MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
E, sad mi obrazloži to

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dakle, on u pesmi govori o svima onima koji su u stanju danonoćno da pričaju kako u ovoj zemlji ništa ne valja, kako sve treba da se menja iz korena, oni su kobajagi neki bunt i revolt, a sve što znaju je da pametuju.
Pesma se odnosi na sve one koji su probleme u našem društvu prepoznali, ali ne reaguju na njih.
Svima nam je dens – bljak, svima nam je fens – ljax,
Al niko nema herca da menja nešto smesta...
Ništa bolji od pink – likova, samo drukčiji stajling,
Drukčijeg muzičkog ukusa uz malo izmišljenog prkosa
Drugari splavari, splavuše i sav cirkus krivi nisu:
Ako je rock’n’roll mrtav, pričamo o samoubistvu.

Krenula je turneja, ja sam bila u Nišu 18. aprila
Simpatičan je
A baš mi je fora što na njegovim koncertima nikad ne viđam repere, samo rokeri i metalci![]()
Anyway, slusham Marchela dugo, josh od izlaska Puzzle Shock! -a chini mi se, shto tje retji - 5 godina i jedini je reper koga mogu da slusham (ostatak mog slushalachkog opusa se svodi na metal i rok, uglavnom). Obozhavam njegove tekstove, vidi se da je iskren, nachitan i inteligentan tip. Pocheo sam josh vishe da ga obozhavam kad sam chuo da i on voli DD-a kao ja i kad je pocheo da radi uvodnike i adaptacije prevoda za isti, a najvishe kad mi je potpisao strip pred taj isti koncert u Nishu. ^_^
Kako da ne primetim 

Ne volim nesto puno rap, ali slusam Marchela: "Testament", "Sarada", "Kuca na promaji", "Sveti bes", "Pismo bratu", "Suze", "Klos vs. Ljax", "Kuca na promaji", "Ponos".
Nisam jos preslusala ceo album "Treca strana medalje".![]()