Manchester United

Johnny, sa ovim prvim pasusom se u potpunosti slažem... I ja zaista smatram da većini tinejdžera tolika popularnost nastala odjednom zaista udara u glavu, i da nema smisla davati tolike sume na nekoga ko će posle transfera misliti da je kralj sveta i ko se neće više truditi da napreduje...
A što se Romana tiče... Ni ja ga mnogo ne volim, ali ipak ne mogu da kažem da nije pomogao klubu... A da se razbacuje parama na sve strane, to stoji!!! Mada, opet, ne mislim da moraš da mrziš ceo klub samo zbog jednog čoveka koji ti se ne dopada... Ali, to je moje mišljenje, poštujem ako se ne slažete sa njim...!!!

Ove koji si ti pomenula su deonicari i ne bodu oci sveskoj javnosti koliko ovaj Jeljcinov mafijash, i ja ga licno ne podnosim.

A što se Romana tiče... Ni ja ga mnogo ne volim, ali ipak ne mogu da kažem da nije pomogao klubu... A da se razbacuje parama na sve strane, to stoji!!! Mada, opet, ne mislim da moraš da mrziš ceo klub samo zbog jednog čoveka koji ti se ne dopada... Ali, to je moje mišljenje, poštujem ako se ne slažete sa njim...!!!

Ja sam rekao da mrzim tj. ne podnosim NJEGA a ne ceo klub :)

Cak sta vise, Celzi mi je bas bio gotivan nekad...bio je poznat po iznenadjenjima. Znao je da pobedi Liverpool na Enfildu pa da odmah u sledecem kolu izgubi od, recimo, Kristal Palasa kod kuce.

Ja sam rekao da mrzim tj. ne podnosim NJEGA a ne ceo klub :)

Cak sta vise, Celzi mi je bas bio gotivan nekad...bio je poznat po iznenadjenjima. Znao je da pobedi Liverpool na Enfildu pa da odmah u sledecem kolu izgubi od, recimo, Kristal Palasa kod kuce.

Ovo nije bilo upućeno samo tebi, već sam rekla uopšteno (zbog vnkrce, na primer, ali i još nekih likova koje znam!), izvini ako si se osetio prozvanim! :)

u2755p6t12d3655708f44dtem5.jpg

u2755p6t12d3655736f44dtpl3.jpg

u2755p6t12d3655725f44dtyu3.jpg

u2755p6t12d3655799f44dtgc9.jpg

u2755p6t12d3655805f44dtap2.jpg

4bn0kq3o00d80005ow3.jpg

u2755p6t12d3655819f44dtmd4.jpg

u2755p6t12d3655828f44dtvn8.jpg

Dani Alveš na korak od Mančester Junajteda

Najbolji fudbaler španskog prvoligaša Sevilje, Brazilac Danijel Alveš nalazi se na samo korak od dogovora sa engleskim premijerligašem Mančester Junajtedom, objavili su danas ostrvski mediji.

Alveš je, kako se navodi, juče tražio sastanak sa predsednikom Sevilje Hoseom del Nidom, kako bi sa njim razmotrio mogućnost prelaska u engleski tim.
Ostrvski novinari podsećaju da je brazilski internacionalac u ponedeljak izjavio da želi nove izazove u karijeri i da zato planira da pređe u neki veliki evropski klub.
"Moram reći da je mojim danima u Sevilji verovatno došao kraj. Iako sam u klubu proveo šest sjajnih godina, možda je vreme da okrenem novu stranicu u karijeri", rekao je 25. godišnji fudbaler.

Alveš će, ukoliko se dogovori sa Upravom engleskog šampiona, u prvom timu Mančester Junajteda zameniti kapitena Gerija Nevila, koji je, zbog povrede, propustio veći deo sezone.
Interesovanje za najboljeg igrača Sevilje pokazali su i londonski premijerligaš Totenhem i najpopularniji katalonski klub Barselona.

