Манолић: Аркан продавао оружје Хрватској

http://forum.krstarica.com/showthread.php/596429-Afera-Smrdljivi-Martin

Afera Smrdljivi Martin

- - - - - - - - - -

Josip Boljkovac

06.01.1991.
MINISTAR BOLJKOVAC: Mi ćemo upotrijebiti sva sredstva - upotrijebit ćemo i oružje i Srbi nikad više u Hrvatskoj biti ono neće dok bude nas. A nadajmo se, pošto to nije bilo do sad, njihova supremacija je prošlost. Njihov Knin - nikad više Knin biti neće. Mi ćemo u Knin ući. Knin ima da nestane kao Knin. Svi Hrvati treba da vode računa i mi ćemo državu stvoriti, bilo po koju cijenu, ako bude - i krvi.

To je i 91' već bila javna tajna.

Biznis nije znao za linije fronta.

Kakva crna tajna pa nije svercovao u Golfu2 vec u kamionima koji su trbali preci linije ...Svi su to znali manje vise mozda obini ljudi iz Beograda nisu ali vlast jeste i ima dosta umesanih niti je imao logistiku niti moze da nabavi tu kolcinu a plus sve to nesmetano treba da prodje sve kontrolne punkotove

Poslednja izmena:
Kako se zvao taj? Gde ga je ubio?

Имаш о томе по интернету колко оћеш.
Нпр. Гишку су спремали да убије никог мање него Ђујића.
Ако се добро сјећам то и Капичић спомиње у једном од интервјуа.

Више о пола тпга је западњачка пропаганда. Ја лично познајем његовог сина Војина и пар пута сам уживо видео Аркана.

A ja sam u ratu bio blizu njegove baze u Erdutu a i neki moji prijatelji su bili u njegovoj jedinici pa znam dosta o tom ratovanju .
Arkan je odmah preuzeo erdutske vinograde a glavna aktivnost mu je obezbjedjivanje transporta nafte iz nalazišta Djeletovci .
Interesantno , nafta se transportovala isključivo noću . Jedinica koja je obezbjedjivala nalazište se zvala " Škorpioni " i imali
su mjesečnu platu od 300 maraka uz ostale pogodnosti . Interesantni ratnici i Arkan i ti Škorpioni .
Inače , ti Škorpioni su poznati po onim streljanjima muslimana .

аркан је био пуко средство за извршење радова а неко други је повлачио конце из сенке и он се није питао ништа

- - - - - - - - - -

Eto..a neki kazu da je Arkan srBski junak :hahaha: Jaoo koja samarcina.. :lol:

оставио је вама гомилу усташа у мртвачким сандуцима
бтв настави да се смејеш:hahaha:

Back