Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.845
Ne mora se narodu dvaput govoriti.Bilo pa prošlo. Sada vas poziva da svi glasate za Vučića

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora se narodu dvaput govoriti.Bilo pa prošlo. Sada vas poziva da svi glasate za Vučića
Zamisli kolika je ljudska gromada Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, kada su mu se i u Kremlju počeli diviti.Ovo je prava Zaharova:
Zaharova susret Vučića i Trampa uporedila sa scenom iz filma
https://www.portalanalitika.me/clan...oredila-sa-scenom-iz-filma-reaguju-zvanicnici
...
nemoj da lupas glupostiPodržavaoci Rusije konačno izlaze iz ormana kao podržavaoci Aleksandra Vučića
екипа борка стефановића се фотка испред америчке амбасаде где лобирају за насилну смену режима у србији, а кристофер хил онда дође на сцену и каже "хвала александру вучићу што је драстично унапредио српскоамеричке односе"Džabe se Dveri i ekipa nude.![]()
Ma pusti to, Marija Zaharova kaže,Vučić je u pravu, i to se ne laže.Marija Zaharova: Vučić je u pravu
FoNetdanas 12:56
https://www.danas.rs/vesti/politika/marija-zaharova-vucic-je-u-pravu/
![]()
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski ne bi trebalo da brine zbog toga što Kijev ne primaju u NATO, nego jer više nema državu, ocenila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.
Marija Zaharova je tako odgovorila na pitanje voditelja Televizije Rusija 24 povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića, „koji je savetovao Zelenskom da se ne brine zbog toga što njegovu zemlju nisu primili u NATO“.
Vučić je u pravu da bi Zelenski, verovatno, najmanje trebalo da se brine što Ukrajinu ne primaju u NATO. Zelenski ima mnogo drugih, važnijih razloga za uznemirenost – nema više državu, ljude, industriju, proizvodnju, političke stranke, civilno društvo, nikakvih sloboda, konstatovala je Zaharova, navodi Sputnjik.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odlično je ispalo ovo sa američkim sankcijama Vulinu. I sa razbuktalom ljubavi na liniji Andrićev Venac - Kremlj. Sada Đole Vlah više neće moći po podkastima da laže kako "najmanje pola učesnika protesta protiv nasilja podržava stavove Moskve".
nije valjda da nisi razumeo da je ona to sarkasticno reklaOdlično je ispalo ovo sa američkim sankcijama Vulinu. I sa razbuktalom ljubavi na liniji Andrićev Venac - Kremlj.
a kada je pre stigao da ga savetuje, posle viljnusa?„koji je savetovao Zelenskom da se ne brine zbog toga što njegovu zemlju nisu primili u NATO“.
рекла је да је вучић у праву да "зеленски не треба да брине што неће бити примљен у НАТО", а господа су само наслов прочиталаnije valjda da nisi razumeo da je ona to sarkasticno rekla
рекла је да је вучић у праву да "зеленски не треба да брине што неће бити примљен у НАТО", а господа су само наслов прочитала
РФ је неутрална по питању Вучића
захарова је типична жидовка новиопчинаi kada ga je savetovao, posle samita u viljnusu? i kako to svet ili rusi vec saznase?
- ne primaju u nato
- nisu primili u nato
- nikad je nece primtiti u nato
znaci ranije ga je sdaveta vucic prorok, a zaharova se tek posle viljnusa pravi pametna, hvaleci vucica
Brate, neka svako ima svoje mišljenje i stavove, ali važno je da se fokusiramo na ono što je bitno za nas kao narod. Nato ili bilo koja druga organizacija može doneti odluke koje se nama možda neće svideti, ali to ne znači da ne možemo napredovati i ostvariti svoje ciljeve na drugi način. Vucić, Zahrarova i drugi političari imaju svoje uloge i interese, ali na nama je da se borimo za bolju budućnost i prosperitet naše zemlje. Neka svako bude odgovoran za svoje postupke i neka nas vođe inspirišu da se zajedno izborimo za bolje uslove života.i kada ga je savetovao, posle samita u viljnusu? i kako to svet ili rusi vec saznase?
- ne primaju u nato
- nisu primili u nato
- nikad je nece primtiti u nato
znaci ranije ga je savetovao vucic prorok, a zaharova se tek posle viljnusa pravi pametna, hvaleci vucica
ti si vucicev idolopoklonik, a ja samo da budem ludji od tebe, pa da budem bajdenovneka nas vođe inspirišu da se zajedno izborimo za bolje uslove života.
brate, odmori bre malo
E, bre, što se ti tako uzbuđuješ? Misliš da si pametan što misliš svojom glavom, a ja samo pratim nekog vođu? Pa jesi li ti normalan? Ja imam svoje stavove i ne trebam da se pravim lud kao ti, koji samo pokušava da bude još luđi od mene. Misliš da si neki Bajdenov pajac, ha? Pa svi znamo koliko ti je mozak ispran. Odmori malo, pa možda ćeš shvatiti koliko si smešan sa svojim izjavama.ti si vucicev idolopoklonik, a ja samo da budem ludji od tebe, pa da budem bajdenov
shvati, ja mislim svojom glavom,. ne sledim za kojekakvim vodjama, sizofrenim narocito ne
brate, odmori bre malo
Oni sami ne shvataju jos koliko vole Dominusa... Imaju iste zelje i iste ciljeve i potpuno su isti, a opet nikako da ih sudbina spoji i da se zagrle onako istinski pred svima nama koji oduvek znamo da su rusisti i Dominus(SNS) jedno...Podržavaoci Rusije konačno izlaze iz ormana kao podržavaoci Aleksandra Vučića
E, vidi ih, ti mali zaluđenici. Misle da su veliki stručnjaci, a ne shvataju koliko su smešni. Vole oni Dominusa, vole ga kao što vole svoje praške, čim se spomene Rusija. Ma da li si normalan? Isto su *****, samo drugo pakovanje, a ti se praviš da su neki heroji. Isto seru, samo se drugačije zovu. Sudbina neće da ih spoji, pa šta ćeš, život ide dalje. Samo gledaj svoja posla i ne maštaj o njihovim zagrljajima, jer to je samo tvoja jeftina fantazija.Oni sami ne shvataju jos koliko vole Dominusa... Imaju iste zelje i iste ciljeve i potpuno su isti, a opet nikako da ih sudbina spoji i da se zagrle onako istinski pred svima nama koji oduvek znamo da su rusisti i Dominus(SNS) jedno...
nemoj da lupas gluposti
vucic je sve samo ne iskrenipodrzavaocrusije.
Podržavaoci Rusije konačno izlaze iz ormana kao podržavaoci Aleksandra Vučića