Manchester United

Uh, ovo skracuje zivot :)
Zamalo da stavim Ronalda na svoju crnu listu. Srecom, sve se zavrsilo kako treba.
P.S. Ali mi je bilo neizmerno zao Terija, igrac koga najvise cenim iz Celzija, i bas njemu da se zalomi onaj maler! Najbolje bi bilo da je recimo Esli Kol bio tragicar, a da je Mancester pobedio.:) No, sta da se radi, TITULA!!!

64699458845def4321e983925801269_big.jpg

:worth::worth::worth::worth::worth:

Obecali smo dve titule - to smo i ispunili.............. da ne bude posle kako samo pricamo............
Inace, znao sam da ce Ronaldo da promasi penal.........videlo mu se u ocima da se uplasio..........srecom znao sam i da ce Teri da promasi, mada sam to ocekivao i od Cole-a, Teri je ipak stoper, od njega se ne ocekuje da daje golove...............
Onda, veoma mi je drago sto je Anderson dao svoj prvi gol za Mancester, makar iz penala, ali to je igrac koga stvarno volim, i on ce biti buducnost kluba..............
Nisam siguran koliko cu jos ovakvih utakmica moci da prezivim............jos je nas preko 30 gledalo zajedno..........i pola njih navija za Celzi a pola za United....tako da su u svakom trenutku neko radovao............... U svakom slucaju vece za pamcenje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back