Hellicia
Početnik
- Poruka
- 23
marchello u va 17-tog. Jedva cekam!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto ti kazes to kaze svako ko nema blage veze nista o rep muzici. Ti si napisala VECINA repera. Ti indijanci su velika manjina, samo sto su uz pomoc para oni su na TV-u i zato svi misle da ih ima vise. Takvi kao 50Cent se mogu izbrojati na prste. I kod nas i u svetu...
ali su popularni svejedno i imaju najvishe para.
i nemoj da mi atakujesh kuju ::
a i da..."mogu se izborjati na prste" pa naravno...ne mozhe ih biti puno toliko bogatih
ali to ne znachi da komercijalnih repera ima toliko "da se mogu izbrojati na prste"...ma daaaj bre
naravno da cje dosta njih da napravi komercijalnu pesmu ne bi li se chuli.
vala zeko jedino ako si mutant pa imas ne znam koliko prstijuTo sto ti kazes to kaze svako ko nema blage veze nista o rep muzici. Ti si napisala VECINA repera. Ti indijanci su velika manjina, samo sto su uz pomoc para oni su na TV-u i zato svi misle da ih ima vise. Takvi kao 50Cent se mogu izbrojati na prste. I kod nas i u svetu...
Ma niiismo, čini ti se... nego su nam životi dosadni, pa eto malo razonooodebrate shto ste odma svi tu kad treba da se napada neko....a' ste opaki 8-)
Ma ne treba ti meni ništa da ljubišI tebi treba da ljubimo dupe da nas upoznas sa njim![]()
...Ne zanosi se ko drugi reperi kolima, ribama i životom iz američkih filmića ...
Xexexe, ume, ume, nego se zeza malovidiš da sam stavila smajlije bre... Jeste, '93 sam
![]()
Ovako tekstovi su mu super, prvi album mu je mngogo bolji od drugog, jer se u njemu već zanosi...tripuje da je Bog ili šta ti ja znam već, mnogo se qurchi, izvinite na izrazu, a konkretno ni nema sa čim.Činjenica je da je reper za sve likove pa i za one koji slušaju rock, metal, ali me ipak zapanjuje i to koliko njega fensera sluša...Ima neke super stvari.Meni su iskreno najbolje Novi Vavilon, Kuća na promaji, Šarada, Jedan život mi i nije nešto ali je pesma kvalitetna, Suze....itd.Ne zanosi se ko drugi reperi kolima, ribama i životom iz američkih filmića i to mi se sviđa...Ma Marčelo je super, samo se bojim da će ubrzo izgubiti kontakt sa Zemljom.
P.S. Ne znam da li sam već pisala ovde....
Tipicna pocetnicka greska. Tako sam se i ja zanosio u pocetku, ali suva istina je da je Puzzle Shock mnogo, mnogo bolji od De Facta. Produkcija je u odnosu na De Facto vrhunska, na Puzzle Shock-u Marcelov flow i deliveri su mnogo bolji, a i Puzzle Shock je po meni i liricki prevazisao De Facto. Poslusaj opet i jedan i drugi, udubi se i vedeces da gresis, da je Puzzle Shock zaista bolji, a ocekujem da i Treca strana medalje bude jos, jos bolji album.
Pa rockeri i metalci ga gotive nakon izlazenja njegovog drugog albuma, jer taj album zaista ima elemente rock-a, onda gotive ga jer verovatno nisu utripovani da je metal ili rock vrh, da ne postoji druga vrsta muzike, neki ga slusaju, eto cisto da znaju o cemu se radi, a neki ga slusaju jer ga znaju licno, pa iz respecta, a neki, jer ih tekstovi zaista dodirnu. .