Manchester United

nisam mislila na umece prvi jeste bio bas extra gol,a ja sam samo rekla da je drugi dao sa penala................
Gol je bio lep(onako, ništa specijalno ima i boljih i gorih), ali moj utisak je da se onaj ćelavi što je čuvao Kronalda tako primio na lažnjak da je ovom preostao lakši deo posla.
A penal je :roll: Imam utisak da ga je Pienar namerno napravio
I isto tako počinjem da sumnjam da između Mančestera i Evertona postoji neko "prijateljstvo", pa i više od toga
Razlozi: Učestala razmena igrača između njih u poslednje vreme (Runi, Nevil, Hauard),oba tima su ogromni rivali Liverpula pa "rade" zajedno u inat ( :lol: ), pa prošlogodišnja utakmica (4:2, 2:2 na poluvremenu) gde je Everton kidao Mančester, ali je naravno izgubio autogolom(zamislite koga)Fila Nevila :roll: u trenucima kad se lomio meč ali i titula...
Evo i danas, igraju nerešeno i kreten napravi tako providan i nepotreban faul.....

:DMa pustite vi Alexa , nervozan je jer im dahcemo za vratom :D . Iako Manchester volim vise nego "leba da jem" voleo bih da Arsenal osvoji titulu ove sezone , ali da Man. bude drugi ( a i da Chelsea bude na sto nizem mestu na tabeli :D ) . Voleo bih da Arsenal bude prvi jer momci igraju fenomenalno , ne secam se kad je Arsenal ubedljivije igrao , a mnogi su ih otpisali jos pre pocetka sezone ( uglavnom zbog prodaje Anrija ) . Sto se lige sampiona i Arsenala tice , odusevljen sam zrebom . Kada vidim one matorce u Milanu , i kada vidim kako brz fudbal igra Arsenal ne sumnjam da ce Arsenal ici dalje ( navijacu za Arsenal jer je Milan izbacio Manchester prosle sezone :evil: ) . Ja vise o Arsenalu nego o Manchesteru ... Pozdrav za sve navijace Manchestera , a posebno navijacice :D

A u Milisawe, sumnjivi ste, i to mnoooogo :lol: :D
Retke su ovako lepe želje od glavnog konkurenta :D
Od mene ih nećeš čuti :-) :wink: :lol:

Bas kao i Arsenal i West Ham
Pre bih rekao da nam je Portsmut naklonjen(Rednap stalno hvali Vengera, a zauvrat dobija islužene igrače(Kempbel, Loren, Kanu..)) :D
Vest Hem nas je prošle godine oba puta pobedio(to prijatelji ne rade), a i ove godine su nam zamalo osakatili Hleba. S druge strane, pobedili su pevce pre dve sezone u odlučujućoj utakmici za 4. mesto(iako nisu imali razloga za pobedu)
'Oću da kažem da mi ne pobeđujemo uvek Vest Hem, dok je prijateljstvo Mančestera i Evertona nešto kao prijateljstvo Zvezde i OFK-a :-D Uvek Mančester pobedi, a ako nisu na dobrom putu za pobedu se pobrine Everton :roll::lol:

Gol je bio lep(onako, ništa specijalno ima i boljih i gorih), ali moj utisak je da se onaj ćelavi što je čuvao Kronalda tako primio na lažnjak da je ovom preostao lakši deo posla.
A penal je :roll: Imam utisak da ga je Pienar namerno napravio
I isto tako počinjem da sumnjam da između Mančestera i Evertona postoji neko "prijateljstvo", pa i više od toga
Razlozi: Učestala razmena igrača između njih u poslednje vreme (Runi, Nevil, Hauard),oba tima su ogromni rivali Liverpula pa "rade" zajedno u inat ( :lol: ), pa prošlogodišnja utakmica (4:2, 2:2 na poluvremenu) gde je Everton kidao Mančester, ali je naravno izgubio autogolom(zamislite koga)Fila Nevila :roll: u trenucima kad se lomio meč ali i titula...
Evo i danas, igraju nerešeno i kreten napravi tako providan i nepotreban faul.....

