Marchelo

difrent from others...:
SLOBODNA ZEMLJA???hahahaha
to je sleng koji koriste ameri u svojim filmovima.to ovde ne vazi u srbiji i Vojvodini.

a ti glupava vs da postujes starije.
Sleng? Malo razmisli kada definises reci da li upotrebljavas pravu rec za definiciju. :roll:
A kao broj 2: u Americi MOZES da imas svoje misljenje. A u Srbiji ne vazi fasistima, sovinistima i ljudima koji su tu da odnesu ovu zemlju u ponor, hvala Bogu da ih je malo.

jel ova tema mrtva il sta????
Mogu da vam kazem po ko zna koji put sam preslusao pesme za novi album i sve sto imam da kazem je da j... kevu al stvarno. Ove teme niko nije ocekivao. Svaka cast!!!!!!!!!!!!!!!!!!

***VAZNO!!!***

1. Usled nekih tehnickih detalja, mog romana NEMA na Sajmu, ipak. Prosirite tu informaciju, pliz. Sve cu ovde javiti na vreme, u skladu s razvojem dogadjaja. Dok ne javim, nemojte uzalud da trazite. I meni je zao, ali jbg. Ili novembra, ili odmah pocetkom januara. Sad vam tek nista nije jasno:) Ne, ima tu fora i fazona u vezi s procenama kada tacno nesto treba izdati, pita se celi tim ljudi, pa je vaganje u toku. Izvinite jos jednom na zajebu, ljudi, ****** misa! Bas mi je zao, al' sta mogu - ni ja ne volim 'obecanja ludom radovanja' i trudim se da ih izbegnem kako god mogu, al' izdavastvo je to.

2.Ovde cu odgovoriti na neka pitanja, da onda mogu svakoga ko to pita da uputim ovamo (umesto sto kao pajser kucam svaki put iznova):

a) "Treca strana medalje" ovih dana pocinje da se snima, okvirno planiramo da bude objavljena aprila. OKVIRNO. Izdavac ostaje Multimedia/Universal. Pise u biosu, samo treba da se procita a nece da zove samo.

b) Trenutno radim za dve redakcije, novi (naglasavam novi!) Huper i dnevnu Politiku. Pise u biosu, samo treba da se procita a nece da zove samo.

c) 'Upcoming shows' je lista na kojoj pise gde i kad Filteri nastupaju. Najcesce dva meseca unapred. Lakse nego da me pitas mejlom - samo treba da se procita a nece da zove samo, uhmgrrrrr.

d) Uprkos onome sto ljudi obicno misle, koncerti ne zavise od izvodjaca niti ih mi mozemo planirati - to je naprosto nemoguce, jer mi nismo organizatori. Mozemo se baviti i time, ali samo u svom gradu ili gradu gde zivimo - ali, sedeci ovde ne vidim kako bismo mi mogli planirati koncert bilo gde drugde. Carobnim stapicem? To je dobar nacin, ali od stapova imam na raspolaganju samo medjunozni. Da sam kurceviti reper, sad bih rekao kako je taj caroban, ali nije, ovaj vise zeli nego sto ispunjava zelje.
Da bi se dogodio nas koncert bilo gde, ili koncert bilo kod drugog izvodjaca, potrebno je da nas kontaktira neko ko se u tom gradu bavi organizacijom slicnih stvari. Ako postoje minimalni normalni uslovi za to, eto nas tamo.

e) Dugme 'booking' sluzi za zakazivanje i ugovaranje koncerata. Tu valja da klikne onaj ko se bavi organizacijom. Preko Kepe (na ciji vas mejl to dugme redirektuje) moguce je potraziti i Bed Kopize (grupno ili pojedinacno). Ako neko misli da ce izbeci menadzera tako sto startuje mene direktno, samo dzabe trosi i moje i svoje vreme - jerbo ce opet biti upucen na dugme 'booking'. Ako se nekome to ne dopada, neka zove Jedi Mind Tricks. Mozda se silno iznenadi kad ga i oni upute na menadzera:) Sori, ljudi, ne moz' drugacije. A kako smo uglavnom svakog vikenda u nekom drugom gradu, to je najbolji dokaz koliko smo "skupi i nezgodni" za pregovore, je l'.

