Marko Đurić zamerio naprednjacima izostanak podrške: Tek sada se oglasio o napadima Šešelja preko režimskih medija

Берекин

Buduća legenda
Poruka
29.063
hahaha-we-are-laughing-h9gbsij49h9ft7jv.gif

Marko Đurić zamerio naprednjacima izostanak podrške: Tek sada se oglasio o napadima Šešelja preko režimskih medija

***************************************************************************************************************************************************************
Нешто је труло у држави Данској? :namcor:
a pazi iza cega se sliko facetimom...ko sto nenadertalci bez skole se slikaju obavezno iza biblioteke...tudje naravno, posto svoje nemaju

***************************************************************************************************************************************************************

Ко сме да дира Телетабиса ?

Где је он сада ? на којој позицији ?

Ко сме да дира Телетабиса ?

Где је он сада ? на којој позицији ?
Формално МСП, а шта стварно ради то је непознаница, с обзиром да жвала води дипломатију.

Стефановић се бар свађао са Вучићем, падали су и шамари...

Шта овај Телетабис има од храбрости и способности ?
ume da dzogira...al samo po ny...u srbiji ne bi uspeo bez da ga neko na keca ne skrlja prepoznajuci ga po gej trcanju :lol:

Стефановић се бар свађао са Вучићем, падали су и шамари...

Шта овај Телетабис има од храбрости и способности ?
Ништа, зато је идеалан за функцију. Стефановић је имао "јака леђа". Питање је зашто је шешељуга напао телетабиса; можда због успешног састанка са "Србином" на Флориди?

Формално МСП, а шта стварно ради то је непознаница, с обзиром да жвала води дипломатију.

Мислим да су се и безуби погубили са том његовом стихијском дипломатијом - "коме више да се увучем у доопе...", "коме више да дам...", "коме да дам бољи фелацио..." итд...

Мислим да су се и безуби погубили са том његовом стихијском дипломатијом - "коме више да се увучем у доопе..."
Безуби не сумЉају у његову телегенцију док им плаћа "излете" и пуни трбушине сендвичима и пљескама.

Мислим да су се и безуби погубили са том његовом стихијском дипломатијом - "коме више да се увучем у доопе...", "коме више да дам...", "коме да дам бољи фелацио..." итд...
poco sam na krsti da kuckam sa 32 zuba... doguro da jos malo ima i ja da vicem av av av :hahaha:

Безуби не сумЉају у његову телегенцију док им плаћа "излете" и пуни трбушине сендвичима и пљескама.

Почиње и ту апстиненција...

Све већи трошкови по екскурзији, а СНС апстиненција све већа.

Беснило !

Почиње и ту апстиненција...

Све већи трошкови по екскурзији, а СНС апстиненција све већа.

Беснило !
Дај Боже да се почну "јести" међусобно.

Šešelj prevaspitač evrofilije u SNS. Nekad Zoka i Neša a sad Marko. :lol:
шешељуга дође као неки ајатолах у систему? На кога он "баци" фатву ... Чекамо реакцију ДЈВ&Бизона.

шешељуга дође као неки ајатолах у систему? На кога он "баци" фатву ... Чекамо реакцију ДЈВ&Бизона.
pazi od kad sam ovde niko, ali niko mi nije rekao da sam bosnja ili ustasa...kad su nasa braca iz bosne zacarila po krsti, svaki drugi kad nema answer uaaa bosnja amir ili ustaski koljac... tako i taj lazni homeini ajatolah propasti srbije....sve sto sto pljuje po srbiji i sto je odande doslo bezmozgila je i zlo po srpsko nacionalno bice

pazi od kad sam ovde niko, ali niko mi nije rekao da sam bosnja ili ustasa...kad su nasa braca iz bosne zacarila po krsti, svaki drugi kad nema answer uaaa bosnja amir ili ustaski koljac... tako i taj lazni homeini ajatolah propasti srbije....sve sto sto pljuje po srbiji i sto je odande doslo bezmozgila je i zlo po srpsko nacionalno bice

Шта очекујеш од олоша који српску младост назива усташама, гази аутомобилим и пребија моткама?

šta je ovo? nijednom nije rekao "zahvaljujući predsedniku Vučiću"???

Back