NADAM SE DA JE OVO ISTINA. TREBA NAM UPRAVO TAKAV IGRAC !!!!!!!!!!!

NADAM SE DA JE OVO ISTINA. TREBA NAM UPRAVO TAKAV IGRAC !!!!!!!!!!!

Apsolutno . U Man Utd-u ne bih nista menjao osim desnog beka . Geri Nevil je zreo za penziju , Hargrejvsa vise volim da vidim na poziciji zadnjeg veznog nego na poziciji desnog beka ( mada OK je on za poziciju desnog beka , ali Alves je car ) , a Wes Braun mi nije siguran , kad god on igra na poziciji desnog beka ja se plasim da ne primimo gol zahvaljujuci nekom njegovom kiksu . Napad nam je odlican , sredina takodje ( mada u novoj sezoni ocekujem malo vise od Nanija i Andersona jer ce upravo oni zameniti Skolsa i Gigsa kad odu u penziju ) , ako nam dodje Alves imamo i fenomenalnu odbranu , i jos nam fali golman . Znaci ja bih samo zamenio golmana , kupio Alvesa , i Ronaldu bih produzio ugovor do 2020. :D

Apsolutno . U Man Utd-u ne bih nista menjao osim desnog beka . Geri Nevil je zreo za penziju , Hargrejvsa vise volim da vidim na poziciji zadnjeg veznog nego na poziciji desnog beka ( mada OK je on za poziciju desnog beka , ali Alves je car ) , a Wes Braun mi nije siguran , kad god on igra na poziciji desnog beka ja se plasim da ne primimo gol zahvaljujuci nekom njegovom kiksu . Napad nam je odlican , sredina takodje ( mada u novoj sezoni ocekujem malo vise od Nanija i Andersona jer ce upravo oni zameniti Skolsa i Gigsa kad odu u penziju ) , ako nam dodje Alves imamo i fenomenalnu odbranu , i jos nam fali golman . Znaci ja bih samo zamenio golmana , kupio Alvesa , i Ronaldu bih produzio ugovor do 2020. :D

Potpis. Braun se jeste povampirio u zadnjih par sezona, ali iskreno, vec me hvata nervoza pred finale, dugo nije kiksnuo, nije valjda sad doslo vreme... Ja bih samo dodao jos jednog centarfora, Saha, po svemu sudeci, ide :( a ne verujem da planiraju celu sezonu samo sa Runijem. Mada, ako onaj ludak Ronaldo :worth: opet odigra ovakvu sezonu, ne treba nam ni Runi :)

Verovatno dolazi i jedan napadac........... U igri su Luis Fabiano (Sevilja), koji je imao dobru sezonu ali Sevilja ne zeli da ga proda, onda Klass-Jan Huntelaar koga vec duze vremena jure, i ja bih najvise voleo da vidim njega u dresu Junajteda, tu je i Dean Ashton, fudbaler Vest Hema, dao nam je gol na poslednjoj utakmici.................
Od defanzivaca se pominje i Micah Ricards, ali s'obzirom na to da mu je cena priblizno ista kao i Alvesu (prica se oko 20 miliona), onda je Daniel Alves daleko bolje resenje................

Inace, jos 10 sati i 45 minuta do finala............... Moramo ih zgaziti bar jedno 3:0.........................

UTD KIDS WIFE
------------------------
IN THAT ORDER

@Frank
Nije zato, vnkrca nikada nije podnosio Celzi. Zbog toga nikada nece navijati za nas, nevezano za to da li smo ili nismo pobedili L'pool. :)

Inace sto se tice vecerasnje utakmice, pre svega ocekujem dobru i fer igru i od jednih i od drugih. Pa neka bolji pobedi!:)
Ko god pobedi meni ce biti drago (naravno vise ako pobedi Celzi) zato sto:"Football is going home, going home, going home" . :D

Back