Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
da to,a ovako misle da je napaljenik,da samo on daje golove.............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi stvarno...
Priznajem, nisam procitao clanak. I inace ne citam clanke sa Indexa a evo i zasto.
Izvinite ako sam nekoga uvredio mojom nesmotrenoscu, ali ovo nikako ne menja moje misljenje o utripovanom Ronaldu.
joj jeste i vi neki kreteni. ako ljudi vole taj klub pusti te ih.manchester je dobar klub i ja sam njegov fan ali zato ne vredjam druge ako ga ne vole odnosno vole.

Видић је изгубио 1 зуб и добио пар копчи на уснама али спреман је за Барселону !
Видић је изгубио 1 зуб и добио пар копчи на уснама али спреман је за Барселону !
Pa jeste, nek i tamo izgubi još neki deo, i sve će biti super
Mislim da treba sad da ga puste da se odmori...
Bolje da se odmori nego da se jos vise povredi. barsu dobijate i bez njega, osim toga igrate kuci. Kad vas nije pobedila na camp nou nema sanse da ce na Old Trafordunema sile da ga puste da se odmori,jer nam je potreban protiv barse...........

Mancester i sa takvom igrom je najefikasniji tim u prvenstvu 74:21 (+53)

To je jos jedino cime se mozete pohvaliti![]()
Taman vidim tvoje ( manje-vise ) lepo sumiranje jucerasnje utakmice na CHELSEA temi , i onda svratim ovde i vidim ovu nebulozu . Zar nije jos jedna stvar kojom se mozemo pohvaliti cinjenica da smo tom gol razlikom prvi na tabeli ? Ajde molim te objasni mi cime se to Chelsea moze pohvaliti .

Ma to je bila sala...pa zar ne vidis onaj provokativni smajli?(To sam naucio od Rafe...tako on nas provocira u svakom polufinalu)
Pricacemo na kraju sezone ko se cime moze pohvaliti...mi se mozemo pohvaliti izuzetnom pobjedom!8-)
. Uostalom kao sto kazes pricacemo na kraju sezone ko se cime moze pohvaliti .