Manchester United

Ferguson: Vidić igra protiv Vigana

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson izjavio je da postoje realne šanse da se štoper Nemanja Vidić nađe u timu za poslednju utakmicu u prvenstvu protiv Vigana.

“Đavolima” po 250.000 funti za duplu krunu Ponedeljak, 5. maj 2008. 16:27

Fudbaleri Mančester junajteda sigurno će dati sve od sebe da osvoje titulu u Premijer ligi i Ligu šampiona, a ukoliko im to uspe svako od njih dobiće po 250.000 funti!

Ovaj bogati bonus za osvajanje duple krune dogovoren je prošlog leta na sastanku sa vlasnikom Mančestera Malkolmom Glejzerom, piše engleski “San” (The Sun).

Evo ja vam prvi kao navijač Liverpula čestitam na novoj tituli potpuno zasluženo...svaka vam čast.
E sad još samo da onaj ruski klub iz Londona oderete u finalu LŠ i to će mi biti barem mali melem na ranu za ono što sam doživeo sa Liverpulom.

ovo ono prvaci smo
oleniax3.gif
oleniax3.gif
oleniax3.gif

kako bi se jadni manchester drugachije izvukao da ne dobije penal ???***,svaka utakmica isto....:roll:
Zasluzeno su osvojili nema sta ... Ja ih nikako ne volim, ali cele sezone su igrali konstantno dobro ... Sta je cudno ako ekipa pobedi iz penala? Ako je penal zasluzen to nije nikakvo izvlacenje (a koliko sam gledao danas bilo je kontakta sa Runijem, ali je i Runi dobro odglumio, tako da sudija ne bi pogresio i da nije sviro penal) ... Pa i protiv njih je u odlucujucoj utakmici dosudjen penal u zadnjim minutima protiv Celsija ...

Imali su najboljeg golmana u ligi, najstabilniju odbranu i najjaci napad i ne vidim razlog zasto im je titula nezasluzena ...

Celsi nije imao tako raspolozenog igraca kao Ronaldo, a i Tevez pri kraju prvenstva, Drogba nije ni pola igraca iz prosle sezone, o Sevi necu ni pricati, a Anelka je minimalno igrao ... U prvom delu prvenstva ih je drzao Esijen a u drugom Balak, tako da im je i ovo ogroman uspeh s obzirom na losu formu kljucnih igraca (Lampard i Drogba)...

Vnkrca, zašto toliko mrziš Chelsea?

P.S: Čestitke Unitedu na (ne)zasluženoj pobedi...!!!

E vidiš Mia to je nešto jače od mene i od kad pratim engleski fudbal nisu mi bili simpatični ali tek kada je Dengi Mafijaevrovič došao onda sam vas omrz'o do srži...mada ima tu i malo zbog toga i što je moja Zvezda iz dna duše mrzi.
Jeko,šta bih dao da toliko stoički poraz podnesem,čestitam i postavim smeška od smajlia a ne da budem ovakav namćor gde su me od malena prvo naučili da najviše na svetu mrzim Partizan (eto recimo,kad oni igraju neku utakmicu sa stranim timom ja uvek ali uvek navijam protiv partizana) i da se sladim tuđim porazima.

Jeko,šta bih dao da toliko stoički poraz podnesem,čestitam i postavim smeška od smajlia a ne da budem ovakav namćor gde su me od malena prvo naučili da najviše na svetu mrzim Partizan (eto recimo,kad oni igraju neku utakmicu sa stranim timom ja uvek ali uvek navijam protiv partizana) i da se sladim tuđim porazima.
Ja sam u vecini slucajeva takva, jb.g bili su bolji tim -zasluzeno su osvojili i to je to. Lepo cestitam i idem dalje. Bice bolje. :) Medjutim jedini klub kome ne bih mogla da cestitam je barsa. Kad god izgube meni nekako lepo i to samo u tom slucaju.
Npr. Da ste vi nas pobedili i prosli u finale cestitala bi ja i vama, cak sta vise, posle Celzija Liverpul mi je najsimpaticniji klub - svidjaju mi se vasi navijaci i svidja mi se atmosfera na stadionu (kad god zapevaju You'll never walk alone obavezno se najezim :) ) i naravno svidja mi se Stivi :mrgreen: . Da ste nas pobedili navijala bi da vi uzmete usati pehar, tako bi bar Rafa ostao i zapusio usta zlonamernicima. :)

E vidiš Mia to je nešto jače od mene i od kad pratim engleski fudbal nisu mi bili simpatični ali tek kada je Dengi Mafijaevrovič došao onda sam vas omrz'o do srži...mada ima tu i malo zbog toga i što je moja Zvezda iz dna duše mrzi.

Mislim da je donekle u redu što ti nisu bili simpatični zbog načina na koji igraju fudbal, ali ipak smatram da nije u redu što mnogi ljudi mrze Chelsea zbog "Dengija Mafijaevroviča" (:lol: a ime si mu smislio...!!! :lol:)... Pa i drugi klubovi imaju bogate vlasnike, američke biznismene (MU, Liverpool...)! (Molim te nemoj da me shvatiš pogrešno, meni je Liverpool vrlo simpatičan i uvek navijam za njih, sem kad igraju protiv Čelsija naravno, i nimalo mi ne smeta što su mu vlasnici neki tamo američki biznismeni!!!) Nije mi jasno zašto, ako su bogati vlasnici razlog, svi mrze Chelsea, a niko Manchester ili Liverpool ili neki drugi bogati klub...!!! :dontunderstand: Ali, dobro, to je vaše mišljenje, a kao što sam negde već rekla, ukusi su različiti, pa ne želim da ulazim nisakim u svađu zbog te različitosti, niti da pokušavam da vas ubeđujem da je moje mišljenje ispravno...!!! Ali mi neke stvari i dalje nisu jasne...!!! :think:

Mia ti jesi u pravu, fudbal je postala prava finansijska masinerija. Dovode se prosecni igraci za basnoslovne sume, ovo se posebno odnosi na klubove PL kao i na spanske velikane. Totenham je pravi primer...na Benta, Kabula i Modrica su potrosili preko 50 miliona funti, znaci negde oko 62,5 miliona eura. Medjutim ovo i nije tako strasno kao recimo vrbovanje tinejdzera za desetine miliona funti, eura...nije bitno da je i dinara mnogo je. Sta covek da ocekuje od klinca kome slava i lova udare u mozak...da napreduje - ne sigurno, da propadne - vrlo verovatno.

Sad, Roman se najvise eksponira u medijima i najveca prasina je dignuta oko njegovog preuzimanja Celzija jer je on bukvalno postao njegov prvi covek. Ove koji si ti pomenula su deonicari i ne bodu oci sveskoj javnosti koliko ovaj Jeljcinov mafijash, i ja ga licno ne podnosim.

Back