Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.370
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vi da vratite socijalnu pomoć koju je Srbija davala retardiranim područjima![]()
A mogao si lepo u poljski WC.ja blokirao klonju niko nije mogao da udje
besplatne akcije od 1000 evra?Mozda dobije obveznice?
reko spavaš možda pa da ti ne smetamA mogao si lepo u poljski WC.
Da nije tvoj krevet, možda bih i razmislio.reko spavaš možda pa da ti ne smetam
Mozete vi o bolje.besplatne akcije od 1000 evra?
jel si dobio 100 evra?Mozete vi o bolje.
Pa ekonomski ste tigar!
a što spavaš u poljskom WC-u?Da nije tvoj krevet, možda bih i razmislio.
Cijih 100 evra?jel si dobio 100 evra?
to ni Tito nije delio kamoli Žuta Firma
Pusti frika.Mozete vi o bolje.
Pa ekonomski ste tigar!
Dobro, svako blokira oblast za koju je nadležan.ja blokirao klonju niko nije mogao da udje
tesko volove prevaritiZnaci prevareni su![]()
Bata Stole, je l' će da napravite neki sindikat za potkupljivi glasači? Mora neko da brine da tim ljudima budu isplaćene zarade, kad ih poslodavac zakine!a što spavaš u poljskom WC-u?
ako ne bude hapsenja, vec ova zayebancija baba seri kao nasOdmah da se uhapse ti SNS operateri koji su im nudili pare za glasove, jer je to krivicno delo.
Ako institucije ne reaguju na ovo, onda je to organizovani teroristicki drzavni udar od strane SNS bandita.
ko ce koga ako ne svoj svoga?Znaci prevareni su![]()
pa naravno da nema, jer je to kriminal"Nema ni jare, ni pare, ni magare, ništa"
prema Žutom modelu gde je direktor firme ujedno predsednik sindikata pa na desni guz brine o firmi a levim o kasi sindikataBata Stole, je l' će da napravite neki sindikat za potkupljivi glasači? Mora neko da brine da tim ljudima budu isplaćene zarade, kad ih poslodavac zakine!![]()
Stole je lepo okačio na forum jedino ispravno popunjen glasački listić i to potpuno besplatno plus mene nije sramota za koga sam glasao a vi stalno mutljateko ce koga ako ne svoj svoga?
pa naravno da nema, jer je to kriminal
jel pričaš o Americi tu kod tebe?ako ne bude hapsenja, vec ova zayebancija baba seri kao nas
Stojkov, ovi ce opet da kradu i podmicuju
alex vuchi se hvalio vama cacijima sa 3 sastanka sa trampom, dok nije zdimio kao puvanjak da ga fbi ne uhapsi, i cela njegova delegacija, sa sinisom!jel pričaš o Americi tu kod tebe?
mora Tramp da pohapsi malo...