Sweet_Jane
Domaćin
- Poruka
- 4.540
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
taaako sweet!!!!!!!!!!Sweet_Jane:

To je kao kad meni kaze ortak da je Manson vadio rebra. Ja kazem da nije. On kaze jeste. Ja kazem odakle ti to? On ... Bravo. Procitao covek. -.- Pre ce da veruje .. tome.. nego kad covek sam kaze da nije to radio. Sta im sve nece pasti na pamet..tyra:kaze mi drug danas :
'' onaj menson rekao kako ce na 666 . koncertu da se ubije ; prochitao sam u bravu .''
ja : aha .

Najskuplja karta je 60 leva, tj 30 evra (tj. oko 32 evra)... Ali to je za tribine... Ako uzimash kartu preporuchujem ti da ne uzimash za tribine- nema smisla. Bar na Maidenima nije bilo smisla- morash da se okrenesh za 90 stepeni da bi video scenu, a na stadionu je super- tamo je uzivancija, mozesh i da se gurash u ludnicu u prvim redovima, a mozesh i da se izmaknesh nazad i da na miru odslushash i odgledash koncert i da uzivash :wink:Sweet_Jane:ja bih dusu dala da mogu da idem...u stvari sad cu da vidim kad mi je upis....
:shock: :shock: :shock:
ima nade
upisi 5. i 6. jula
dao bog pa da izmolm caleta i da nekako dodjem do karti![]()
![]()
kako sam se primila, joooooj![]()
Sweet_Jane:ja bih dusu dala da mogu da idem...u stvari sad cu da vidim kad mi je upis....
:shock: :shock: :shock:
ima nade
upisi 5. i 6. jula
dao bog pa da izmolm caleta i da nekako dodjem do karti![]()
![]()
kako sam se primila, joooooj![]()
...osim toga, cale ima jaku volju da me cascava tokom leta zbog prijemnog i tih gluposti
..stoga cu mozda moci s njim i jos nekim ko hoce da odem. mada opet nisam sigurna. iskreno se nadam mada sanse nisu bas velike.Na Ticketpro.bg imash sve informacije, ja sutra idem u Usit colours agenciju da vidim jel im ostala koja karta. Na Ticketpro.bg (samo ukucash Ticketpro.bg, bez www-meni sa www ne pali) pishe da ima karata od 40 leva... Nadam se...Sweet_Jane:mislim da cu biti nazad onda...a jel moze sve lepo da se vidi?! ja sam niska, imam nesto manje od 170cm! a jel mogu da se kupe karte preko neta? il tako nesto? jel znas mozda neki sajt gde mogu vise da se informisem o organizaciji?(busevi, smestaj itd)
He, a od Srbije Bugarska nije daleko- meni chak ni viza ne treba jer imam bugarsku lichnu kartu :wink:Mr.Masacre:89 ti?......moj cale slusa samo narodnjake tako da kad je video kako izgleda menson moz mislis sta mi reko, tako da ne verujem da bi me pustio da idem ni u srbiju, mada ja bi otiso i ovako i onako takva prilika se pruza samo jednom u zivotu, makar me to kostalo posle mnogo toga.....