Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi- bila sam preksinoc na koncertu Type O Negative i MARILYN MANSON-a u Sofiji- to je stvarno bila fantazija!!! Toliko sam puna energije evo vec dva dana da ne mogu da vam opishem!!! Manson je fenomenalan!!! Iako sam prvo odlepila na Petera Steela (TON), nishta posle nije moglo da zaseni Mansona!!! Em shto je extras sega mega sexy pa ima i zashto da bude tako perverzan (skidao je gace na sred bine), em shto odlichno peva i ima fantastichan kontakt sa publikom- chak je i silazio u publiku da peva, a ja sam ga gledala i slushala sa maximum 5m daljine!!! Bila je strashna ludnica, ponekad chak i opasno po zivot, ali se sve to izdrzalo i utisci su na kraju skrooooz pozitivni!!! Ako ikada imate priliku da odete na Mansonov koncert- ni sluchajno nemojte da je propustite :D

Mr.Masacre:
ne seri da si bila.........eee znaci blago tebi, jer si slikala mozda, ako jesi aj postavi slike....
Nisam slikala, na zalost... Pisalo na karti da ne smemo da unosimo fotoaparate... Pokushacu da nadjem neku sliku, valjda je neko slikao...
Shto se tiche Mansona- ja ga ne slusham puno pa mnoge pesme i nisam znala, ali sam sigurna da je bilo puno hitova, jer je publika pevala na sav glas,a on je chak silazio medju publiku da peva!!!

Nenad_KV:
Marylin Manson je covek ozbiljno poremecenog uma, sa izvitoperenim pogledom na svet. Zapitajmo se samo da li cu da slusam coveka koji nije siguran da li je musko ili zensko, koji izvodi felacio sa basistom svog benda i hiruskim putem skida rebra da bi sam sebi mogao da priusti oralno zadovoljstvo?
Ne postajem li ja kao on koji tezi da svojom muzikom i meni postavi takva nacela?
:cry: :cry: :cry:

e debilu jedan on nije vadio rebra mojne siris smesne informacije da ti ne bi odsekla ki*u

uuuuuuu neko ce da ostane bez kite... :D
Manson je kul, skroz. gudra se, krese najbolji bitches, ako hoce, ima da se isece. radi covek sta hoce. cak i da je pusio, sta? tebi smeta sto je on pusio? ljudi su razni, sinko, mora se to prihvatiti.

Imam jedno pitanje (inace ne slusam Mansona i i tu vrstu muzike, slusam rap, a najvise Eminema)Ima jedna njegova pjesma "The Way I Am" sa albuma "Marshall Mathers Lp" (2000) i ovako ide dio teksta:
..."When you don't give a ****, when you won't just put up
With the bullshit they pull, cause they full of shit too
When a dude's gettin bullied and shoots up his school
And they blame it on Marilyn (on Marilyn)
.. and the heroin
Where were the parents at? And look where it's at
Middle America, now it's a tragedy
Now it's so sad to see"...
u pozadini spota pojavljuje se Manson (na stomaku ima urezano WAR). U ovom djelu pjesme opisuje se kako su 2 studenta neke skole u Americi ubili 12 ucenika te skole i profesora i potom izvrsili samoubistvo, a novinari i kriticari optuzili su Mansona jer su navodno ova dvojica bili opsjednuti njegovom muzikom...
Bas me zanima o cemu se tu zapravo radi, a vi fanovi to sigurno znate...

SHADY ltd:
Imam jedno pitanje (inace ne slusam Mansona i i tu vrstu muzike, slusam rap, a najvise Eminema)Ima jedna njegova pjesma "The Way I Am" sa albuma "Marshall Mathers Lp" (2000) i ovako ide dio teksta:
..."When you don't give a ****, when you won't just put up
With the bullshit they pull, cause they full of shit too
When a dude's gettin bullied and shoots up his school
And they blame it on Marilyn (on Marilyn)
.. and the heroin
Where were the parents at? And look where it's at
Middle America, now it's a tragedy
Now it's so sad to see"...
u pozadini spota pojavljuje se Manson (na stomaku ima urezano WAR). U ovom djelu pjesme opisuje se kako su 2 studenta neke skole u Americi ubili 12 ucenika te skole i profesora i potom izvrsili samoubistvo, a novinari i kriticari optuzili su Mansona jer su navodno ova dvojica bili opsjednuti njegovom muzikom...
Bas me zanima o cemu se tu zapravo radi, a vi fanovi to sigurno znate...

to sto se desilo u Kombajnu nema veze sa muzikom.
to su bili neki likovi koje su redovno maltretirali pa im poko film8-)

To je bilo dana kada je predsednik Klinton odobrio bombardovanje civilnih objekata u Srbiji '99. godine. Da bi se amerikancima skenula paznja sa toga kao shok vest je izashla u javnost vest o ubistvu 12 uchenika. Kao jedan od razloga tog dogadjaja navedena je chinjenica da su ta dva studenta slusahala Mansona. Chitala sam Mansonov komentar na to- veoma ga je pogodilo to shto su tom veshcu pokushali da prikriju stravichne radnje predsednika Klintona. Na pitanje da li ga pogadja dogadjaj u shkoli, da li ga pogadjaju dogadjaji na Kosovu i u Srbiji, rekao je da ne odobrava te dogadjaje, ali i da ga ne pogadjaju posebno, jer on nema veze sa tim, niti je u tim katastrofama poginuo neko ko mu je drag ili neko ko mu je poznat.

Back