- Poruka
- 2.477
milentisha:Eh, vrištale! Ma sekle vene!!! Kakav bi to koncert bio bez malo sveže krvi!![]()
Mislish devicanske krvi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
milentisha:Eh, vrištale! Ma sekle vene!!! Kakav bi to koncert bio bez malo sveže krvi!![]()

Anarhist:Mislish devicanske krvi.
Nenad_KV:Marylin Manson je covek ozbiljno poremecenog uma, sa izvitoperenim pogledom na svet. Zapitajmo se samo da li cu da slusam coveka koji nije siguran da li je musko ili zensko, koji izvodi felacio sa basistom svog benda i hiruskim putem skida rebra da bi sam sebi mogao da priusti oralno zadovoljstvo?
Ne postajem li ja kao on koji tezi da svojom muzikom i meni postavi takva nacela?![]()
![]()
![]()
asta_manjana:Zato sto glumi neko ludilo,a ustvari je obican tranvestit,zato sto se predstavlja kao princ tame i neki djavolji sluga,zato pokusava da privuce paznju na sebe glupostima kao sto su razlicite oci,zato sto mu je muzika sranje,zato sto je vadio sebi rebra da bi mogao sebi da pusi
asta_manjana:Dobro fensy,ajde mi sad ti napisi isto toliko razloga zasto je dobar.
+SpookyGirl+:'ajmo ovako...
prvo da objasnim @manjani odakle te gluposti vezane za metal kao satanisticku muziku.... davne 1982. Iron Maiden je objavio svoj album The Number Of The Beast sa istoimenom pesmom na njemu. Razni religiozni fanatici, i, uopste vernici, proglasili su bend satanistickim jer pominju satanin broj 666. U pesmi se u stvari radi o kosmaru Stiva Harisa, ali, naravno, ljudi to nisu hteli da prihvate. Zato su spalili albume Maidena i Ozzyja Osbourna (k'o pravi debili, ako smem da primetim). To ubedjenje o satani i slicnim glupostima je, kao sto i sami znate, ostalo do danas.
Danas se slicne stvari desavaju sa Mansonom. On uopste nije satanista, tacnije, on je, kao sto je jednom rekao, sam svoj bog, i da veruje jedino u sebe. Dodao je i da je pesma Personal Jesus grupe Depeche Mode (koju je kasnije i obradio) pesma koja njega u potpunosti opisuje.
I opet da se vratimo na njegove navodna zloupotrebljavanja zivotinja. Moderna verzija Kissa i Ozzyja. Nista posebno.
Kao sto je poznato, voli da shokira. Ima svoj originalan stil, kojim privlaci paznju, kako obicnih budala, koje se ni u sta ne razumeju, tako i ljudi koji ga vole. Mogu da dodam da je covek vrlo inteligentan i kreativan, Lil_Hell je vec navela na koje nacine ispoljava svoju kreativnost.
Sto se tice muzike, licno je ne slusam. Ona moze samo da ti se svidi ili ne. Shvatam da svako ima svoje mishljenje, ali bi trebalo da ga potkrepi nekim cinjenicama. Toliko od mene.
Bolje je i to nego one iscepane haljine i martinke.Anarhist:Shta treba da nosi? Roze minic?