Marchelo

LoL, meni je to bilo LoL
Mi kao
- A ZILJAVE, ZILJAVE???
A on silazi s bine kao
- Neka, necemo sad to, droogi poot

I ispali nas :lol:

Anyway, nisam nista doogo coola...
... sad rokam hop & fax e.... ti si se smej'o a ostao si ljaxe...

Danas sam naisao na snimak koncerta u Indjiji, valjda 1. avgusta, gde je izvodio neku pesmu sa novog albuma. Pise da se pesma zove "Svetla garda", ali je snimak jako los i tesko se moze razumeti tekst.

Ma, bilo je super. Ja sam ga slusala sinoc u Pekingu. Kad je poceo da rapuje onu svoju pesmu o Kinezima, otkacila sam potpuno. Machello je car. Bila sam sa njegovim ujakom Veranom, koji mu je pomogao da snimi plocu.:cool:

pf. Bila Kuca na promaji,Uskurativna,Sveti Bes,Sharada,Pozerishte,Fens vs Ljaks,Mc bez Harizme,Bol i Revolt,Novi Vavilon,Rekvijem,Bekstvo,Fitler,Senke,Suze,Ziljave i Otkucaji
Jedna Ministrova pesma,i tri nove.
1.Dole svetla,ili tako neshto..kao shto chel reche,kratka epsma,ali dobra za skakanje..:D
2.Tri zhelje
3. Ponos..:D

Poslednja izmena:
Ma nek se nosi i on vise! Sta smara, gotov mu je album vec tri meseca, ali kao nesto doradjuje, da bi bilo sto bolje... Pa to "doradjivanje" traje duze nego pisanje svih tekstova i snimanje!

Hip hop ili rap ili kakovec se ta muzika zove....ne mogu da je podnesem!A opet Marchela obozavam.Nikad nisam cula nijednu njegovu pesmu,ali zato citam sve njegove textove koji mi padnu saka.Pocev od kolumne u Huperu pa do "Zajedno sami".Tip za tu knjigu zasluzuje Pulicera.Nisam mogla da se odvojim od knjige dok je nisam procitala,od korice do korice.

E sad,mnogi pljuju Marchela jer mu je cale neki biznismen pun para(a porodicu ne biras,nju dobijas pa ako imas srece...),a kod nas je neko(GLUPO)pravilo(barem u mom gradu(UE)) da reper? mora da bude klosar bez prebijene pare i leba da jede,da bi mogao da se bavi...tim:confused::?: mislim,stvarno...???

I..shta je bilo kad si se probudila,keve ti?
Koje si ti tesktove chitala..

Dobro su matori, sta znam
isto, svaki dan, isti san
kazu, zivot je sljaka
al nek sve od sebe dam

Caletov pogled se gubi
pali cigaru, gladi bradu
kuca nam jos nema fasadu
al' kaze, ne gubi nadu

Pita kako je meni tamo
u velikom gradu, e, tata, tata
zivim sa cimerkom u stanu
od 26 kvadrata

I rokam solo kroz zivot od blata
stvarnoscu ne baratam
ne shvatam, al' se ipak
smesim iz inata

---------------------------------------------------------------------------
Za kevu od mene barem dve zene da je u poslu odmene
da mi ne vene kao do sad radeci sama u obe smene;
za matorog cek, pa nek mu krene
nek mu svaka misao zauvek s dugova skrene...

Njegov cale bogat..:D

I..shta je bilo kad si se probudila,keve ti?
Koje si ti tesktove chitala..

Dobro su matori, sta znam
isto, svaki dan, isti san
kazu, zivot je sljaka
al nek sve od sebe dam

Caletov pogled se gubi
pali cigaru, gladi bradu
kuca nam jos nema fasadu
al' kaze, ne gubi nadu

Pita kako je meni tamo
u velikom gradu, e, tata, tata
zivim sa cimerkom u stanu
od 26 kvadrata

I rokam solo kroz zivot od blata
stvarnoscu ne baratam
ne shvatam, al' se ipak
smesim iz inata

---------------------------------------------------------------------------
Za kevu od mene barem dve zene da je u poslu odmene
da mi ne vene kao do sad radeci sama u obe smene;
za matorog cek, pa nek mu krene
nek mu svaka misao zauvek s dugova skrene...

Njegov cale bogat..:D

Ovo je tacno.Al' chini mi se da je rekao 27:) + ona njegova machka,Limun,Narandza...neka votjka,'ebem li ga.Nisam neki fan,samo sam chitala neki intervju pre par meseci,i nije me bash odushevio.Dobar je 'stihoklepac' al' imam blagi utisak da se bash ne pridrzava svega shto propagira.Shto opet i dalje ne znachi da je to netachno.Al' otkrivam toplu vodu,a?:)

Dobar je bio koncert u Shapcu pre par dana.Ona nova 'Tri zelje' valjda,me bash nasmeja.:D

Ajde ako bi neko od vas, koji ste culi neku novu pesmu, bio ljubazan da ispise bar neki deo teksta ili da napise bilo sta cega se seca iz tih pesama. Znam da je glupa molba, ali udovoljite mi. Peace

Ajde ako bi neko od vas, koji ste culi neku novu pesmu, bio ljubazan da ispise bar neki deo teksta ili da napise bilo sta cega se seca iz tih pesama. Znam da je glupa molba, ali udovoljite mi. Peace

Tri zhelje jedino...
Kako beshe..O jednom liku..zavrshio lik faks,dobar uchenik bio,i..ne mozhe da nadje posao naravno..vec sedi u kafani kloshari...
On ima kao neke tri zhejle..Brdo para,Ribu kao sa Tv-a...i trece stvari se ne secam..
Enviej..chuje njega Sudbina i ispuni mu sve tri zhelje..Ali skroz uz 'rac..
To je uopshteno..tako je i Chello predstavio pesmu..a teskt,iskreno nisam zapamtio..:D

Tri zhelje jedino...
Kako beshe..O jednom liku..zavrshio lik faks,dobar uchenik bio,i..ne mozhe da nadje posao naravno..vec sedi u kafani kloshari...
On ima kao neke tri zhejle..Brdo para,Ribu kao sa Tv-a...i trece stvari se ne secam..
Enviej..chuje njega Sudbina i ispuni mu sve tri zhelje..Ali skroz uz 'rac..
To je uopshteno..tako je i Chello predstavio pesmu..a teskt,iskreno nisam zapamtio..:D

Hvala lepo. :D

Back