Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
znaci skinuo sam onaj koncert i ostao bez reci.......znaci ko ima brz internet obavezno nek skine ovo..

rapidshare.com/files/29686179/Marilyn.Manson.-.Guns.god.and.government._DVDrip_.part1.rar
rapidshare.com/files/29772533/Marilyn.Manson.-.Guns.god.and.government._DVDrip_.part2.rar
rapidshare.com/files/29788620/Marilyn.Manson.-.Guns.god.and.government._DVDrip_.part3.rar
rapidshare.com/files/29810579/Marilyn.Manson.-.Guns.god.and.government._DVDrip_.part4.rar
rapidshare.com/files/29833801/Marilyn.Manson.-.Guns.god.and.government._DVDrip_.part5.rar
rapidshare.com/files/29949030/Marilyn.Manson.-.Guns.god.and.government._DVDrip_.part6.rar
rapidshare.com/files/30046271/Marilyn.Manson.-.Guns.god.and.government._DVDrip_.part7.rar

de nije dobar, znaci LUDILO, pred kraj koncerta pocele mu se penju neke dovojke na stejdz polu gole on samo sto ne pocne da ih j.ebe, poceo da bije gitaristu da rusi ozvucenje, bubnjeve, a pred kraj ko da drogiran jedva ga onaj telohranitelj digo sa poda....

koncert traje 1:20 , a to ti je 770 MB i ja sam se cudio sto ima samo 7 dela, obicno imaju 8...
neam pojma sta ti to, posto ne koristim zip nego rar , mada nesto mi je poznato ko se setim i ko ti ne provalis do tad cu ti kazem..

Back