Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nenad_KV:
Marylin Manson je covek ozbiljno poremecenog uma, sa izvitoperenim pogledom na svet. Zapitajmo se samo da li cu da slusam coveka koji nije siguran da li je musko ili zensko, koji izvodi felacio sa basistom svog benda i hiruskim putem skida rebra da bi sam sebi mogao da priusti oralno zadovoljstvo?
Ne postajem li ja kao on koji tezi da svojom muzikom i meni postavi takva nacela?
:cry: :cry: :cry:

Potpuno se slazem sa covekom,to je mentolcina,odmah bih ga gadjao necim kad bi ga video na ulici.

Zato sto glumi neko ludilo,a ustvari je obican tranvestit,zato sto se predstavlja kao princ tame i neki djavolji sluga,zato pokusava da privuce paznju na sebe glupostima kao sto su razlicite oci,zato sto mu je muzika sranje,zato sto je vadio sebi rebra da bi mogao sebi da pusi,zato sto me iritira svojom pojavom.Sta ti jos treba?

asta_manjana:
Zato sto glumi neko ludilo,a ustvari je obican tranvestit,zato sto se predstavlja kao princ tame i neki djavolji sluga,zato pokusava da privuce paznju na sebe glupostima kao sto su razlicite oci,zato sto mu je muzika sranje,zato sto je vadio sebi rebra da bi mogao sebi da pusi

...zato sto su ovo najsmesnije izmisljotine koje sam cuo...

Evo ja cu:
Covek ima svoj sopstveni stil od samog pocetka, ima dobre pesme, jako mastovit, bavi se mnogim stvarima osim muzikom( rezira i glumi u filmovima, pise knjige, pesme, slika), veoma inteligentan i dozvoli da primetim, ni jedna osoba koja zaista dobro poznaje njegovu muziku, rad i staralastvo nije rekla da je on jedan mentol vec da je veoma inteligentna osoba. Citaj malo prosle postove pa ces videti kakvo je misljenje drugih ljudi...
Btw, ja imam njegovu biografiju i stoga mislim da sam mnogo vise upoznata u njegov rad od tebe.

Jesam,ali kad me neko iritira organski ne vredi mi biblioteka o njemu.Tako da jos uvek stojim iza toga da je on nenormalan,moze da slika,pise knjige i rezira filmove koliko oce,kad bih ga video u bg-u ne bih se razmisljao da mu olomim nesto o glavu.Svako ima svoje misljenje,ovo je moje.

'ajmo ovako...
prvo da objasnim @manjani odakle te gluposti vezane za metal kao satanisticku muziku.... davne 1982. Iron Maiden je objavio svoj album The Number Of The Beast sa istoimenom pesmom na njemu. Razni religiozni fanatici, i, uopste vernici, proglasili su bend satanistickim jer pominju satanin broj 666. U pesmi se u stvari radi o kosmaru Stiva Harisa, ali, naravno, ljudi to nisu hteli da prihvate. Zato su spalili albume Maidena i Ozzyja Osbourna (k'o pravi debili, ako smem da primetim). To ubedjenje o satani i slicnim glupostima je, kao sto i sami znate, ostalo do danas.
Danas se slicne stvari desavaju sa Mansonom. On uopste nije satanista, tacnije, on je, kao sto je jednom rekao, sam svoj bog, i da veruje jedino u sebe. Dodao je i da je pesma Personal Jesus grupe Depeche Mode (koju je kasnije i obradio) pesma koja njega u potpunosti opisuje.
I opet da se vratimo na njegove navodna zloupotrebljavanja zivotinja. Moderna verzija Kissa i Ozzyja. Nista posebno.
Kao sto je poznato, voli da shokira. Ima svoj originalan stil, kojim privlaci paznju, kako obicnih budala, koje se ni u sta ne razumeju, tako i ljudi koji ga vole. Mogu da dodam da je covek vrlo inteligentan i kreativan, Lil_Hell je vec navela na koje nacine ispoljava svoju kreativnost.
Sto se tice muzike, licno je ne slusam. Ona moze samo da ti se svidi ili ne. Shvatam da svako ima svoje mishljenje, ali bi trebalo da ga potkrepi nekim cinjenicama. Toliko od mene.

+SpookyGirl+:
'ajmo ovako...
prvo da objasnim @manjani odakle te gluposti vezane za metal kao satanisticku muziku.... davne 1982. Iron Maiden je objavio svoj album The Number Of The Beast sa istoimenom pesmom na njemu. Razni religiozni fanatici, i, uopste vernici, proglasili su bend satanistickim jer pominju satanin broj 666. U pesmi se u stvari radi o kosmaru Stiva Harisa, ali, naravno, ljudi to nisu hteli da prihvate. Zato su spalili albume Maidena i Ozzyja Osbourna (k'o pravi debili, ako smem da primetim). To ubedjenje o satani i slicnim glupostima je, kao sto i sami znate, ostalo do danas.
Danas se slicne stvari desavaju sa Mansonom. On uopste nije satanista, tacnije, on je, kao sto je jednom rekao, sam svoj bog, i da veruje jedino u sebe. Dodao je i da je pesma Personal Jesus grupe Depeche Mode (koju je kasnije i obradio) pesma koja njega u potpunosti opisuje.
I opet da se vratimo na njegove navodna zloupotrebljavanja zivotinja. Moderna verzija Kissa i Ozzyja. Nista posebno.
Kao sto je poznato, voli da shokira. Ima svoj originalan stil, kojim privlaci paznju, kako obicnih budala, koje se ni u sta ne razumeju, tako i ljudi koji ga vole. Mogu da dodam da je covek vrlo inteligentan i kreativan, Lil_Hell je vec navela na koje nacine ispoljava svoju kreativnost.
Sto se tice muzike, licno je ne slusam. Ona moze samo da ti se svidi ili ne. Shvatam da svako ima svoje mishljenje, ali bi trebalo da ga potkrepi nekim cinjenicama. Toliko od mene.

U potpunosti se slazem sa tobom. Onda bi i Stonsi tre3bali da budu satanisticka grupa.
Jednu drugaricu moga druga su polivali svetom vodicom jer slusa mensona. Ja bi te klince prebio.

Verovatno je ta riba sva u crnom,farba se u crno,ima crno oko ociju,sva je namrstena....Kad vidim tako nesto iznerviram se.Ne kazem da su trebali da je polivaju svetom vodicom,ali da nije normalna,to stoji.

sta u stvari metal predstavlja?radi se o tome da ljudi treba da uzivaju u zivotu,i rade stvari koje njima prijaju...marilyn je i izvadio rebra,i radi neke prilicno otkacene stvari,ali ako se njemu to dopada,i ako zeli da njegov imidz bude imidz otkacenog,i coveka ciji je mozak malo bolestan,onda je to...njemu je uzivanje da cini takve stvari,i ljudi koji ga slusaju,slusaju ga jer veruju da treba da cine sve sto cine za sebe,i sve sto je po njima ok,onda je ok!!!njegove pesme su daleko mocnije od mnogih drugih...
covek zivi za sebe...marilyn je po meni olicenje toga...i ako on voli da uziva u malo preteranim stvarima...

Back