Zanimljivo razmisljanje moram priznati ... Uvek se nasmejem kad se setim kako je Manchester par kola pre kraja prosle sezone vec obezbedio sebi titulu , a zadnje kolo igrali su sa Vest Hemom . Opstanak Vest Hema u Premijer ligi zavisio je od ishoda tog meca . Man. je pustio Vest Hem da pobedi ( jer u tom slucaju Vest Hem ostaje u Premijer ligi , a Man.-u ta tekma nista nije znacila ) . I na kraju sezone u prelaznom periodu u Manchester dolazi .... pogadjate ko ? KARLOS TEVEZ ! Kakve li su to mutne radnje bile ... Ostaje da nagadjamo , ali svakako je sumnjivo .

Alex - pogledaj sta na novom Football manager-u pise kada Karlosu Tevezu pogledas HISTORY ( ono gde gledas gde je sve igrao u karijeri i za koje pare je prelazio u koji klub ) . Kada pogledas za koliko je para dosao Tevez u Man. pise da je nedefinisano ( tako nesto ) . Nedefinisano , mislim ... Realno , meni kao navijacu Man.-a je sumnjiv ovaj transfer . Nema veze , nek' smo zivi i zdravi :D

Zanimljivo razmisljanje moram priznati ... Uvek se nasmejem kad se setim kako je Manchester par kola pre kraja prosle sezone vec obezbedio sebi titulu , a zadnje kolo igrali su sa Vest Hemom . Opstanak Vest Hema u Premijer ligi zavisio je od ishoda tog meca . Man. je pustio Vest Hem da pobedi ( jer u tom slucaju Vest Hem ostaje u Premijer ligi , a Man.-u ta tekma nista nije znacila ) . I na kraju sezone u prelaznom periodu u Manchester dolazi .... pogadjate ko ? KARLOS TEVEZ ! Kakve li su to mutne radnje bile ... Ostaje da nagadjamo , ali svakako je sumnjivo .

Alex - pogledaj sta na novom Football manager-u pise kada Karlosu Tevezu pogledas HISTORY ( ono gde gledas gde je sve igrao u karijeri i za koje pare je prelazio u koji klub ) . Kada pogledas za koliko je para dosao Tevez u Man. pise da je nedefinisano ( tako nesto ) . Nedefinisano , mislim ... Realno , meni kao navijacu Man.-a je sumnjiv ovaj transfer . Nema veze , nek' smo zivi i zdravi :D
Ti kao navijac United-a bi trebao da znas da je Tevez trenutno na pozajmici u United-u,a da je tu bilo nesto mutno nema sanse,zato sto Cekicari nisu hteli da ga puste pa je FA reagovala i doveden je na pozajmicu.Da niste ipak malo preterali?Igra li se fudbal uopste ili se samo namestaju utakmice?:roll:

barclaystabelaan9xx2.gif

1 Mančester Junajted

2 Arsenal
3 Čelzi
4 Liverpul

@Ja sam vrlo iskrena i objektivna osoba ;)
Nego...2:1!Brat protiv brata-nadam se da znate o kome pricam-Rio i Anton Ferdinand,a Ferdinand mladji je donio izjednacenje WH,a onda je Apson...zavrsio utakmicu u 87 minutu.Kronaldo je donio rano vodjstvo ali cvrc!I to su jos promasili penal!!!kRONALDO!Inache,na svakoj utakmici po penal...chelsea,everton,a sad west ham.mnogo dobro glumite u ''box-u'' nema sta...

@Ja sam vrlo iskrena i objektivna osoba ;)
Nego...2:1!Brat protiv brata-nadam se da znate o kome pricam-Rio i Anton Ferdinand,a Ferdinand mladji je donio izjednacenje WH,a onda je Apson...zavrsio utakmicu u 87 minutu.Kronaldo je donio rano vodjstvo ali cvrc!I to su jos promasili penal!!!kRONALDO!Inache,na svakoj utakmici po penal...chelsea,everton,a sad west ham.mnogo dobro glumite u ''box-u'' nema sta...

a ne mogu da verujem od koga su izgubili blagi uzas...................

Back