Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.398
Uradice mnogo za svoj dzep
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa lepo je objasnila, svaki predlog koji je došao do nje i sa kojim se nije slagala je išao premijerki na sto i ona je potpisivala.на снимку 2.04 мин
даница каже :
''ВЛАДА СРБИЈЕ НЕ ОДЛУЧУЈЕ НИ О ЧЕМУ, МИНИСТРИ НЕ ОДЛУЧУЈУ НИ О ЧЕМУ''
чекај ! како је то могуће ???
ПА КО ТО ОДЛУЧУЈЕ ???
дакле даница је ово реченицом апсолутно оправдала све што студенти траже а поготово ФУНЦКИОНАЛНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ!
ово је претужна реалност наше србије!
невероватно...
STUDENTI ZATO TRAZE FUNKCIONALNE INSTITUCIJEPa lepo je objasnila, svaki predlog koji je došao do nje i sa kojim se nije slagala je išao premijerki na sto i ona je potpisivala.
Biće da su ministri tu samo da statiraju u kukuruzu.
тихи немој да се зајебаваш са мном.dobro jutro
otkad ja pricam da smo kolonija zapada
То је ЗАСТРАШУЈУЋЕ .Pa to se može videti iz svih snimaka našeg predsednika sa članovima vlade .. naime oni ćute ko zaliveni, ako mucnu on ih prekorno pogleda, sećam se kada je Mali sedeo sa vučićem i sekli onaj hleb, pa stavljali parizer, izgledao je Mali kao da je uhapšen, otet, tako je delovalo, stegnut, ćuti, samo gleda i mrda glavom.. Pa kako sa Dačićem priča. Znači vlada je fikus.. I recimo da li iko može da pomisli da je Ministarka obrazovanja donela odluku da se ne isplaćuju zarade, a da to nije poteklo kao genijalna ideja AV kako da malko napakosti prosvetarima što protestuju protiv "njega"..
тихи немој да се зајебаваш са мном.
или пиши као нормалан човјек или ме прескачи.
Прво су ти студенти играчи запада , а сада ти је влада и држава играч запада .
не може једно и друго .
апсолутна лаж.moze drug
i jedni i drugi igraju za eazlicite xentre moci sa zapada
SNS za trampove suvereniste,
Zašto ne može?тихи немој да се зајебаваш са мном.
или пиши као нормалан човјек или ме прескачи.
Прво су ти студенти играчи запада , а сада ти је влада и држава играч запада .
не може једно и друго .
kao i uvek...sutnuli je, pa sada pametujeSvi oni odjednom sve znaju kad postanu bivsi
A dok su sadasnji manji su od makovog zrna i uopste nema problema
Ma Macuta je neki fetisist,kao onaj doktor iz Nisa koji je trpeo maltretiranje nekog dzibera zato sto je osecao seksualnu privlacnost prema njemu.Kao da iko očekuje od Macuta da nešto uradi.
onda se lepo da ostavkaGrujičić: Šest meseci čekam odobrenje za nabavke, Mali mi se ne javlja na telefon
https://n1info.rs/vesti/grujicic-se...e-za-nabavke-mali-mi-se-ne-javlja-na-telefon/
ovaj sendvic post ti je na nivou bipolarnog poremecaja
onda se lepo da ostavka
a ne da maze ljude
govorio ja ovde to sve u 16 a jedna koleginica doktorka me ubedjivala da lupam i da je ona genije....eto joj ga sad.И та Даница је дијабола, али неког другог усмерења
govorio ja ovde to sve u 16 a jedna koleginica doktorka me ubedjivala da lupam i da je ona genije....eto joj ga sad.
my mouth are sealed with loveДа није Софиа ?
my mouth are sealed with love![]()
medicinari su kao policija sekta, svuda u svetu... omerta je tu zakon.Чудна је то зверчица, бар је оригинална у својој одбрани ...![]()