Hool
Domaćin
- Poruka
- 3.061
:shock::shock:
Ајде нек неко уради ово за дерби,има пиво од мене.....Партизан уместо Челзија.....![]()
Може ли неко?:-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock::shock:
Ајде нек неко уради ово за дерби,има пиво од мене.....Партизан уместо Челзија.....![]()
Naprijed Vigan...JJB stadion...mjesto gdje ce se snovi djavolčića raspršiti![]()
Ma da................... a kad se probudimo, Manchester ce imati 2 nova trofeja u svojim vitrinama.................

Ma da................... a kad se probudimo, Manchester ce imati 2 nova trofeja u svojim vitrinama.................

Samo vi sanjajte i kad se probudite ima da se razocharate, kad vidite da je chelsi osojio LS.![]()

:shock: Kakva je ovo izjava???? . Katastrofa. Sprdas sa necim sto je bila najveca tragedija. :mad:Manchester ima realne sanse da ponovo izginu u padu aviona.
Manchester ima realne sanse da ponovo izginu u padu aviona. Samo tako celsi moze da osvoji ligu sampiona
Zasluzeno su osvojili nema sta ... Ja ih nikako ne volim, ali cele sezone su igrali konstantno dobro ... Sta je cudno ako ekipa pobedi iz penala? Ako je penal zasluzen to nije nikakvo izvlacenje (a koliko sam gledao danas bilo je kontakta sa Runijem, ali je i Runi dobro odglumio, tako da sudija ne bi pogresio i da nije sviro penal) ... Pa i protiv njih je u odlucujucoj utakmici dosudjen penal u zadnjim minutima protiv Celsija ...kako bi se jadni manchester drugachije izvukao da ne dobije penal ???***,svaka utakmica isto....![]()

Vnkrca, zašto toliko mrziš Chelsea?
P.S: Čestitke Unitedu na (ne)zasluženoj pobedi...!!!
Cestitam.![]()
Ja sam u vecini slucajeva takva, jb.g bili su bolji tim -zasluzeno su osvojili i to je to. Lepo cestitam i idem dalje. Bice bolje.Jeko,šta bih dao da toliko stoički poraz podnesem,čestitam i postavim smeška od smajlia a ne da budem ovakav namćor gde su me od malena prvo naučili da najviše na svetu mrzim Partizan (eto recimo,kad oni igraju neku utakmicu sa stranim timom ja uvek ali uvek navijam protiv partizana) i da se sladim tuđim porazima.
Medjutim jedini klub kome ne bih mogla da cestitam je barsa. Kad god izgube meni nekako lepo i to samo u tom slucaju.
) i naravno svidja mi se Stivi
. Da ste nas pobedili navijala bi da vi uzmete usati pehar, tako bi bar Rafa ostao i zapusio usta zlonamernicima. 
E vidiš Mia to je nešto jače od mene i od kad pratim engleski fudbal nisu mi bili simpatični ali tek kada je Dengi Mafijaevrovič došao onda sam vas omrz'o do srži...mada ima tu i malo zbog toga i što je moja Zvezda iz dna duše mrzi.
Jeko,šta bih dao da toliko stoički poraz podnesem,čestitam i postavim smeška od smajlia a ne da budem ovakav namćor gde su me od malena prvo naučili da najviše na svetu mrzim Partizan (eto recimo,kad oni igraju neku utakmicu sa stranim timom ja uvek ali uvek navijam protiv partizana) i da se sladim tuđim porazima.
a ime si mu smislio...!!!
)... Pa i drugi klubovi imaju bogate vlasnike, američke biznismene (MU, Liverpool...)! (Molim te nemoj da me shvatiš pogrešno, meni je Liverpool vrlo simpatičan i uvek navijam za njih, sem kad igraju protiv Čelsija naravno, i nimalo mi ne smeta što su mu vlasnici neki tamo američki biznismeni!!!) Nije mi jasno zašto, ako su bogati vlasnici razlog, svi mrze Chelsea, a niko Manchester ili Liverpool ili neki drugi bogati klub...!!!
Ali, dobro, to je vaše mišljenje, a kao što sam negde već rekla, ukusi su različiti, pa ne želim da ulazim nisakim u svađu zbog te različitosti, niti da pokušavam da vas ubeđujem da je moje mišljenje ispravno...!!! Ali mi neke stvari i dalje nisu jasne...!!!