Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije Menson los, ima nekoliko dobrih stvarcica prevashodno obrada ali i autorskih, a i najbolji je soumen. Samo mi se malo zgadilo kad je rekao da se druzi sa Avrilkom! Sto se tice njegovog navodno loseg uticaja u Metal Hameru su pre 2 - 3 godine malo opsirnije pisali na tu temu. Izgleda da svai pocev od nesrecnika koji se istripuje pa zapuca okolo do tinejdzerki koje su ubile opaticu 'oce da se vade na Mensona. Mislim, on cak i nije satanista, samo pozer. Uostalom, u citavom svetu ima oko 200 satanista i oni deluju u strogoj tajnosti

A STA SI TI JE'OTE, PUNKER (VIDIM DA SI POSTAVIO CIZME KAO AVATAR) SATANISTA. UOSTALOM TO NIJE PROIZVOD MOJE MASTE, VEC PODATAK IZ OZBILJNE LITERATURE KOJU JE PRIREDJIVALO I PO NEKOLIKO STOTINA AUTORA. A TO STO SVAKA BUDALA KOJA IMA LOBANJU OD MRTVE MACKE I PALI MIRISLJIVE SVECE KORISTI SATANIZAM KAO IZGOVOR ZA SVOJE PIZDARIJE TO JE VEC DRUGA STVAR. A POSTO SI VEC NEOBAVESTEN, AMERICKA GIMNAZIJA U KOJOJ SE DESIO MASAKRA NIJE SE ZVALA 'KOMBAJN' (HE, HE,HE!!!) KAO STO SI NAPISAO RANIJE, NEGO KOLUMBAJN.
difrent from others...:
smejao bih se da nisam sokiran tvojim neznanjem

pady:
A STA SI TI JE'OTE, PUNKER (VIDIM DA SI POSTAVIO CIZME KAO AVATAR) SATANISTA. UOSTALOM TO NIJE PROIZVOD MOJE MASTE, VEC PODATAK IZ OZBILJNE LITERATURE KOJU JE PRIREDJIVALO I PO NEKOLIKO STOTINA AUTORA. A TO STO SVAKA BUDALA KOJA IMA LOBANJU OD MRTVE MACKE I PALI MIRISLJIVE SVECE KORISTI SATANIZAM KAO IZGOVOR ZA SVOJE PIZDARIJE TO JE VEC DRUGA STVAR. A POSTO SI VEC NEOBAVESTEN, AMERICKA GIMNAZIJA U KOJOJ SE DESIO MASAKRA NIJE SE ZVALA 'KOMBAJN' (HE, HE,HE!!!) KAO STO SI NAPISAO RANIJE, NEGO KOLUMBAJN.
:lol::lol:

pady:
`nas li ti ko su uopste.. ma zaboravi. Cbf to mess with you.

Twisted Transistor:
`nas li ti ko su uopste.. ma zaboravi. Cbf to mess with you.
TVOJ AVATAR GOVORI SVE O TEBI. USPUT, NAUCI DA RAZLIKUJES SATANIZAM OD SATANISTICKIH SEKTI KOJIH IMA K'O KUSIH PASA. I NEMOJ MISLITI DA MOZES DA MI DRZIS PREDAVANJA O RELIGIJAMA, SEKTAMA I KULTOVIMA, JER SAM PROSLE GODINE PROVELA NEKOLIKO MESECI ISTRZUJUCI ISTE, ZBOG PISANJA ESEJA. A UOSTALOM, VAS DRAGI MENSON JE OBICNA KOPIJA, KRAO JE FORE OD SVIH REDOM. PA NIJE ON IZMISLIO SMINKANJE! POSTOJALI SU I DRUGI IZVODJACI PRE NJEGA, NA PRIMER ALIS KUPER.

