Manchester United

barclaystabelaan9xx2.gif

1 Mančester Junajted

2 Arsenal
3 Čelzi
4 Liverpul

Šta te je sprečavalo da ranije kačiš tabelu?

Hoćeš li sada da postaviš najnoviju tabelu? Danas su odigrane neke utakmice
Nažalost, moraću da čekam dok mu ne skinu ban, do tada neću znati ko je prvi u Premijer ligi :)

a ne mogu da verujem od koga su izgubili blagi uzas...................

Štaaaa, danas nema "Pa da, Ronaldo, mislim šta reći!!!"? :shock: A čak je i dao gol.
S druge strane, promašio je penal(koji bi im verovatno obezbedio pobedu i prvo mesto u novoj godini). E za promašivanje penala je potrebno veliko umeće, ozbiljno govorim

King_Donald????Je li to DONALD ili...neki njegov fan...:)?
Alex,nije lako postici gol iz penala.Treba imat samopouzdanje kao Simon Vukcevic ili Francesco Totti...cak se i njima omasi(Tottiju ne...)...dzabe i da imas sut kao Gerrard,preciznost kao Eduardo(sad lupam,ko mi prvi padne na pamet).A kad se promasi penal to je katastrofa za igraca sa klimavim samopouzdanjem,pa i sa dobrim(kazem,mora bit prepotentan),kako je Mancini igrao u utakmici protiv Sportinga nakon sto je promasio penal.

Pravi igrač ne sme sebi da dozvoli da promaši penal. To je ipak situacija kada je neometan sa 11 metara, a ispred njega je gol dužine 7 metara. Nek je plasira u ćošak ili zvekne k'o sivonja u centar i to je to

[/QUOTE]Štaaaa, danas nema "Pa da, Ronaldo, mislim šta reći!!!"? :shock: A čak je i dao gol.
S druge strane, promašio je penal(koji bi im verovatno obezbedio pobedu i prvo mesto u novoj godini). E za promašivanje penala je potrebno veliko umeće, ozbiljno govorim[/QUOTE]

e pa ovako to sto u izubili,izubili su normalno je,a to to nisam rekla Ronaldo mislim sta reci to nisam rekla jer sam ti rekla da to necu pricati jer tebe nervira,a ja nisam dosla ovde da se svadjam................a Ronaldo on pa sta i to sto je promasio penal ne bitno on je dao gol kao sto daje i na svakoj utakmici...............

da.ali fergie nikada ,ali nikada ne krivi sebe ili tim...
Uvijek mu je neko drugi kriv:fudbalski savez,sudija,klima,golub koji se posr'o Kronaldu na glavu pa ovaj nije mogao da iyvede ''sjajan potez'' svojom zadnjicom,jer ne bi da uprlja svoju ''prelijepu i predivnu '' facu,a to se desilo, pa je ovaj dobio napad panike,morao da zove decka...

Back