f) Da, koment na fotke ne moze da se ostavi - zato sto su komenti na fotke sa apsolutno bilo cijeg profila uglavnom imbecilni, pa mi je prdnulo da ih sve izbrisem i da ne apruvujem nove. Dabome, znamo da su i fotke imbecilne (neko se uvredi, pa kontrira tom konstatacijom). Razlika je u tome sto one, kao takve, nikoga ne teraju na gledanje - a ja komente moram makar da dinajujem, ako ne i procitam.

g) Pesma '1' ti je omiljena zato sto si zalutao/la. Ako nalazis da sam ista posebno tu rekao, da je ta pesma olicenje icega sto pokusavam da kazem svojom muzikom i pisanjem i ako nalazis da neeeema bolje pesme od te, autor je iskreno zgadjen i nema nista blisko s tvojim ukusom. Preporucujem narodnjake i dens, tamo svaka pesma govori o tome, pa je kanda to onda muzika vaseg zivota. Radnja svake te ljubavne pesmicice svodi se na momenat "ja bih hteo ovako, a desava se onako, cmizdr, cmizdr, smrc, smrk". Zanr kao stvoren za ljubitelje te pesme, trkom u shop ili skin'te s neta. Meni se povraca od vaseg ukusa, kao i vama takvima od mojih stavova - znaci, kvit smo:) Sreca, sreca, radost.

h) Inspiraciju za "Sveti Bes" dobio sam zato sto silujem, ponekad i ubijam u slobodno vreme. Kosmickim modulatorom, preko katodnih cevcica od zecjih brkova, dobija se ruzicasta radilica za ficu kao savrseni odasiljac inspiracije za pesme, direktnim ubrizgavanjem soka od koprive u jednjak, zdrelo ili pankreas, ako i kad Optimus Prajm i Sava iz Kikinde odobre taj proces. Ako mislis da je za storytell mnoooogo vazno je l' po istinitom dogadjaju ili nije, tvoja ogranicenost (da ne kazem tupavost) tesko da moze da se objasni. Verovatno bi imao muda da hejtujes i pokojnog Kafku u oci (da mozes), jer zaboga, on ima pricu u kojoj se covek pretvorio u bubasvabu - kakve lazi, kakve neistine, sram ga bilo! Jeste, dragi moji, ima takvih. Kad idiot trazi da umenost bude sto stvarnija, on ode slikaru da naruci svoj portret. To rade i kraljevi i prost svet, kategorija idiota je neogranicena stalezom.

Hvala na paznji, a za par dana - blog o X3Movom sjajnom albumu i informacije kako ga, pomocu nas iz Filtera, mozete nabaviti sirom Balkana!!!
Izvinjavam se carevima sto su morali da citaju ove gluposti iznad - ali ljudi, ne biste verovali cega tu sve ima medju mejlovima:) Hvala mnogo svima koji se intersuju za Filtere i mene - ali, nemam sto ruku, a mahom sve pise na profilu. Pliz, prvo potrazite pa pitajte.

Uzdravlje:)
M.

jel moze neko da mi uploaduje marcoluvu pesmu novi vavilon?

evo drugar,inache moja omiljena,fantastichno/genijalna lirika,ta me je pesma i navela da potrazhim i ostale stvari od Chella,i veruj mi da je opravdao epitet najboljeg lirichara u praktichno vecini pesama,zato ti preporuchujem da nabavish josh neku pesmu.....

Marchello ft. Miljano Dzunic - Novi Vavilon

http://www.sendspace.com/file/g2vsic

Back