pa, lekari moraju da budu takvi prema pacijentima koji im dolazeDon Tadic:Pssssstt! Tišinčina... tvoja mama je bila mnogo druželjubivija kada sam je posetio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa, lekari moraju da budu takvi prema pacijentima koji im dolazeDon Tadic:Pssssstt! Tišinčina... tvoja mama je bila mnogo druželjubivija kada sam je posetio.
mislim da je grozan i da se primazoranpetrovic84:Sta mislite o njemu i uopste o novom albumu?Moze takodje i neki komentar na stari ...
poz!

naancy90:a sto je sad ovde nedodjija BB, kada je ista kao i prethodna.....dobro, malo je promenjena, ali sustina je ista
naancy90:pa, lekari moraju da budu takvi prema pacijentima koji im dolaze
Svaka mu chast...Treba imati mooda pa prichati tako o djikiju.Ja inache ne slusham rep generalno, malo beastie boys....Alice:Djindjica pominje i na novom albumu: "Ubili su nam čoveka s vizijom pa sad supu kusamo vuljuškom" (senke proslosti)
Sta kazete na Sveti bes?
Mnogo teska pesma.Ja je ne mogu bas uvek slusati..
ja sam nekoliko puta slusala ali nisam obracala paznju na reci....ali, kada sam lepo cula, zaplakala sam......strasno!Alice:Djindjica pominje i na novom albumu: "Ubili su nam čoveka s vizijom pa sad supu kusamo vuljuškom" (senke proslosti)
Sta kazete na Sveti bes?
Mnogo teska pesma.Ja je ne mogu bas uvek slusati..
ne brini, nisi jedini koji ima te tripove od tabletica za debile...A hoce to da ti se prividja i zbog nedostatka sexaDon Tadic:aha... i puši svim svojim pacijentima ili je samo meni? Idi dete porasti... pij neko mleko ili hasaj neki pasulj.. skini mi se sa kare.
Takodje!!!Brat je najaci!!!naancy90:toliko sam se zarazila!!!ne slusam nista drugo!!!
Ma ja se uopste nenerviram.Neka me pljuju,neka rade sta hoce mene to nemoze uopste da dotakne.Ja svima zelim naj iako oni mene pljuju,takav sam kakav sam.I ja za razliku od njih podrzavam njihov ukus i neblatim to sto oni slusaju.naancy90:ti si blesav! ko god bilo sta da ti kaze dobro ili lose (na drugim temama) tvoj odgovor je peace! yebes peace, brate kad te pljuju!
naancy90:ti si blesav! ko god bilo sta da ti kaze dobro ili lose (na drugim temama) tvoj odgovor je peace! yebes peace, brate kad te pljuju!