Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 71.764
Naguzenoj osobi , svi izgledaju isto , ionako ih ne gleda u oci.....
Vrlo malo vidi od osobe koja je guzi....
Ostaje samo osecaj naguzenosti...
E sad, moze da uziva ili da ne uziva...
I to je jedina stvar koja je bitna...
A ako hoce da promeni pozu ili stav, mora da promeni pozu ili stav...
A zasto onda naguzeni ostaju u pozi nagnutosti sa naslonjenim rukama na ledjima ili butinama?
Ukocenost kicme, ima toga...
Brzina promena oko njih pa ne stizu da prime impulse o ostatku sveta, ima i toga, vrlo malo od ostatka sobe vidi naguzeni....
Strah od promene, od odbacivanja, ima i toga..
Eh, ali sve ovo ce naguzeni negirati i gledati da relativizuju i sve ljude prikazu naguzenima...
Neki su izbegli naguzenja, ali kako?
Pa nisu sa djavolom tikve sadili pa se nisu sa njim ni skidali..
Drugi su pobegli cim im je zahladnelo oko ledja i dupeta....to im je bilo strasnije nego price o ugodnosti koja dolazi posle...mene cura moli da spavamo goli a ja necu bojim se ozepcu.
Treci su u jednom trenutku utrnuli i rekli necu vise ovo , ne znam puno u svetu , vidim ga tako malo , ali mora da postoji i bolje...i gore...
Ovo je simbolika, siguran sam da to treba napisati....iako nece imati znacaja za mnoge.
Vrlo malo vidi od osobe koja je guzi....
Ostaje samo osecaj naguzenosti...
E sad, moze da uziva ili da ne uziva...
I to je jedina stvar koja je bitna...
A ako hoce da promeni pozu ili stav, mora da promeni pozu ili stav...
A zasto onda naguzeni ostaju u pozi nagnutosti sa naslonjenim rukama na ledjima ili butinama?
Ukocenost kicme, ima toga...
Brzina promena oko njih pa ne stizu da prime impulse o ostatku sveta, ima i toga, vrlo malo od ostatka sobe vidi naguzeni....
Strah od promene, od odbacivanja, ima i toga..
Eh, ali sve ovo ce naguzeni negirati i gledati da relativizuju i sve ljude prikazu naguzenima...
Neki su izbegli naguzenja, ali kako?
Pa nisu sa djavolom tikve sadili pa se nisu sa njim ni skidali..
Drugi su pobegli cim im je zahladnelo oko ledja i dupeta....to im je bilo strasnije nego price o ugodnosti koja dolazi posle...mene cura moli da spavamo goli a ja necu bojim se ozepcu.
Treci su u jednom trenutku utrnuli i rekli necu vise ovo , ne znam puno u svetu , vidim ga tako malo , ali mora da postoji i bolje...i gore...
Ovo je simbolika, siguran sam da to treba napisati....iako nece imati znacaja za mnoge.