gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Ma nisam ja znao da je ona iz taj krajHeBePoBaTaH_:Našao kod Vlaha da tražiš "drugaricu"![]()
Nije te lagala, zanimljivo je. Ja sam prekstio stndćijanje u trandžijanne, asociralo me na trandže.. :]

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nisam ja znao da je ona iz taj krajHeBePoBaTaH_:Našao kod Vlaha da tražiš "drugaricu"![]()
Nije te lagala, zanimljivo je. Ja sam prekstio stndćijanje u trandžijanne, asociralo me na trandže.. :]
HeBePoBaTaH_:Plot nije drvena ograda, drvena je taraba, valjda je plot ograda od trave, živa ograda , živica ili kako god.
Betty:strndžanje je ono vaćarenje, kradom i u mraku, sas svim frajerima iz sela - da bi pala odluka za koga se udati od sviju njiju?
aaaa....![]()
marlon:teFko, imam i ja za njega jedno.....platifusar...autor kovanice ambasador u odsustvu veKsla, ne znam dal' izmisli il stvarno postoji?![]()
Dobih odgovor diplomatskom postom od g. veKsle...HeBePoBaTaH_:Nemam pojma šta je to.
HeBePoBaTaH_:Bet i Snežana su ti lepo objasnili. Što te zanima PLOT kao ograda, brojiš ovce?![]()
Betty:znamo to sa imenima, Psihologue, jeftina fora - koliko i sms upućen Mobtelovom korisničkom servisu![]()
Hoćeš sad da otvorip i teme TRAČ; KUDA VEČERAS; HOROSKOP, APOTEKE, HITNI BROJEVi ...![]()
HeBePoBaTaH_:Znam!
To je amrel!
To je olovka:razz:
Betty:i dalje ne razumem 5 7 i 9 selekciju![]()