Ok,hvala nisam znao za tu informaciju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao prvo,vidic je jos rovit i neko bi reko da ferguson nije trebao da exprimentise sa njim,kao onaj lik sto je postavio post posle tebe,prvo treba da se zna da manchester nije mogao skockati odbranu bez evre,kako bi to izgledalo? desni bek,o si,hajnce i braun centar i levi bek ko? richardson? ma budite realni ljudi,morao je igrati,iako je bio rovit kao sto sam vec rekao...JekaiGeorge:Vidic ne moze da se sastavi. I on mi je najbolji stoper,kako da ne...
Junajted mora brzo nesto da smisli inace Milan ide u finale.
Feces:kao prvo,vidic je jos rovit i neko bi reko da ferguson nije trebao da exprimentise sa njim,kao onaj lik sto je postavio post posle tebe,prvo treba da se zna da manchester nije mogao skockati odbranu bez evre,kako bi to izgledalo? desni bek,o si,hajnce i braun centar i levi bek ko? richardson? ma budite realni ljudi,morao je igrati,iako je bio rovit kao sto sam vec rekao...
drugo,nadao sam se prolasku u finale,iako sam znao da ferguson nema pojma o taktici,ali sam se uzdao u srce,ali me je kaka pa posle sedorf brzo dematovao,ipak je pobedilo iskustvo...
pa sigurno nije lako igrati protiv tima koji ima vise godina nego ceo ovaj forum zajedno,jebemmu,sve u svemu cestitam milanu i navijacu za njih u finalu,pre svega jer im je ovo poslednja sansa(ovoj degeneraciji) da nesto osvoji a i oni su toga svesni tako da ce dati zivot samo da osvoje ls,ali bi dobro trebali da se zabrinu za buducnost kluba,da ne zavrse kao liverpul pocetkom 90-ih...
sve u svemu,nas je pobedio gatuzo,jer bi bez njega na terenu manchester po meni 90%prosao,ali sta se moze...
nicije iskustvo nije vaznije od gatuzovog prisustva na terenu i mislim da ce bas on odneti prevagu na stranu milana u velikom finalu...
pre svega jer im je ovo poslednja sansa(ovoj degeneraciji)

dekica jedino dobro sto zna je da motivise igrace,taktika mu se bazira na krilnim igracima koji redovno menjaju mesta i od ove sezone sa centralnim midfilderima karikom i skolsom,koji takodje dobro menjaju mesta,ne bi li zbunili protivnika...JekaiGeorge:Vidic jeste bio rovit,ali mu bas nista nije islo "od noge" . Malo je preterano da kazes da dekica nema pojma o taktici, ipak je on jedan od najboljih ako ne i najbolji trener na svetu. Mada ja mislim da nisu ocekivali da Milan igra onako ofanzivno svih 90min i posto vecinu napada organizuju preko Ronalda problem je bio i to sto on nije mogao da mrdne od Gatuza. U svakom slucaju, bitno je ucestvovati. Ide sledeca sezona, nove pobede...
pozz4all

Ma dekica je dekica. Svi znaju za Fergyja. 99% timova bi glavu dali da im on bude trener.Feces:dekica jedino dobro sto zna je da motivise igrace,taktika mu se bazira na krilnim igracima koji redovno menjaju mesta i od ove sezone sa centralnim midfilderima karikom i skolsom,koji takodje dobro menjaju mesta,ne bi li zbunili protivnika...
mada nam se taktika uveliko bazira na ferdinandu i vidicu,al eto...
A da ne pricamo o tome da je Vasel sutirao pravo u Van der Seru, a ovaj za malo i to da ne odbrani...FLUID:Epilog utakmice Mančester Siti - Mančester Junajted - dva neposojeća penala, na obe strane po jedan, s tim što je Ronaldo iskoristio penal, a Vasel nije. Ali je Ronaldo izveo penal na nedozvoljen način jer je pri kretanju prema lopti potpuno stao. I to se računa u titulu valjda...
ma da bre,englezi su najgori,jedino su italijani i mozda nemci u njihovom rangu,ljigavi su nevidjeno,dovoljno je samo reci rob stajls i sve ce ti biti jasno...Tokan:Ма све је намештено...
Feces:da arsenal sutra "potkaci"chelzi i samim tim im otkine par bodova