Marinika: EXPO-a neće biti, kao ni litijuma, ni...

Експо ће бити исто као што бивствује пруга НС-Суботица.

Ту је, ***** не служи, али лова је покупљена... :per:
Prvo EXPO-a 2027 će biti dubili vi na glavi... , i doneće veliki profit državi srbiji baš onako kako expo 2025 donosi profit i japanu ovih dana
drugo da se nije desila nadstrešnica u novom sadu ta pruga bi odavno bila u upotrebi , ali ok ni ta stanica neće biti zatvorena večno , lično mislim da je ona odavno trebala da profuncioniše kroz onaj prolaz pored glavne stanice

Ma ok. je da ne rudarimo litijum, veliki rizik za malu kintu.
Ono što mene nervira kod takvih kao Mara je
što se tome zlurado vesele.

Ja kad bih bio političar rekao bih
imamo litijum i daće Bog kad se steknu uslovi
tj kad se osvoji tehnologija
i vadićemo ga !
Nešto se ne sećam da su ovi iz "prozapadne opozicije" bili protiv rudarenja litijuma u principu, već samo u ovom vremenu - kada nisu oni na vlasti.

Uskrsno primrje bi bila zaista krasna stvar...

Studenti: Gospodine predsjednice, znamo da ste demokratski izabrani i da ste učinili mnogo za ovu zemlju, ami imamo oneke primjedbe i zelilu bi da nas saslušatr u duhu najvećeg kršćanskog praznika.

Aleksandar Vučić: Svakako, vi ste budućnost Srbije, moramo misliti na budućnost, pa neću ja vječno ziviti niti sam bogom dan, da čujem vaše zahtjeve.

:think:

Prvo EXPO-a 2027 će biti dubili vi na glavi... , i doneće veliki profit državi srbiji baš onako kako expo 2025 donosi profit i japanu ovih dana
drugo da se nije desila nadstrešnica u novom sadu ta pruga bi odavno bila u upotrebi , ali ok ni ta stanica neće biti zatvorena večno , lično mislim da je ona odavno trebala da profuncioniše kroz onaj prolaz pored glavne stanice
Objasni? Vasar muzike I sporta ce da donese pare i to 17 milijardi? I to sada kada su svi u velikoj svjetskoj krizi? Maloumnik zaduzuje vec prezaduzenu Srbiju, I tu nam je kraj, ako se ne stane na put ovom ludilu.
Koliko neko moze biti lud I vjerovati u ludo I lazljivog firera?

Objasni? Vasar muzike I sporta ce da donese pare i to 17 milijardi? I to sada kada su svi u velikoj svjetskoj krizi? Maloumnik zaduzuje vec prezaduzenu Srbiju, I tu nam je kraj, ako se ne stane na put ovom ludilu.
:rtfm:
29ACA6DD-8D31-464D-9B05-7B09796DC523.jpeg

taj "vašar" će da traje skoro 5 punih meseci , za tih 5 meseci očekuje se 2 miliona turista avionom koji će obići expo , ukupan broj obilazaka bude između 7 i 8 miliona samo ulaznice će biti bogatstvo, da ne pričam zarada od iznamljenih paviljona izlagačima , zarada od prenoćišta po hotelima , hrana prodata , gorivo, transport opreme
sami objekti su zarada ta sebe jer sve to ostaje državi baš kao i taj mali izgrađen grad pored expo-a
NEMATE VI POJMA KOLIKO SE TU PARA VRTI i KOLIKO VELIKA ĆE BITI ZARADA NE SAMO ZA EXPO NEGO I ZA GRAD KAO I ZA CELU SRBIJU

Back