Marchelo

Pa da, album nije mogao biti bolji! I da, Pismo Vanzemaljcu, Blagosloveni sjeb i Ispod su moje omiljene pesme, mada se i tekstovi i bitovi ostalih pesama zabijaju duboko u moj mozak.

Poslednja izmena:
Pa da, album nije mogao biti bolji! I da, Pismo Vanyemaljcu, Blagosloveni sjeb i Ispod su moje omiljene pesme, mada se i tekstovi i bitovi ostalih pesama zabijaju duboko u moj mozak.

Da, ja sam se najvise najezila kad sam slusala pesmu Kostim, kada lik saznaje za clana porodice pred izlazak na binu, evo i sad sam se sva stresla u ramenima...

I Odraslima je super stvar :ok:

Na zalost ne, jer nisam u stanju. Predaleko sam. Ako bude gostovao negde oko Sapca (ili Loznice), otici cu bez razmisljanja.

Samo da znas, postavljena je predstava prema romanu "Zajedno sami", u beogradskom pozoristu "Dadov" :)

Plus, tek ce izdati s Filterima zvanicno izdanje novog albuma na kojem ce se naci snimak sa koncerta i plus po jos koja pesma :)

Takodje! Ni ja bas ne slusam rep, ali Marchela obozavam!!! Pesme: "Sveti bes" "Suze" "Jedan" "Sarada" "Pismo bratu" "Novi Vavilon" "Dole" su stvarno dobre.... :):):)

Ni ja bas ne slusam rep....iako ga cak i licno poznajem....ne lezi mi....
Marko ima svoj rep......a imam ga i ja....odnosno moj macor.....

Kad ga čujem i vidim,prosto osetim neku odbojnost!Čovek deluje nabeđeno,nakurčeno kao da sve on zna!A ono što on dobro zna da radi je da s... o tome kako ništa ne valja u društvu i da pritom ni dupetom ne mrdne!Takođe čovek zna kako se zgrće lova,jer će svoj mukotrpni rad,sa sve dubokoumnim strofama i rimama, da proda omladini i ljudima koji su zapadnjaci i šatro su neki buntovnici(kao i on)!

Čovek deluje nabeđeno,nakurčeno kao da sve....tako deluje spolja....ali je sigurno nacitaniji od tebe ...i jasnije sagledava stvari koje nam se desavaju iz dana u dan....
Kada si pametan...nacitan ....onda lako baratas sa recima...i iz njih crpis maksimum... i to se oseca u njegovim pesmama....
A da zgrce lovu ....nisam das primetio ( jedino ako ne stekuje negde sa strane )...ja mislim da jedva pokriva proizvodnju i distribuciju svojih CD-ova....tako da od onog ...sto pretekne....tesko da moze da se luksuzira....
Da bi se probio i poceo stvarno da zivi od svojih pesama....morace da plati reket-ulaznicu...nekoj mafiji.... Sta mislis kojoj...?

Mozete da pricate da ne volite Marcela ali mnogo njegovih pesama ima stvarno dobar text i to ne moze niko da ospori. Ja ne slusam mnogo Marcela ali one pesme koje znam su stvarno dobre i slusao sam neki intervju i smatram da je inteligentan covek.

Kao iz predhodnog... tu se slazemo....i ja tu nebi nista menjao.....ali obicno to nije dovoljno.....treba da imas dovoljno krvi u prstu.....

Poslednja izmena:
Marčela jako poštujem kao izvođača ali sa tolikim udaljavanjem od hip hop tematike se udaljila i moja želja da slušam njegove pesme. Treću stranu medalje sam par puta preslušao, novi album ne verujem da ću uopšte, jednostavno imam osećaj da mu fali neka promena...

A shta bi bila hip hop tematika? Gansta, gudra, kola, ******, kajla, pare, ortaci braca, itd? Treca strana medalje mu je najgenijalniji album do sada, storytelling prosto kida tu.

A shta bi bila hip hop tematika? Gansta, gudra, kola, ******, kajla, pare, ortaci braca, itd? Treca strana medalje mu je najgenijalniji album do sada, storytelling prosto kida tu.

Pazi, mozda je markiz u prevu, da se Marchelo udaljava od hip hopa (ja kazem da nije u pravu, ali pretpostavimo da jeste), ne razumem, kako to prouzrokuje pad kvaliteta? Nije muzika samo hip hop, bato.

kada sam videla ovu temu htela sam da crknem!! obooooozavam ovog coveka....pesme su mu stvarno jake:senke,kuca na promaji,suze,pismo vanzemaljcu,sveti bes,takav da mirno spava,teska artiljerija,jedan zivot....i jos dosta njih,ne mogu sad da se setim
svaka pesma je toliko iskrena....veliki respect za coveka

Back