Danica Grujičić: Bojim se da Macut neće moći mnogo da uradi, kao što nisam ni ja

на снимку 2.04 мин
даница каже :
''ВЛАДА СРБИЈЕ НЕ ОДЛУЧУЈЕ НИ О ЧЕМУ, МИНИСТРИ НЕ ОДЛУЧУЈУ НИ О ЧЕМУ''

:eek::eek::eek:

чекај ! како је то могуће ???

ПА КО ТО ОДЛУЧУЈЕ ???

дакле даница је ово реченицом апсолутно оправдала све што студенти траже а поготово ФУНЦКИОНАЛНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ!

ово је претужна реалност наше србије!

невероватно...
Pa lepo je objasnila, svaki predlog koji je došao do nje i sa kojim se nije slagala je išao premijerki na sto i ona je potpisivala.

Biće da su ministri tu samo da statiraju u kukuruzu.

Samouverena, kompetentna, odlučna, insistira na suštinskim promenama i uklanjanju mafijaške hobotnice sa vlasti. Čak ističe posvećenost "Istoku" i strategiju za Kosovo.
Intervju sa sjajnim koricama, samo što sam ja i dalje skeptičan. Možda zato što smo doživeli mnogo prevara koje liče na Danicu.
Osnovna zamerka ide u pravcu, da od svega za šta se ona zalaže, javnost Srbije nije dobila bukvalno ništa dok je bila ministarka zdravlja i imala realnu moć.
Sad kada je penzionerka, sve zna i sve hoće. Hoće da osnuje pokret suverenista, kada je nasušna potreba da se kompletna opozicija ujedini.
Pa još ističe da nije Vučić kriv, mi smo krivi. Vučić će da pusti vodu....
Danice, Danice. Sve to bi i moja Smiljka rekla.

Pa lepo je objasnila, svaki predlog koji je došao do nje i sa kojim se nije slagala je išao premijerki na sto i ona je potpisivala.

Biće da su ministri tu samo da statiraju u kukuruzu.
STUDENTI ZATO TRAZE FUNKCIONALNE INSTITUCIJE

neverovatno je to da vlada nista ne odlucuje da ministri se nista ne pitaju...

kazes ana potpisuje .

potpisuje nesto sto nije vlada odlucila ? pa ko je odlucio ?

zemlja se mora oteti od tog jednoumlja i svojatanja!

dobro jutro

otkad ja pricam da smo kolonija zapada
тихи немој да се зајебаваш са мном.

или пиши као нормалан човјек или ме прескачи.

Прво су ти студенти играчи запада , а сада ти је влада и држава играч запада .

не може једно и друго .

Pa to se može videti iz svih snimaka našeg predsednika sa članovima vlade .. naime oni ćute ko zaliveni, ako mucnu on ih prekorno pogleda, sećam se kada je Mali sedeo sa vučićem i sekli onaj hleb, pa stavljali parizer, izgledao je Mali kao da je uhapšen, otet, tako je delovalo, stegnut, ćuti, samo gleda i mrda glavom.. Pa kako sa Dačićem priča. Znači vlada je fikus.. I recimo da li iko može da pomisli da je Ministarka obrazovanja donela odluku da se ne isplaćuju zarade, a da to nije poteklo kao genijalna ideja AV kako da malko napakosti prosvetarima što protestuju protiv "njega"..
То је ЗАСТРАШУЈУЋЕ .

Та њена реченица је поражавајућа .

Земља не сме бити у рукама једног или пар људи. Она се мора отети из тог једноумља ,диктата и својатања. ФУНКЦИОНАЛНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ или ропство.

не може једно и друго .

moze drug

i jedni i drugi igraju za eazlicite xentre moci sa zapada

SNS za trampove suvereniste, blokaderi za Sorosa i duboku drzavu

moze drug

i jedni i drugi igraju za eazlicite xentre moci sa zapada

SNS za trampove suvereniste,
апсолутна лаж.
2016 је вучић подржао клинтона и његову жену. то сви знају.
како је прошао после он а ими са њим видели смо на ВАШИНГТОНСКОМ СПОРАЗУМУ , када јеврејима чинимо велику ствар а за узврат они признају косово..

Вучић је и пре те отворене подршке клинтоновој злочиначкој демократској банди у уса око себе имао све клинтонове играче у европи и вековне непријатеље и највеће душмане - енглезе и немце (саветник блер и близак пријатељ шредер на митинзима снс)

требају ли ти фотке и видеа ? не трабју знаш ти то. дакле ето уз кога је била и ко је био уз дубоку државу

УСА се променама дефинитивно решила криминалне демократске глобалистичке банде, те самим тим дошла у политичи дисбаланс са водећим зверима (глобалистима, колонијалистима) у европи - енглезима, немцима и потрчцима французима...

вучић највећу подршку добија управо из француске немачке енглеске. европа ћути о студентима.

нормално. глобалистима је трн у оку ДИХ СЛОБОДЕ И ПРАВДЕ.
зато су нас евро глобалисти и мрзели 1914, јер они блакански ратови су покретали дух слободе, што колонијалистима никако не одговара.
па су нас централне силе напале а енглеска нас је такође мрзела што се видело по влеиким каматама на ону испоручену помоћ током друге половине рата а коначно се видело од 1941 и на крјау потврдило од 1945

лажеш опасно.

али те чињенице поражавају...

не може једно и друго .
Zašto ne može?

Pa nije "zapad" homogeni entitet no mešavina narazličitijih uticaja čiji su interesi neretko suprotstavljeni.

Back