku.Ne budi smesan.Rusija kao i svaka druga zemlja iskljucivo gledaju interes. Cak sa jedne strane Rusima ide u prilog nezavisno Kosovo ali sa druge i ne ide.Rusima je dogorelo do nokata kad je NATO u pitanju i zato je sada ova borba.A za sada je sve na diplomatskom nivou ali s obzirom na bezobrazluk onih koji vode NATO ukoliko na vlasti u Rusiji u buducnosti budu ljudi poput Putina garantujem da ce rat da bude,mozda u tom ratu glavni bezobraznik nece dobiti samar ali ce neka Evropska zemlja dobiti takvu pljusku da ce biti oduvani par vekova u nazad.E sad kako stvari stoje izgleda cemo mi imati tu cast da ucestvujemo u tome zajedno sa ostatkom Balkana.Ali videcemo.

A Mira i Marko platiti moraju.

prirodna je veza izmedju Srbije i Rusije i meni nikada nece biti jasan tolika zajedljivost i podozrenje prema Rusiji,pogotovo posle ovoga sto danas Rusija radi u nasu korist u UN I SB...dakle,trovanje naroda u Srbiji zlom Rusijom je strasno uzela maha...jeste,Rusima je dogorelo(kao i nama) ali opni za razliku od nas mogu i smeju da pariraju NATOu i vide da je sudbina koja je nas zadesila namenjena i njima...fala Bogu pa ne veruju u gluposti o "demokratiji i ljudskim pravima" koju su ovde nama uvalili oni koji nam i rade ovo i koji se smeju nasoj gluposti da jos ne kapiramo sta nam rade....a nama je jos ostalo da odlucimo kome cemo se carstvu prikloniti...meni je jasno zasto je to carstvo Rusija...
i STA tacno MORAJU PLATITI Mira i Marko?!konkretno...samar za onog idiota?

Ma ajde, otpisite se od toga. Nikad nisam bila za Slobu, mada sad vidim da je za mnogo sta bio u pravu, ali ako neko ne ode na sahranu svog oca i muza, to je najveca kazna i treba ih ostaviti na miru.
A kad se dokaze sta je Ceda radio u Zemunu, odakle mu dzipovi i sl., onda i njih dovesti da odgovaraju, nisu oni jedini "bogatasi"!

Ma ajde, otpisite se od toga. Nikad nisam bila za Slobu, mada sad vidim da je za mnogo sta bio u pravu, ali ako neko ne ode na sahranu svog oca i muza, to je najveca kazna i treba ih ostaviti na miru.
A kad se dokaze sta je Ceda radio u Zemunu, odakle mu dzipovi i sl., onda i njih dovesti da odgovaraju, nisu oni jedini "bogatasi"!

Ljudi u ovoj Srbiji definitivno nisu normalni. Ceda je mafijas nema veze sta je pre bilo ili Sloba i Mira su bili mafijasi i unistili Srbiju pa nema veze sto je Dinkic mafijas i tako vecno.

Ebe mi se sto nisu bili na sahrani a da je pravde i oni bi se sahranjivali tada a ne samo Milosevic. Kada narod ovde prestane da gleda stranacki mozda se i nesto promeni posto se ovde g_ovana namnozilo na tone. Od Milosevica,Radomana Bozovica,Gorice Gajevic,Matkovica,Tomica,Dinkica,Cede,Bebe,Dinkica,Djelica,Sutanovca,Petrovica,Velje,Vuka,raznih Hamovica,Peconija,Miskovica,Vlahovica,Beka.............toliki je spisak da bi morao danima da kucam ovde. I zato ne zalim ni jednoga politicara ovde.Daj boze da sto vise crkavaju od svega i svacega i da novac koji kradu trose za lecenje svoje i svojih najmilijih.

Sto rece jedan moj prijatelj:"Jedino resenje za ovu Srbiju je da se pobiju svi stariji od 10 godina i decu dati Nemcima da ih vaspitaju"

Sta moraju da plate.........pa recimo pokusaj ubistva Vuka Draskovica, ubistvo Slavka Curuvije, ubistvo Ivana Stambolica i jos dosta ljudi.............

pa zar ljudi za koje se tvrdi da su odgovorni za to niswu sada u zatvoru......ili smatras da su te ljude ubili Marko i Mira.....i mislis da za TVOJE postupke treba ubuduce da odgovara TVOJA porodica?

Back