Marchelo

ma ne zalazi, a i on zna kako ja komentarisem momke :lol:
Mi smo u slobodnoj vezi
Mene je pogodila ona scena kada je ubijen Djindjic... Vratila mi secanja... A i uopste... realno su prikazali stanje takvo kakvo jeste

nisam "to", mozes da kazes "on", ako ti je vec tesko da koristis nick (ovo sto mi pise iznad avatara ;-)). Vulgaran mozda jesam, ali da bih bio prost, morao bih biti ili glup ili neobrazovan, a nisam ni jedno ni drugo

Nauci da pricas bez psovki pa neces dobiti upozorenje ;) Ili se sam cenzurisi u celosti. . .

sta znaci ovo "cenzurisi se u celosti"? Da odem sa 4uma necu, a da cenzurisem celu rec, to vec nekako i mogu, mada mislim da bi bilo dovoljno cenzurisati i jedno ili dva slova

Hm...mrzi me da citam sve, ne znam sta je sve pisano, ali ajde da dam komentar...
Marchelo je car, ne samo sto smo iz istog kraja (:D, hehe, nije da nismo, ali zezam se) nego uopste...kome se ne svidja nemoj da ga slusa, ne hejtujte ga. Takodje, neki su rekli da ga slusaju fensici...oni ga slusaju jer im zvuci interesanto, ne zato sto kapiraju bilo sta, i oni su nebitna vrsta.
Zatim, Puzzle Shokom su neki hard core hoperi odustali od Marchela, ali je zato privukao panju ljubitelja roka i mnogih drugih pravaca. Uz to, ako nekome njrgova realnost smeta, njegov problem (jer mislim da je sa nekima to problem, bez uvrede)...
Uostalom kad se svidja mom caletu, koji je okoreli roker, i kad kaze da mozda i ima nade za nas mlade ako bar deo nas kapira stvari kao Marchelo, vredi, verujte mi!!!!

Back