mia#8
Primećen član
- Poruka
- 888
Johnny, sa ovim prvim pasusom se u potpunosti slažem... I ja zaista smatram da većini tinejdžera tolika popularnost nastala odjednom zaista udara u glavu, i da nema smisla davati tolike sume na nekoga ko će posle transfera misliti da je kralj sveta i ko se neće više truditi da napreduje...
A što se Romana tiče... Ni ja ga mnogo ne volim, ali ipak ne mogu da kažem da nije pomogao klubu... A da se razbacuje parama na sve strane, to stoji!!! Mada, opet, ne mislim da moraš da mrziš ceo klub samo zbog jednog čoveka koji ti se ne dopada... Ali, to je moje mišljenje, poštujem ako se ne slažete sa njim...!!!
A što se Romana tiče... Ni ja ga mnogo ne volim, ali ipak ne mogu da kažem da nije pomogao klubu... A da se razbacuje parama na sve strane, to stoji!!! Mada, opet, ne mislim da moraš da mrziš ceo klub samo zbog jednog čoveka koji ti se ne dopada... Ali, to je moje mišljenje, poštujem ako se ne slažete sa njim...!!!

a ne verujem da planiraju celu sezonu samo sa Runijem. Mada, ako onaj ludak Ronaldo
opet odigra ovakvu sezonu, ne treba nam ni Runi