Marchelo

Ja ga skroz gotivim...Mislim da je najbolji reper kod nas i da opravdano zasluzuje sve pohvale,textovi su mu stvarno dobri a i realni...Kad sam prvi put chula pesmu Jedan pustila sam suzu,eto takav je utisak ostavila na mene...A i ostale pesme su dobre...Npr.De Facto,Senke,Sharada,Sveti Bes,Novi Vavilon,Pismo Bratu....

Jao, tema Marchelo, pa gde sam bila sve ovo vreme ?! Sta da kazem osim da znam sve njegove pesme do kojih sam mogla doci napamet, decku se divim, prepametan je... Nije klasican reper, toliko je drugaciji, poseban... I " Zajedno sami" mi je fantasticna knjiga.
Sve vezano za njega me odusevljava ( osim cinjenice da se verio :mrgreen: )

marcela volim da citam(kolumne,Zajedno sami itd)i da gledam(:rumenko:)ali ne i da slusam,jer ne volim rep muziku....do kraja sam bila prinudjena da odslusam jednu njegovu i edinu pesmu.....Suze?!

marcela volim da citam(kolumne,Zajedno sami itd)i da gledam(:rumenko:)ali ne i da slusam,jer ne volim rep muziku....do kraja sam bila prinudjena da odslusam jednu njegovu i edinu pesmu.....Suze?!

I ja volim da ga citam.Zaista su mu kolumne dobre, knjigu nisam citala
A cula sam Sveti bes i to do pola pesme koju bi mozda mogla i da procitam kao lirski tekst .Talentovan jako i pametan decko

ja cu da zakasnim namerno da bih propustio marcela :p
ja sam svoju ulaznicu uzeo :cool:

3320_m.jpg

MARKO JE CAR!!!imam njegovu knjigu mega je,a ni ova prica nije losa...BALKAN JE NJEGOV!!!iako se svi loze na de facto i puzzle shock je gotivan...znam sve o njemu,samo jesi siguran da je izasla treca strana medalje???...nikako da docekam,a vec je trebalo da izadje,al zbog knjige nije...

Back