Manchester United

Da bas to za driblinge.
Ronaldinho se sam spustio na zemlju a ovog ce izgleda morati neko drugi da spusti.
I Ronaldinho je bar umeo i protiv velikih timova da izvodi driblinge dok ovaj "padavicar" samo Votfordu i ostaloj boraniji prosipa fore. Cim naidje na nekog boljeg igraca ne moze da mrdne.

Pa dobro, stvarno moze da bude malo frustrirajuce za igraca kada mu neko tako izvodi sve i svasta, ali ako to ovom stil igre sta se tu moze? Ali stvarno bi trebalo da manje to radi jer iznervira igraca i onda stvarno neko moze nogu da mu polomi.

ZzZzZz:
Da bas to za driblinge.
Ronaldinho se sam spustio na zemlju a ovog ce izgleda morati neko drugi da spusti.
I Ronaldinho je bar umeo i protiv velikih timova da izvodi driblinge dok ovaj "padavicar" samo Votfordu i ostaloj boraniji prosipa fore. Cim naidje na nekog boljeg igraca ne moze da mrdne.
Mislis cim je naisao na Duljaja, nije mogao da pisne.

CRNO-BELA BOJA MILA U SRCU MI UVEK BILA
OTKAD ZA SE ZNAM VOLIM PARTIZAN

ZzZzZz:
Da bas to za driblinge.

Moraš predriblati igrača ako misliš da ga prođeš, ali ne moraš da ga ponižavaš. A Kronaldo baš to i radi. Umesto da za neko vreme predribla 5 igrača, on i dalje dribla onog prvog. Boateng iz Mildsboroa je rekao da će ga neko vrlo brzo polomiti.
Ronaldinjo to opet ne radi(koliko god ga ja ne voleo). Njegovi driblinzi su efikasniji jer pređe ceo tim, a ne dva igrača za isto vreme.

Alex.L:
MOraš redriblati igrača ako misliš da ga prođeš, ali ne moraš da ga ponižavaš. A Kronaldo baš to i radi. Umesto da za neko vreme predribla 5 igrača, on i dalje dribla onog prvog.

Al bih voleo da ga vidim u duelu sa Gatuzom. :D
To za Ronaldinja jeste. I on se izivljavao ali nije ponizavao igrace i plus umeo je i protiv velikih timova radi njegove driblinge. Ovaj jos uvek u LS nije postigao gol. Garantujem da ne bi mogao Kostakurtu u 41. godini da predribla.

Molim te nemoj da mu pozelis Gatuza. Tu lopta prolazi, ali Kristijano ostaje. Ili bi ga na nosilima izneli. Ali sam shvatila da je Gatuzo vazan igrac u Milanu. Koliko god ja njega ne podnosila, on jeste vazan.

a roy keane?

po tebi znaci?
ne samo po tebi nego po svima i to ne medju prav 3 nego prvi...
zar je moguce da si tek sad 3 godine po odlasku vijere skontao da arsenal ne pase bez njega?
ccc,razocarao si me...

Pa i Roj Kin, zašto da ne(nije mi pao na pamet, jer sam uglavnom mislio na trenutno aktivne igrače).
Pa i po meni su ti igrači prvi, ali ipak nisam smeo da kažem, jer se mnogi pale na driblinge i te fore(Ronaldo, Robinjo, Ronaldinjo, Kronaldo), a ja baš suprotno :D

A to za Vijeru se vidi golim okom, ne mora uopšte niko ništa da uočava. Čini mi se da smo zadnji trofej osvojili upravo pred njegov odlazak. No, kako god, za mene je Žile broj 1 u Arsenalu.

Pa ljudi... K.Ronaldo jeste da izvodi trikove koji nerviraju sve igrace, ali to se publici svidja... on je jedan od retkih igraca koji igra za publiku... Fudbal se nekada igrao samo za publiku, a ne za tamo neke masne menadzere. On vraca draz gledanju fudbala. Ja ne shvatam da neko moze da gleda ekipe tipa Milan, Roma... koji ce 90 minuta smarati na svojoj polovini, da bi sa nekom kontrom resio utakmicu... pa tu nema fudbala. Meni je to nesto najdosadnije na svetu... Draze mi je da na TV-u vidim utakmicu tipa West Ham - Manchester City, nego Milan - Roma.

billy idol:
Pa ljudi... K.Ronaldo jeste da izvodi trikove koji nerviraju sve igrace, ali to se publici svidja... on je jedan od retkih igraca koji igra za publiku...

Pa ne bih rekao da ga publika obozava!

Ja ne shvatam da neko moze da gleda ekipe tipa Milan, Roma... koji ce 90 minuta smarati na svojoj polovini, da bi sa nekom kontrom resio utakmicu... pa tu nema fudbala.

To je pametan fudbal. Milan je sa takvim fudbalom naredjao 6 titula prvaka Evrope i 4 titule prvaka sveta.

ZzZzZz:
Pa ne bih rekao da ga publika obozava!

Oni koji ga ne vole, zvizde mu iz drugih razloga, a ne zbog njegovih driblinga...

ZzZzZz:
To je pametan fudbal. Milan je sa takvim fudbalom naredjao 6 titula prvaka Evrope i 4 titule prvaka sveta.

Da li je takav stil igre gajio i Real Madrid kada je nagurao onoliko titula?

Ja ne volim spanski fudbal, ali im se ne moze zameriti na smaranju poput Italijana.
Gledati Italijane je ravno mazohizmu.

Ali ja tu ne vidim nikakavo igranje fudbal...
Pa dosadna je takva igra...
Ja kao gledam 90 minuta gnjavaze... i iz neke kontre padne gol... i ja sam kao srecan...
Onda je najlakse ne gledati utakmicu... Nego na kraju saznas rezultat... i opet se radujes... samo si sebi ustedeo 90 minuta torture pred TV ekranom.

Back