Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
nisam mislila na umece prvi jeste bio bas extra gol,a ja sam samo rekla da je drugi dao sa penala................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas ono...eXtra a?...prvi jeste bio bas extra go
bas ono...eXtra a?![]()
Kakav nakaradan termin za opisivanje gola.
bas ono...eXtra a?![]()
Kakav nakaradan termin za opisivanje gola.
Gol je bio lep(onako, ništa specijalno ima i boljih i gorih), ali moj utisak je da se onaj ćelavi što je čuvao Kronalda tako primio na lažnjak da je ovom preostao lakši deo posla.nisam mislila na umece prvi jeste bio bas extra gol,a ja sam samo rekla da je drugi dao sa penala................
Pre bih rekao da nam je Portsmut naklonjen(Rednap stalno hvali Vengera, a zauvrat dobija islužene igrače(Kempbel, Loren, Kanu..))Bas kao i Arsenal i West Ham
Gol je bio lep(onako, ništa specijalno ima i boljih i gorih), ali moj utisak je da se onaj ćelavi što je čuvao Kronalda tako primio na lažnjak da je ovom preostao lakši deo posla.
A penal jeImam utisak da ga je Pienar namerno napravio
I isto tako počinjem da sumnjam da između Mančestera i Evertona postoji neko "prijateljstvo", pa i više od toga
Razlozi: Učestala razmena igrača između njih u poslednje vreme (Runi, Nevil, Hauard),oba tima su ogromni rivali Liverpula pa "rade" zajedno u inat (), pa prošlogodišnja utakmica (4:2, 2:2 na poluvremenu) gde je Everton kidao Mančester, ali je naravno izgubio autogolom(zamislite koga)Fila Nevila
u trenucima kad se lomio meč ali i titula...
Evo i danas, igraju nerešeno i kreten napravi tako providan i nepotreban faul.....
Joj cuti...prsti mi otpadose!!! Uzmem Kaku i Seedorfa i gazim. Najvise volim kad moji odu negde, drug donese sony3 i tucemo do ujutru uz kikiriki i coca colu. Kakve su to smejacine...ma PES je zakon
Ti kao navijac United-a bi trebao da znas da je Tevez trenutno na pozajmici u United-u,a da je tu bilo nesto mutno nema sanse,zato sto Cekicari nisu hteli da ga puste pa je FA reagovala i doveden je na pozajmicu.Da niste ipak malo preterali?Igra li se fudbal uopste ili se samo namestaju utakmice?Zanimljivo razmisljanje moram priznati ... Uvek se nasmejem kad se setim kako je Manchester par kola pre kraja prosle sezone vec obezbedio sebi titulu , a zadnje kolo igrali su sa Vest Hemom . Opstanak Vest Hema u Premijer ligi zavisio je od ishoda tog meca . Man. je pustio Vest Hem da pobedi ( jer u tom slucaju Vest Hem ostaje u Premijer ligi , a Man.-u ta tekma nista nije znacila ) . I na kraju sezone u prelaznom periodu u Manchester dolazi .... pogadjate ko ? KARLOS TEVEZ ! Kakve li su to mutne radnje bile ... Ostaje da nagadjamo , ali svakako je sumnjivo .
Alex - pogledaj sta na novom Football manager-u pise kada Karlosu Tevezu pogledas HISTORY ( ono gde gledas gde je sve igrao u karijeri i za koje pare je prelazio u koji klub ) . Kada pogledas za koliko je para dosao Tevez u Man. pise da je nedefinisano ( tako nesto ) . Nedefinisano , mislim ... Realno , meni kao navijacu Man.-a je sumnjiv ovaj transfer . Nema veze , nek' smo zivi i zdravi![]()
U idealan tim 2007. godine, u tradicionalnom izboru novinara francuskog sportskog dnevnog lista "L'Ekip".
nalaze se 3 nasih - Nemanja Vidić, Kristrijan Ronaldo, Patris Evra.........
Dobro...tri vasih...kad ste dobri sta ces.Eto priznala sam...ako MU ne osvoji LS nek me ubije grom...Voljela bih da to bude Chelsea,to je nemoguce,pa simpatisem Arsenal(rivali,ali volim Wengera sta cu).Ali,moras bit objektivan.
@Ja sam vrlo iskrena i objektivna osoba
Nego...2:1!Brat protiv brata-nadam se da znate o kome pricam-Rio i Anton Ferdinand,a Ferdinand mladji je donio izjednacenje WH,a onda je Apson...zavrsio utakmicu u 87 minutu.Kronaldo je donio rano vodjstvo ali cvrc!I to su jos promasili penal!!!kRONALDO!Inache,na svakoj utakmici po penal...chelsea,everton,a sad west ham.mnogo dobro glumite u ''box-u'' nema sta...