Marchelo

Danas sam po milioniti put slusao pesmu Vise i odjednom sam ukapirao koliko je dobra, narocito prva strofa

znam da zvuci glupo, ali ja sam bar iskren...a sad ce doci neki metalac da mi k*nja

Vise i psimo bratu...zanci ja kad sam cula Vise najezlila sam se...Pustila epsmu i nisma obracla paznju nek ide onaj deo vidi isto sto i svake noci,na komade puca slika,ogromno telo and njom,slika strica itd...i ja vratim na pocetak azljivo odslusam celu -i BRRR

волем од њега 1, кафанска спика, свети бес, писмо брату, де факто, реч на реч... ма много његових песама волим ... по мом мишљењу најбољи је у Србији мада нисам у реп фазону не пратим то много...тако да не бих знао дал има бољих...ово чисто да не будем испрозиван због изјаве :lol:

marchelo-carina on i 2pac naj reperi na svetu yo poz od mihe:mrgreen

najjjbolje pesme na balkanu brateeeeeeeeeeeeeee

vidim da je tvoje znanje o hip-hopu jako šturo, ali baš baš jako šturo! ***... meni je žao što je nekome i dan danas tupak najbolji reper... a tek ova druga stavka da je marko takođe najbolji NA SVETU... brate... voleo bih da mi napišeš šta si čuo od repa... molim te... zanima me... ae... ae... ae... molim te...

vidim da je tvoje znanje o hip-hopu jako šturo, ali baš baš jako šturo! ***... meni je žao što je nekome i dan danas tupak najbolji reper... a tek ova druga stavka da je marko takođe najbolji NA SVETU... brate... voleo bih da mi napišeš šta si čuo od repa... molim te... zanima me... ae... ae... ae... molim te...

'ajde da razumemo choveka..mozhda je josh uvek u 90-im..xD

Back