Manchester United

Mancester mora i za Premier da se bori, i ne verujem da ce im Venger tek tako prepustiti finale ... Morace mnogo vise da pokazu nego protiv Portoa ... Ni tamo nisu prikazali bajnu igru (Porto jos gori bio), nego su imali srece da je K. Ronaldo dao golcinu, te je onda cuvanje rezultata blia puka formalnost ... Rio i Nemanja fantasticni, kao i Evra ...

Arsenalu se vratio Fabregas, a sa njim su znatno opasniji ... Tu su jos i Van Persi, Adebajor i Volkot koji dosta problema mogu da naprave ... Jedino im je golman malo porozan, i tu je Mancesterova najveca prednost ...

Realno, ja bih Barsi dao 30% sanse, a ovih 70% podelio na ove tri ekipe ...

Mancester mi je blagi favorit, samo zbog iskustva ... Gigs ima vise evropskih utakmica nego ceo Arsenal, a VDS je vec dva puta donosio titulu svojim ekipama ... I odbrana im je cvrsca od Arsenalove, ali vezni red i napad su na Arsenalovoj strani, kao i motiv ...

``Favorit``:roll: Sta je to favorit?:think: Je li to ono kada te svi vole zato sto si jaci...a onda puknes kao jaje...?!
..meni su milije pobjede kada Celzi nije ``favorit``...

Favorita nema u ovim mecevima...
Mancester nikad nije favorit protiv Arsenala...ali to ne znaci da ne moze da dobije Arsenal...

``Favorit``:roll: Sta je to favorit?:think: Je li to ono kada te svi vole zato sto si jaci...a onda puknes kao jaje...?!
..meni su milije pobjede kada Celzi nije ``favorit``...

Favorita nema u ovim mecevima...
Mancester nikad nije favorit protiv Arsenala...ali to ne znaci da ne moze da dobije Arsenal...

Favorit je teoretski bolja ekipa od koje se očekuje da prođe dalje.
Dakle konkretno ManUtd i Barcelona.

Naravno, to što je neko favorit ne znači i da će da prođe...

Ako se Arsenalovi klinci dovoljno naloze, u sta ne sumnjam, ocekujem da pocepaju Manchester.

Venger tacno tempira formu za LS jer je bitku u ligi izgubio odavno, sto povredama glavnih igraca sto nedostatkom srece. Inace, Arsenalu velike ekipe koje igraju otvoren fudbal nikada nisu predstavljale problem, to se vidi i po rezultatima ove godine. Za ovaj dvomec se moze reci sve osim da je MUTD izrazit favorit. Ako mene pitate, navijacu za Arsenal jer gotivim Vengerovu filozofiju.

Jao u pravu si,koliko samo taj Index preteruje,kad hvali tog Modrica i ostale hrvatske igrace...Bez obzira na to Modric je dobar igrac,ali ovi na Indexu stvarno nisu normalni,ja vec vidim naslov "Luka Modric najbolji igrac u Evropi",ako ostane ovako...

Back