Manchester United

Pa dobro...Glupo je sto ne sme da se stoji, ali pojacana kontrola uopste nije za dzabe. Do pre nekoliko godina nisi mogao dete da povedes na utakmicu iz straha od huligana, generalno je bilo strasno na Ostrvu. Sada su pojacane kontrole i sve to, tako da je dosta sigurno. To je za pohvalu.
A to sto se tice unosenja raznih predmeta to je tako svugde na Ostrvu. Znas kako kazu "Kog ujede zmija i gustera se plasi". :)

A umesto koga ce igrati Berbatov? Ne znam kako ce Alex uklopiti C. Ronalda, Teveza, Runija i Berbatova ... Jedan je tu visak ...

Bolje da su te pare dali za nekog veznog igraca ...

Kombinacija je mnogo , ali ako ih vec hoces u istom timu onda u spicu imas Berbatova i Teveza , Runija kao poluspica a Ronalda na desnom krilu . Runi po meni vec duze vreme nije klasican spic , cak i njegova igra ne lici na igru pravog spica . Uklopice ih Ferguson , u to ne sumnjam . Nevezano za Berbatova - Sahu smo prodali , cini mi se Evertonu , a Silvestrea (verovali ili ne) Arsenalu .

Jedan i je višak, ali kad imaš 70 utakmica u godini nema problema za minutažu, dapače neophodna su ti 4 vrhunska igrača za 3 pozicije
Hmmm, prosle godine su CR, Runi i Tevez dali 70% golova u Mancesteru, tako da Berbatov nije bio bas toliko neophodan ... Da se razumemo, on je vrhunski igrac, odlican je, ali puno je dati tolike pare za igraca koji nije prvi izbor i koji nece imati punu minutazu ... Mogli su dovesti odlicnog veznog igraca za te pare, ili dva jako dobra napadaca koji ce da rasterete Runija i Teveza, a ovako ce jedan od njih trojce da manju minutazu i to ce da se odrazi na formu ...

Kombinacija je mnogo , ali ako ih vec hoces u istom timu onda u spicu imas Berbatova i Teveza , Runija kao poluspica a Ronalda na desnom krilu . Runi po meni vec duze vreme nije klasican spic , cak i njegova igra ne lici na igru pravog spica . Uklopice ih Ferguson , u to ne sumnjam . Nevezano za Berbatova - Sahu smo prodali , cini mi se Evertonu , a Silvestrea (verovali ili ne) Arsenalu .
Ne znam dal Runi moze kao poluspic, tj. iz dva napadaca ... On moze da igra to ali iza jednog napadaca, tj. da on bude taj drugi ali malo povuceniji a ne klasican, nesto kao Raul ...

A i Ferguson je uvek igrao sa klasicnim krilima, i ne verujem da ce da menja taktiku zbog Berbatova, jer onda Gigs nema mesta, ili jedan od dvojca Skols-Kerik ...

Runi je u svestran i prije svega timski igrac. Prosle sezone je Ronaldo bio spic (sa ogromnom slobodom kretanja), dok je Rooney igrao malo iza njega, a cesto i po desnom boku.
Berbatov je odlican igrac, a ManUtd je bio potreban klasican visoki jaki spic, koji pri tom ima i odlicnu tehniku. Osim toga, ima tu pametnu igru koja fali mladim ManUtd napadacima zbog nedostatka iskustva (ne konkretno takmicarskog, jer znamo da imaju mnogo jakih utakmica u svojoj karijeri).
Inace, pretpostavljam da je ovo Ronaldova zadnja sezona u ManUtd, pa je valja iskoristiti i za obracanje paznje na neke nove taktike, koje nece biti podredjene iskljucivo njemu.

Ja za razliku od tebe pre svega navijam za Srbiju i Zvezdu. Milan gotivim odavno i eto vremenom postadoh njegov navijac ali ljubav prema Milanu je smesna u poredjenju sa onom prema Srbiji i Zvezdi. Vidic je nas igrac i kao takav bi trebao da nam bude drazi od bilo kog inostranog...nisam ja kriv sto su tebi Teri i kompanija vazniji od rodbine.

@Dzoni
Pa to sto ti pre svega volis srpske igrace (i kad jesu i kad nisu u pravu) to je tvoja licna stvar. Ja te nikada nisam prozvala zbog toga.

@Crni
Ko kaze da ce nam biti lakse? mozda za nijansu. Ali ako Mancester bude igrao kao danas nista nam ne bi smetalo i da Vidic bude tu.
Osim toga crveni je dobio sasvim zasluzno. Uvek sam mrzela nasilne igrace.

To je moja licna stvar??? Da, jeste. Ali mi ne ide u glavu jedno. Nekoliko puta si se predstavljala kao "nacionalista" a ovamo siris mrznju prema nasima. To sto ti ispoljavas nije nacionalizam, vec shovinizam. Pravi nacionalista ce u svemu sto je srpko traziti ono najbolje, ono sto vredi... Cist primer ti je Vidic. Nasa zemlja odavno nije imala boljeg i uspesnijeg igraca, medjutim tebi ni to nije dovoljno da bi prepoznala kvalitet u njemu.

Back