- Poruka
- 7.656
^
trandza ?
trandza ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inteligentna,sexy,nezna,vatrena,borbena,dama,vrcava,jaka,izazovna.zena u najlepsem smislu te reci.mudra.vodi racuna o sebi.ume da povede i o drugima.klasa.drug.nesebicna.ali nije svacija.atipicna.obicna.i neobicna.
mangup nije nuzno lose znacenje.
bar je meni to prva asocijacija na rec mangup riba
neukrotiva,ali privrzena
mangup bre![]()
![]()
Inteligentna,sexy,nezna,vatrena,borbena,dama,vrcava,jaka,izazovna.zena u najlepsem smislu te reci.mudra.vodi racuna o sebi.ume da povede i o drugima.klasa.drug.nesebicna.ali nije svacija.atipicna.obicna.i neobicna.
neukrotiva,ali privrzena
mangup bre![]()
![]()
zar se ti ne razvaljujes od promiskuiteta : )) ili makar jesi nekad
neukrotiva,ali privrzena
mangup bre![]()
![]()
kako se pogresno stice utisak ovde
ili ne znas sta znaci promiskuitet
daklen, ne, nimalo ti nije post nesto sto bi moglo da se veze za mene
ја израз "мангуп" користим у позитивној конотацији, за мене то нису искомплексиране девојке које глуме мушкарце
него супер ортаци који су ту кад је озбиљно, с којима можеш бескрајно да се зезаш јер имају сјајан смисао за хумор
које не припадају групи оних које кад падну на главу прво сломе лак за косу, него могу да идем на баскет са њима а да не кукају ако поломе нокат
која уме са мушкарцима, а не мора да буде лепа за то него једноставно уме и магнет је
el to one što su igrale klikere i tukle se sa dečacima kao klinke...?![]()
dobro, to sam skonto...al sam mislio da su one kao deca pravile pizdarije i tukle dečake...
не
то је просто нормална девојка
коју можеш да изведеш на пљескавицу а не на цезар салату
to su muškarače![]()
па не знам ја шта си ти мислио , ја знам шта сам рекла
ajde dobro i ti,kad vec insistiras![]()