Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dr:
Manson je samo jos jedan muzicar sa filozofijom : "Mozes da me volis ili mrzis,ali nemozes da me ignorises..." Ljudi koji su ga pljuvali su ga ucinili poznatim.Zato ga treba samo ignorisati.
Licno ga ne smatram za nekog umetnika jer je umetnost nesto drugo...
Ja ga ignorisem. Ne svidja mi se njegova muzika mada o njemu ne mislim nista.
Mozes da ga volis ili mrzis ili ignorises ali kako god okrenes on se ubija od para i zabole ga za sve vas.

@Dr.Grozozo
Definisi umetnost. Zapravo ne moras. Umetnost je svakom covek unesto drugo.

******. Ja obozavam Mansona. Sad ga slusam vise nego ikad. Aaaahhhhh...... :mrgreen:

Inace ljudi....pa, otprilike vas sve pozdravljam, da se primetiti da sam jako retko na muzici, i formu uopste..... Nadam se da se svi lepo provode na raspustu.....btw, oushn, koliko imas bodova, jesi upisao graficku?

necete valjda da se objasnjavate o umetnosti..kao sto jane reche..umetnost kao i sve drugo..svaki covek razume i shvata na svoj nacin..
meni se svidja mansonova muzika...a taj njegov izgled nekome moze da bude umetnost..ja je ne tumachim nesto posebno...cak se ni ne trudim....ja slusam..ne gledam..:lol:

mmanson.jpg

Rock Is Dead lyrics

All simple monkeys with alien babies
Amphetamines for boys
Crucifixes for ladies
Sampled and soulless
Worldwide and real webbed
You sell all the living
For more safer dead

Anything to be loved

Rock is deader than dead
Shock is all in your head
Your sex and your dope is all that were fed
So **** all your protests and put them to bed

God is on the T.V.

1,000 mothers are praying for it
We're so full of hope
And so full of shit
Build a new god to medicate and to ape
Sell us ersatz dressed up and real fake

Anything to be loved
Rock is deader than dead
God is on the T.V.

Twisted Transistor:
Fora je da ti izdvojis neku recenicu koja ti se posebno svidja, ne kopiras nesto sa nekih sajtova... mislim, nije fora, nije fora uopste.
A da nisi pomislio da joj se svidja cela pesma? :rolleyes:

To kao kad bi ja sad kopirala ili iskucala "Son of Man" i sad ce neko da mi kaze sta je fora a sta ne :p ^^

I am the paedophill's dream,
Messianic Peter Pan!!!!

Back