- Poruka
- 598
Iskreno ne bih volio da Ronaldo dođe u Real, jer je on odigrao sezonu kakvu ne vjerujem da će u Realu odigrati.Uostalom šta će Realu Ronaldo kada imaju Robinha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to nesto slicno nisam cuo o tome za Fergusona
ali sam cuo da Ronaldo ne zeli da ide u Man.un i tu se prica zavrsila,i da je razgovarao o tome sa nekim svojim prijateljima
iskreno smesno bi bilo da se o tome toliko pricalo i da od toga na kraju ne bude nista
a inace Robinho zbog tih prica se povezuje da mozda ode u Celsi,jer valjda Ronaldo prelazi u Real Madrid
isto sto sam citao je da su u Madridu vec odridili datum za dolazak portugalca ali da neceju da objave u javnost zbog novina i ostalih cuda......
sta ce na kraju od toga biti pitanje je!!!!!????????

Cula sam da su se Ronaldo i dekica dogovorili da Ronaldo ostane ove sezone, ali da mu sledece sezone Mancester dozvoli da predje u Real.
Onda sam ja nesto bezveze cula. Najverovatnije nije istina.u negovom intervjuu nije bilo reci o tome,samo je rekao da ce ostati u manchesteru.....

Apsolutno tacno,inace ga navijaci ne cene bas kao coveka,ne kao igracasto je najgore sad ce i na old trafordu da mu zvizde
tako je se pominjalo da rukovodstvo Man.Un je raspolozeno da ga pusta ako i dalje bude njegova zelja Real Madrid za 65m eura koliko kosta to njegovo obestecenje!!! da li ce to ostati,mozda,verovatno,ne zna se!!!?Cula sam da su se Ronaldo i dekica dogovorili da Ronaldo ostane ove sezone, ali da mu sledece sezone Mancester dozvoli da predje u Real.
Onda sam ja nesto bezveze cula. Najverovatnije nije istina.![]()
Nikad cula... btw...MU je osvojio PR i LS.. Sta vise hoce?
ni ja nisam cuo za celzi dok ga rus nije kupio. cini mi se da i liverpul ima takav protestanski klub