Manchester United

al covek se nije pomerio kod tog gola, ostao ukopan u mestu, mrtav

Da si ga vidio protiv Crne Gore :lol:
cg ima ubijedljivo najgoru odbranu na planeti zemlji ako ne i sire...
Covjek je bio nevidljiv...bio ispred POleksica (golman) koji je odbranio njegov sut,a posle toga...potpuno nevidljiv.

Mislim da ste bolje vi prosli sa Robi Kinom nego oni sa Berbatovom...koliko god tebi cudno zvucalo sad...

Najsladje je kad neko ima vodjstvo jako dugo i onda jedan gol promijeni sve :mrgreen:\
Ionako imamo vise bodova nego vi tako da...:mrgreen:
Pa dobro, Celzi ima 11 bodova, Mancester 5 i utakmicu manje. Znaci uzmemo tri boda na toj utakmici, smanjimo zaostatak na 2 i onda u drugom delu sezone vas oduvamo na Old Trafordu i jedan bod smo ispred vas... Eto taktike... Moram da javim ser Alexu...:mrgreen:

ovaj.. jesam ja imao dvojku iz matematike ali ti brate ovde nesto smrdi :lol:
Heheh,a zbog ovoga sam ja imao dvojku iz matisa... A ja mislio profesorka me nije volela...

Da se ispravim... Znaci, sve kako sam rekao, samo sto cemo onda biti izjednaceni na kraju sezone, pa zato cemo na na Old Trafordu da vas dobijemo cenim 2:0:mrgreen: i da budemo bolji u medjusobnim duelima...
Moze ovako nordic? :P

Daaaaa..Ali nama trenutno to vise odgovara, a i nastavili smo tradiciju na SB. Bez poraza! :)

Nastavicete jos jednu tradiciju - bez titule:mrgreen:

Heheh,a zbog ovoga sam ja imao dvojku iz matisa... A ja mislio profesorka me nije volela...

Da se ispravim... Znaci, sve kako sam rekao, samo sto cemo onda biti izjednaceni na kraju sezone, pa zato cemo na na Old Trafordu da vas dobijemo cenim 2:0:mrgreen: i da budemo bolji u medjusobnim duelima...
Moze ovako nordic? :P

Heheh, ne može ni tako, pošto se u Engleskoj gleda ukupna gol razlika, a ne rezultat u međusobnim duelima (kao npr. u Španiji...)... :mrgreen::lol:

Heheh, ne može ni tako, pošto se u Engleskoj gleda ukupna gol razlika, a ne rezultat u međusobnim duelima (kao npr. u Španiji...)... :mrgreen::lol:
E bezite bre vise, pustite Mancester da osvoji titulu !!! Dobro, onda ovako, Celzi ce da izgubi i od Junajteda i od Sitija i od Arsenala i bice nekoliko bodova u zaostatku za Junajtedom.
AHA, JE L' MOZE OVAKO,A??? :mrgreen:

Mislis, para vrti gde burgija nece...

chelseabadge.jpg

Back