Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@mr.masacre
jebg...ja sam 92....al cale mi je stvarno dobar...ne voli mansona, al me u svakom slucaju podrzava...on mi je cak kupio moju prvu manson majcu :mrgreen:....trebali smo da idemo i u rijeku kad je dolazio, al ja nisam mogla jer nisam na vreme izvadila pasos :cry:...eeehh..odo sad da pitam caleta....a cek, odakle si?
@ancika
fala ti puno! :D

ma mrs bre moj cale bre covek sirokih je svatanja
dere deep purple dire straits queen i tako te
a da i zeppeline
a od skoro one neke ebene zabare
@ancika - ti kao slusas HM a ustvari si ti TF-er
slusas dzeja gogu CRNOG

Mr.Masacre:
to sto si naveo je turbo folk a ja sam reko narodnjake..
Narodnu muziku? Mislim- izvornu? Ili Miroslava Ilica i ostalo? Nije da me interesuje, nego nisam razumela. Ja volim da chujem neke izvorne texove, ali to ne znachi da necu da slusham rock. Odrasla sam u porodici gde se slushalo sve- cale slushao Deep Purple, Uriah Heep i Miroslava Ilica, mama Lepu Lukic i Zdravka Cholica, sestra- sve- od Sashe Matica i Sergeja (koga posebno voli) do Metallice i Mansona. Tako da mogu da slusham sve i da ne potcenjujem nichiji ukus.

ancika:
Narodnu muziku? Mislim- izvornu? Ili Miroslava Ilica i ostalo? Nije da me interesuje, nego nisam razumela. Ja volim da chujem neke izvorne texove, ali to ne znachi da necu da slusham rock. Odrasla sam u porodici gde se slushalo sve- cale slushao Deep Purple, Uriah Heep i Miroslava Ilica, mama Lepu Lukic i Zdravka Cholica, sestra- sve- od Sashe Matica i Sergeja (koga posebno voli) do Metallice i Mansona. Tako da mogu da slusham sve i da ne potcenjujem nichiji ukus.

e bas to izvornu....

ancika:
a brat udri death metal XD

papajaa:
ma mrs bre moj cale bre covek sirokih je svatanja
dere deep purple dire straits queen i tako te
a da i zeppeline
a od skoro one neke ebene zabare
@ancika - ti kao slusas HM a ustvari si ti TF-er
slusas dzeja gogu CRNOG
Ja? Ha ha, malo si se zayebo- mogu da ih slusham, ali ih ne slusham. Shtavishe- od goge ne znam nishta.
A moj cale "dere" i sve to shto si ti naveo i turbo folk i izvornu muziku, pa ti vidi ko je shirokih shvatanja...
Necu vishe da se raspravljam. Svakom svoje. By the way- ja slusham gothic, ali HIM sve redje jer su mi dosadili.

Back