sto se religije tice Brian Hugh Warner je ATEISTA!!!!!!
tako da...a ni mi nismo satanisti!
a sto se sminkanja tice,alice cooper je bio prvi od koga je manson maznuo foru(da se sminka),ali se ne sminkaju isto!on ima svoj fazon,shvati.a to sto se njemu je.be za to da li ga ti volis ili mrzis je druga prica...i bas zbog te sminke su pustali filmove da je satanista,gej...i sve kulira,jer mu nije stalo.on peva ne samo da bi bio primecen,vec zato sto to voli.
a ti,draga moja,mozes samo da sanjas da ces postici ono sto je on postigao.
a o inteligenciji,nadarenosti i da ne govorim.pisi ti onakve pesme u kojima ces se buniti protiv sta-ja -znam-cega(mrzi me da navodim primere,a i zurim,treba da podjem),izdati knjige,biti onako dobar slikar,i da pevas onako...
toliko od mene.
p.s.iskljuci caps lock

pady:
TVOJ AVATAR GOVORI SVE O TEBI. USPUT, NAUCI DA RAZLIKUJES SATANIZAM OD SATANISTICKIH SEKTI KOJIH IMA K'O KUSIH PASA. I NEMOJ MISLITI DA MOZES DA MI DRZIS PREDAVANJA O RELIGIJAMA, SEKTAMA I KULTOVIMA, JER SAM PROSLE GODINE PROVELA NEKOLIKO MESECI ISTRZUJUCI ISTE, ZBOG PISANJA ESEJA. A UOSTALOM, VAS DRAGI MENSON JE OBICNA KOPIJA, KRAO JE FORE OD SVIH REDOM. PA NIJE ON IZMISLIO SMINKANJE! POSTOJALI SU I DRUGI IZVODJACI PRE NJEGA, NA PRIMER ALIS KUPER.
Moj avatar govori sve o meni 8)
Nauci da pravis razliku izmedju satanizma i satanistickih sekti.. molim te.

Vodjena_snom:
sto se religije tice Brian Hugh Warner je ATEISTA!!!!!!
tako da...a ni mi nismo satanisti!
a sto se sminkanja tice,alice cooper je bio prvi od koga je manson maznuo foru(da se sminka),ali se ne sminkaju isto!on ima svoj fazon,shvati.a to sto se njemu je.be za to da li ga ti volis ili mrzis je druga prica...i bas zbog te sminke su pustali filmove da je satanista,gej...i sve kulira,jer mu nije stalo.on peva ne samo da bi bio primecen,vec zato sto to voli.
a ti,draga moja,mozes samo da sanjas da ces postici ono sto je on postigao.
a o inteligenciji,nadarenosti i da ne govorim.pisi ti onakve pesme u kojima ces se buniti protiv sta-ja -znam-cega(mrzi me da navodim primere,a i zurim,treba da podjem),izdati knjige,biti onako dobar slikar,i da pevas onako...
toliko od mene.
p.s.iskljuci caps lock
MENSON JE ISKOMPLEKSIRANO ***** KOJE SE KRIJE IZA TONE SMINKE. KNJIGE PISU I BEKAM, MARADONA, DZENA DZEJMSON, BRITNI SPIRS, ENTONI KIDIS . . . ZNACI SVAKA BUDALA!!! BEZ OBZIRA STO JE MENSON ATEISTA TREBAO BI PONEKAD DA SE ZAHVALI BOGU NA OSOBAMA POPUT TEBE, KOJE GA HRANE 'LEBOM, KAVIJAROM I SAMPANJCEM :razz: BAS ME ZANIMA PROTIV CEGA ON IMA DA SE BUNI. BTW, TI TEKSTOVI SE PRAVE SMISLENO, SA NAMEROM DA SE NA'VATA ODREDJENA CILJNA GRUPA (CITAJ NALOZENI TINEJDZERI). NECU DA ISKLJUCIM CAPS LOCK JER ME MALA SLOVA IZLUDJUJU. STETA STO JE SVOJ MULTITALENAT MORAO DA PLATI RUZNOM NJUSKOM. STO SE TICE POSTIGNUCA MOJE JE SLEDECE - IZDRZAVAJU ME MAMA I TATA, STUDIRAM IZ ZAJEBANCIJE, A PLANIRAM DA U SEPTEMBRU UPISEM JOS JEDAN FAX, OPET IZ ZAJEBANCIJE. U AMERICI JE USPEO I SVARCENEGER!!! TREBA SAMO DA BUDES KARIKATURA I TAMO TE SVI VOLE.

Back