Manchester United

Ja ne kazem da nije kvalitetan. Svako ko kaze da nije - taj nije normalan. On je odlican igrac, jedan od najboljih defanzivaca na svetu. Samo sto ga ja ne volim. Ali to nikako ne znaci da ne priznajem da je dobar igrac.
Kad sam se predstavljala kao nacionalista? Mozda za neke stvari, ali ma koliko neko nacionalista bio ne moze a da mu se ne smuce hvalospevi koje serviraju nasi voditelji. Onaj prosli samo sto se ne usere od srece kada pomene Vidica, a pominje ga makar 25X na svakoj utakmici, kao da je jedini igrac u tom Mancesteru.
Iz istog razloga ne volim ni Djokovica. Zato sto ga uzdizu u nebo. A nasi imaju taj obicaj.

To je moja licna stvar??? Da, jeste. Ali mi ne ide u glavu jedno. Nekoliko puta si se predstavljala kao "nacionalista" a ovamo siris mrznju prema nasima. To sto ti ispoljavas nije nacionalizam, vec shovinizam. Pravi nacionalista ce u svemu sto je srpko traziti ono najbolje, ono sto vredi... Cist primer ti je Vidic. Nasa zemlja odavno nije imala boljeg i uspesnijeg igraca, medjutim tebi ni to nije dovoljno da bi prepoznala kvalitet u njemu.

E ako je to nacionalizam...
Problem ej sto se nacionalizam predstavlja kao dobra osobina
Patriotizam je pozitivna osobina,ali vala nacionalizam nije.

Npr. ja sam Simona Vukcevica kinjila ,tek sam protiv Norveske pocela da ga tolerisem.Tada je opkazao da ostavlja srce na terenu i prestao da bude sebicno govedo.

Nikad nisam voljela agresivne i bezobrazne igrace ,tako da ne obozavam Vidica mnogo,ali je odlican igrac i postujem ga posto stvarno daje maksimum za Mancester Junajted i Srbiju.

Jeka ga mozda previse mrzi...ali johnny nisam ocekivala ovakav post od tebe.

Ne igra u Celziju.......ali se prica da ce se vratiti za vikend protiv Celzija............... Inace, otac mi sinoc rece da je Ferguson gadjao Vidica fenom za kosu posle utakmice sa Liverpulom, nije proverena informacija ali je strasno ako je tacna...........

blue%20is%20the%20colour%20big.JPG

avram_grant_ap.jpg

vs
Manchester+United+v+Barcelona+UEFA+Champions+0y_z_WKmumwl.jpg

Nemanja_Vidic_Manchester_United_Premier_Leagu_821021.jpg

who the fu.ck are man utd !
la la la la la laaaaa !

|__|__|__|__|__|__|__|__
____\
|__CHELSEA FAN BUS_|_| __\
|__________________ |_| ____|
|_(@"@)____________|_|(@
)__|

Uz melodiju "Glory,glory man.utd" :mrgreen:

Cekaj, pa niste nas dobili na svom terenu, mislim da bi mi trebali da imamo vise zadovoljstva zbog ovog osvojenog boda...

Pa nisam siguran...morbidna izmena - ringišpil O Šej umesto do tada odličnog Parka i narcis umesto Skolsa...izmena koja je trebala početkom drugog poluvremena da se izvrši - Tevez umesto Runija.
U stvari trebate da budete zadovoljni,jer je vaš ser u drugom poluvremenu kao skretničar mahao da se povučete više na svoju polovinu.

Back