Manchester United

Pazi stvarno...
Priznajem, nisam procitao clanak. I inace ne citam clanke sa Indexa a evo i zasto.
Izvinite ako sam nekoga uvredio mojom nesmotrenoscu, ali ovo nikako ne menja moje misljenje o utripovanom Ronaldu.

Priznajem i izvinite ... Reci koje se danas retko cuju , obicno me kad neko pogresi ili kad nije u pravu opsuje , ili neargumentovano nesto prokomentarise cisto da ne prizna gresku . Samo sam hteo da te pohvalim kao dobrog sagovornika . Pozdrav ;)

Vidić spreman za Čelsi
Mančester junajted sa Vidićem igra utakmicu za šampionski pehar

Srpski reprezentativac i defanzivac Mančester junajteda Nemanja Vidić obradovao je mnoge navijače "đavola" kada je kasno sinoć iz kluba stigla informacija da će biti spreman za duel protiv Čelsija, prenose engleski mediji.
U Mančesteru su kasno sinoć dobili informaciju da se Vidić oporavio od stomačne infekcije i da će zauzeti mesto u startnoj postavi Junajteda u meču koji bi mogao da odredi novog šampiona Engleske.

Vidić je zbog stomačnih problema već preskočio prvu utakmicu polufinala Lige šampiona protiv Barselone, a u Mančesteru se nadaju da će Vidić biti potpuno spreman za revanš koji se narednog utorka igra na "Old trafordu".

Taman vidim tvoje ( manje-vise ) lepo sumiranje jucerasnje utakmice na CHELSEA temi , i onda svratim ovde i vidim ovu nebulozu . Zar nije jos jedna stvar kojom se mozemo pohvaliti cinjenica da smo tom gol razlikom prvi na tabeli ? Ajde molim te objasni mi cime se to Chelsea moze pohvaliti .

Ma to je bila sala...pa zar ne vidis onaj provokativni smajli?;) (To sam naucio od Rafe...tako on nas provocira u svakom polufinalu):lol:
Pricacemo na kraju sezone ko se cime moze pohvaliti...mi se mozemo pohvaliti izuzetnom pobjedom!8-)

Ma to je bila sala...pa zar ne vidis onaj provokativni smajli?;) (To sam naucio od Rafe...tako on nas provocira u svakom polufinalu):lol:
Pricacemo na kraju sezone ko se cime moze pohvaliti...mi se mozemo pohvaliti izuzetnom pobjedom!8-)

OK , ako cemo da provociramo onda se mi mozemo pohvaliti boljom gol razlikom u medjusobnim duelima sa Celsijem ove sezone :mrgreen: . Uostalom kao sto kazes pricacemo na kraju sezone ko se cime moze pohvaliti .

----Pobjedu Čelziju donio je Balak u 84. minutu, sa bijele tačke, pošto je Kerik igrao rukom u šesnaestercu. Prvi jedanaesterac koji je dosuđen protiv Mancetera ove sezone razbjesnio je Aleksa Fergusona.
‚‚Bila je to odluka koja nas je koštala poraza. Dosuditi penal u tako važnoj utakmici, kada se odlučuje titula i to na preporuku pomoćnog sudije, potpuno je suludo. Kerik nije mogao da skloni ruku, koju nije ni bio odvojio od tijela, a lopta je svejedno išla ka Ferdinandu. Sudija je to morao da primjeti. Ako će titula ovako da se odlučuje, mi smo u problemima. Ako ne budemo imali pravedno suđenje, moraćemo da igramo fenomenalno da bi osvojili titulu" kazao je Ferguson. ----
Citirano iz dnevnih novina Vijesti...

Ovaj čovjek je definitivno pun sebe. Muka mi je od njega. Jedva čekam da ode u penziju.
Keriku je ruka bila odvojena od tijela...to je slagao...a to sto je lopta išla ka Ferdinandu uopšte nema veze sa dosuđivanjem igranja rukom. I na kraju, potpuno je normalno da moraju igrati fenomenalno da bi osvojili Premijer ligu...nece valjda da je osvajaju za zelenim stolom:twisted: A to...da je ovo tek prvi penal koji je dosuđen protiv Mančestera je vrlo interesantna pojedinost!
Onda dolazi u pitanje i priča o najboljoj odbrani u Premijer ligi jer protiv Čelzija je dosudjeno više penala a nijesu svi bili zasluženi...(ni onaj protiv Aston Vile u zadnjim minutima meča, ni onaj na Old Trafordu takođe u zadnjim minutima meča...)

Vidić idealan defanzivac za Engleze Ponedeljak, 28. april 2008. 13:58

Srpski reprezentativac i defanzivac Mančester junajteda Nemanja Vidić izabran je u idelani tim engleske Premijer lige ove sezone, u izboru Udruženja profesionalnih fudbalera (PFA) te zemlje.

U anketi u kojoj su učestvovali profesionalni fudbaleri Engleske, Vidić je u idealni tim uvršten sa još dvojicom fudbalera Mančester junajteda Riom Ferdinandom i Krsitijanom Ronaldom, koji je proglašen i za igrača godine Premijer lige.

Back